Jump to content

yannis25

Members
  • Δημοσιεύσεις

    170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by yannis25

  1. Αυτό δν σημαίνει ότι το ρολόι βγάζει 3 μέρες με always on display. Καλό είναι να δίνουμε πληροφορίες με τον τρόπο χρήσης. Το να μην το χρησιμοποιείς το βράδυ δν σημαίνει βγάζει 3 μέρες.

     

    Θεωρω οτι ειμαι ξεκαθαρος σε αυτα που λεω. Ειπα με χαλαρη χρηση. Τωρα αν υπαρχει θεμα αντιληψεως η απλα εσυ ψαχνεις λογο για να ανατρεψεις τα παντα και να μου τη πεις, σορυ αλλα δεν θα μπω σε αυτη τη διαδικασια φιλε μου.

  2. Εννοείς πάντα ανοικτή η οθόνη 24ωρες;

     

    Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    το βραδυ που θα κοιμηθω το αφαιρω απο το χερι μου και εκει η οθονη κλεινει απο μονη της, αν εννοεις αυτο. αλλιως always on display αυτο σημαινει ακριβως.

  3. Καλησπέρα , εχω το Frontier S3 , κ αρχισε να ξεβαφει το πλαίσιο (:mad:) , οπότε ψαχνομαι για την αλλαγη.

    Μπορεί κάποιος να μου πει , αν με Always On Display , βγαινει χαλαρά το 24ωρο , ή μετά βίας τα καταφερνει η μπαταρια. Έτσι χρησιμοποιω το Frontier , k το φορτιζω καθε βραδυ στο 15-20% , πραγμα ανεκτο για μενα κ τη χρηση που του κανω.

    Το εχει κανεις να δουλευει μονιμα ΟΝ?

     

    Εγω παντως με το galaxy watch με χαλαρη χρηση πιανω μεχρι και 3 ημερες με always on display...

  4. Επειδή με κάνατε να κοιτάξω και εγώ αν με συμφέρει κάτι (έχω απλό νυχτερινό volterra), είδα ότι αν κοίταζα θα πήγαινα στην Ελιν. Η διαφορά λογιστικά είναι ότι η ελιν λέει ότι δεν έχει ΟΤΣ. Αλλά επίσης δεν έχει e-bill και έχει μόνο e-payment, δεν μπορείς να καταχωρήσεις μόνος τις ενδείξεις ώστε να πληρώνεις εκκαθαριστικό κάθε μήνα και επίσης τον έντυπο λογαριασμό τον χρεώνει 1 ευρώ. Άρα προσωπικά θα μείνω στην volterra γιατί για τα 2 3 ευρώ ΟΤΣ που μπορεί να χρεώσει (που δε φαίνονται όταν είσαι καλοπληρωτης γιατί βγαίνουν απ την έκπτωση) θεωρώ σημαντικό την δωρεάν αποστολή λογαριασμού και ότι μπορώ να διαχειριζομαι τις ενδείξεις από το e-bill τους.

     

    Συμφωνω και εγω μαζι σου, και ας εχω ακομα δεη, αλλα στο ιδιο προγραμμα με σενα καταληγω για επιλογη, για τους ιδιους ακριβως λογους.

  5. Μια ερώτηση γιατί δεν μου δείχνει την στάθμη από την μπαταρία του Bluetooth το p10 lite το έκανε πρέπει να ρυθμίσω κάτι;

     

    αν μπεις στις ρυθμισεις του Bluetooth θα το δεις εκει λογικα.

×
×
  • Create New...