Jump to content

mpagleouras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mpagleouras

  1. Έγινε φίλε μου, σ' ευχαριστώ. Θα επιχειρήσω τον οδηγό που μου έστειλες. Για την εγγύηση το γνωρίζω, θα πάρω το ρίσκο!
  2. Δοκίμασα να κάνω update μέσω αυτού του τρόπου και συνάντησα το εξής πρόβλημα. Εκεί που πρέπει να κάνω mount το φάκελο shares στο τοπικο directory storages/rfs0 μέσω της native εφαρμογής, η εφαρμογή δεν το κάνει mount . Απλά συνδέεται στο δικτυακό φάκελο. Η εφαρμογή που έχω εγω στο κινητό μου (διαφορετική από αυτήν του οδηγού) το οποίο είναι official ελληνικό 4.0.2 δεν κάνει mount τους shared folders. Απορώ πως το δικό σας το κάνει. Αν έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα και βρήκε λύση ας βοηθήσει. Εγώ έφαγα πολλές ώρες, δοκίμασα κι άλλα προγράμματα αλλά τζίφος. Με κανένα δεν μπόρεσα να κάνω mount το φάκελο shares στο τοπικό σύστημα αρχείων. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για update σχετικά απλός...; Το κινητό μου είναι rooted (μόνο αυτό κατάφερα).
  3. Αν έχεις Cosmote σου βγάζουν και στο MM επί τόπου.
  4. Να κι ένα άσχημο... samsung-is-about-to-discontinue-bada-platform-by-mid-2013 http://badahub.com/2012/05/samsung-is-about-to-discontinue-bada-platform-by-mid-2013.html
  5. Από τότε που αναβάθμισα σε bada 2 το κινητό άλλες φορές χτυπάει και άλλες δουλεύει μόνο η δόνηση, λες και το έχω βάλει αθόρυβο. Έχει κανένας σας το ίδιο πρόβλημα;
  6. Επιτέλους! Αντε να δούμε τι ψάρια πιάνει...
  7. Πήγα στο Γερμανό που είχε αγοραστεί το κινητό και μετά από αρκετή πίεση (για το λόγο του ότι εκείνη τη στιγμή δεν παρουσίαζε το πρόβλημα) μου το αλλάξανε με καινούριο. Μέχρι στιγμής το καινούριο είναι μια χαρά.
  8. Χαιρετώ την κοινότητα. Πριν μια βδομάδα η κοπέλα μου αγόρασε το εν λόγω κινητό μετά από προτροπή μου. Το πρόβλημα που παρουσιάζει σχεδόν σε όλες τις κλήσεις είναι ότι αυτός που καλεί ακούει τη φωνή του. Δηλαδή έχει επιστροφή στη φωνή του. Αυτό παρατηρείται με το handsfree συνδεδεμένο. Δοκίμασε και με διαφορετικπό handsfree αλλά πάλι τα ίδια. Αύριο θα το πάμε πίσω για αλλαγή. Έχει ή είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα?
  9. Το πρόβλημα αυτό συμβαίνει όταν σβήσεις τις αναφορές χωρίς να τις διαβάσεις. Δηλαδή όλες οι αδιάβαστες αναφορές που σβήνεις από το κινητό, σου ξανάρχονται όταν το ανοίξεις. Εγώ έλυσα το πρόβλημα ως εξής. Αφιέρωσα λίγο χρόνο να ανοίξω μία μία αναφορά από αυτές που έρχονται όταν ανοίγεις το κινητό και ύστερα, αφου δηλαδή είχαν αλλάξει χρώμα από "φωτεινό" κίτρινο σε "μουντό" κίτρινο, τις έσβησα. Από εδώ και στο εξής πάντα διαβάζω τις αναφορές πριν τις σβήσω και δεν ξαναπαρουσιάστηκε αυτό το θέμα. Ελπίζω να σε βοήθησα.
×
×
  • Create New...