Jump to content

cbm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cbm

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

cbm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 1ον Η φόρτιση από usb και εμένα μου φαίνεται πιο αργή 2ον Μια φόρα ενώ είχε φορτίσει τέρμα η μπαταρία έφτασε στο 26% σε περίπου 6 ώρες!!! Πιστεύω πως κάτι είχε κολλήσει (πχ. να κάνει search όλη την ώρα το WiFi ή και το bluetooth) γιατί μετά από ένα restart επανήλθε σε φυσιολογικούς ρυθμούς πτώσεις
  2. Analyzer μαζί σου. Και εγώ δηλώνω μη ευχαριστημένος από αυτό το forum. Μετράμε 85 σελίδες οι περισσότερες των οποίων δεν περιέχουν σχεδόν καμία χρήσιμη πληροφορία. Οι ερωτήσεις έχουν καταντήσει μονότονες. Πόσο έχει το κινητό εδώ πόσο εκεί, το δίνουν με gps ή όχι, τα sms έχουν λιγότερους χαρακτήρες κλπ. Κάποιος μάλιστα ανακάλυψε και ένα νέο update - το R30 - μετά από 15 μέρες. Προτείνω λοιπόν να γίνει ένα μεγάλο ποστ από τον mod που να περιέχει αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες ΜΙΑ φορά σε όλο το forum και όχι 500. Να καθαριστεί το forum από τα post που δεν προσφέρουν κάποια πληροφορία και εαν χρειάζεται να δημιουργηθεί ένα νέο θέμα με τίτλο "Κουβεντούλα για το P1i". Αυτά.
  3. Μόλις έβαλα την ζελατίνα από martin fields! Αρκετά καλή αλλά δυστυχώς φαίνεται η ύπαρξή της. Ακόμα πρέπει να "μαζεύει" λίγο σκόνη στις άκρες. Από αίσθηση στο πενάκι μου φαίνεται καλύτερα από πριν (γλιστράει περισσότερο αλλά χωρίς να χάνεις την αίσθηση για το που πατάει). Θέλει όμως λίγο περισσότερη πίεση.
  4. Εμένα πάντως δεν μου δούλεψε με το eVoice. Ακόμα στο Skype είχε καθυστέρηση, πράγμα που δεν συμβαίνει από το pc. Υποπτεύομαι ότι δεν κάνει direct connections αλλά στέλνει την κίνηση σε κάποιον server τους και από εκεί προωθείται. Θα το ψάξω μόλις βρω λίγο χρόνο να δω τι παίζει. (τώρα δεν έχω καν το φring εγκατεστημένο)
  5. sxetika me tis zelatines diavasa oti exoun kapoia provlimata. einai leei pio diskolo na "piaseis" ta scrolls deksia kathos kai na anoikseis to task manager (pano deksia). thelei leei prospatheia. tora to ti isxiei tha to doume se merikes imeres ypotheto. tis exo paraggilei kai anameno... PROSOXI ME TA PENAKIA SAS++ den ksero pos alla exei 2 mikres gratxounitses proerxomenes sigoura apo penaki :@ (gmt kai to prosexo)
  6. πρέπει μια χαρά να παίζει και το Η.264! Έτσι τουλάχιστον αναφέρεται στα specs
  7. δεν μπορεί?! Η ΣΕ νομίζω ότι έχει βγάλει το σύντομα κοντά σας. Ή δεν θα είχε ενημερωθεί ο υπάλληλος, πράγμα που ελπίζω, ή η wind είναι gtp
  8. Η WIND ξέρει κανείς πότε θα το φέρει? Τηλεφώνησα σήμερα σε ένα κατάστημα αλλά δεν ξέρουν τπτ :@
×
×
  • Create New...