Jump to content

vakn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vakn

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

vakn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Νταξει τελικα το καταφερα και μονος μου :p. Το φλασαρα με το XS++ και το firmware(K750_R1CA021_FS_EMEA_3_RED49.fbn) και πλεον παιζει σωστα.
  2. Καλησπερα, έχω το k750i και εδώ και λίγες μέρες όταν το ανοίγω μου βγάζει μια άσπρη οθόνη. Έβαλα το update service απο το site της SE, μου εγραφε οτι εχω το τελευταιο λογισμικο που κυκλοφορει. Το παω στο γερμανο να μου κανουν αναβαθμιση, και εκει άνοιξε κανονικα 2 φορες συνεχομενες(χωρις sim, καρτα μνημης), αλλα τωρα παλι δεν ανοιγει (σημειωτεον οτι δε συμφερει να του κανω αναβαθμιση με 30 ευρω αφου πολυ πιθανο να χαλασει παλι, καλυτερα να τα δωσω για καινουριο) Ψαχνοντας για το προβλημα αυτο στο Internet, πολλοι μιλανε για flasharisma, update το firmware του κινητου, κατι τετοιο. Αν ξερει καποιος να με κατευθυνει λιγο στο τι λογισμικο χρειαζομαι ωστε να κάνω το update, θα με βοηθουσε πολυ.
  3. Κι εγω κατι παρομοιο θελω να κανω μονο που το καλωδιο usb που θελω να επεκτεινω ειναι γυρω στα 3 m. Με κανονικη usb επεκταση να υποθεσω δε γινεται ε?? Με αυτο http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=144&productid=2996&language=el-GR θα κανω τη δουλεια μου( παλι για camera προκειται)?
×
×
  • Create New...