Jump to content

drouidis2006

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About drouidis2006

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

drouidis2006's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. drouidis2006

    Lg G4c

    καλημερα. θα ηθελα να ρωτησω κατι αν μπορειτε να βοηθησετε. η αδερφη μου εχει 2 κινητα lg. το ενα ειναι g4c το αλλο δεν θυμαμαι. μου ειπε και στα 2 οτι οι φωτο που βγαινουν και τις βλεπει στο κινητο βγαινουν με αλειωμενα χρωματα, κατι σαν χρωματισμος του πρασινου. και στα 2 ομως. οταν βλεπει με την καμερα (πριν τραβηξει δηλαδη φωτογραφια) ολα φαινονται μια χαρα. οταν τραβαει και τις βλεπει βγαινουν τα χρωματα ετσι αλλειωμενα. να ενημερωσω πως δεν ειναι της φωτογραφιας και γενικα της τεχνολογιας, ουτε πιστευω πως εχει πειραξει κατι (μονο αθελα της) απο τις ρυθμισεις, και ολα οσα κανει ειναι στο αυτοματο. παει καπου το μυαλο σας? εχετε να προτεινεται κατι?
  2. το ψαχνω πολυ μου φαινεται, για δευτερο κινητο. και τα τρια καλα ειναι απο οτι καταλαβα, οποτε παω τα βλεπω και επιλεγω
  3. ok kozio. παντως εγω ακομα αναποφασιστος ειμαι...... ακομα και για αυτα τα λεφτα. p8? J5? p1m? μαλλον θα κανω το κλασικο. θα παω σε ενα μαγαζι να τα δω και απο κοντα.... πολλες φορες αυτο σου δινει την λυση. ενας αλλος φιλος που εχει J5 μου ειπε πως με νορμαλ χρηση η μπαταρια κραταει 1,5 μερα το πολυ πολυ 2 ημερες.(το δευτερο βραδυ θελει φορτιση στανταρ). Αυτα.....
  4. πρωτον το τι θελω εγω συγκεκριμενα το εχω αναφερει πιο πανω. δευτερον μιλαμε απλα για το κινητο και δεν το κατηγορουμε μια και αν δεις ξανα εγω μιλαω για πολυ σκληρη χρηση και δεν κραταει η μπαταρια πανω απο 12 ωρες και εσυ μιλας για νορμαλ χρηση οτι βγαζει την μερα. οποτε λεμε το ιδιο πραγμα απο διαφορετικη οπτικη γωνια. επισης το κινητο δεν το εχω οποτε στηριζομαι σε τι λενε οι αλλοι, οπως επισης νορμαλ η σκληρη χρηση η ξεπατωμα του κινητου ειναι οροι εντελως υποκειμενικοι. δεν μπορεις να πεις ποτε τι σημαινει νορμαλ χρηση. ο καθε χρηστης συμπεριφερεται διαφορετικα με το κινητο του. το p8 ειναι για εμενα και για τα λεφτα που εχει ενα αρκετα καλο κινητο με τα στοιχεια που εχει, και οντως σκεφτομαι να παρω αυτο τελικα (μια και το θεμα ξεκινησε απο ερωτηση δικια μου) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει θεμα με την μπαταρια πολυ ή λιγο. ο καθε χρηστης το αντιλαμβανετε διαφορετικα και λεει την αποψη του και οτι καταλαβαινει ο καθενας. εγω ετσι οπως το σκεφτομαι και το αντιλαμβανομαι για το p8 ειναι πως ειναι διαφορετικο μια μπαταρια να υποστηριξει ενα τετραπυρινο στα 1.0hz στην αρκετη χρηση και διαφορετικα η ιδια μπαταρια εναν οκταπυρινο στα 1,3hz. για αυτο και ισως η μπαταρια του πεφτει πιο γρηγορα. αν κανω καπου λαθος διορθωσε με
  5. αν δεις στην προηγουμενη σελιδα τα παιδια μου εξηγησαν οτι το p8 εχει ενα θεμα με την μπαταρια. εχει μικρη μπαταρια.... εχει 2200 μποαταρια. μεχρι και το J5 ΕΧΕΙ 2600 μπαταρια. αν βαλεις τωρα οτι ειναι 8 πυρηνο κλπ κλπ ειναι λογικο να ρουφαει την μπαταρια αμεσως (που ειναι ηδη μικρη). οντως και ενα φιλο που ρωτησα που το εχει 6 μηνες, μου ειπε οτι τους πρωτους 1-2 μηνες ηταν ολα οκ, μετα αρχισε να θελει φορτιση σε 9 ωρες (με σκληρη χρηση που του κανει αυτος). εμενα δεν ξερω ποσο θα με κραταγε η μπαταρια του p8 αλλα στην ουσια ψαχνω κινητο (που για τα λεφτα αυτα) να μην μου βγει σκαρτο και με βασανιζει.
  6. πρωτα απ ολα ευχαριστω πολυ ολους σας για τον χρονο σας και τις αποψεις σας. ξερω οτι σε αυτα τα λεφτα απο ελλαδα δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες. θα σας δωσω καποια στοιχεια για την χρηση που κανω παρα πανω προς δικια σας βοηθεια. πρωτα απ ολα τα κινητα μου τα χρησιμοποιω πολυ αλλα ποτε δεν τους βγαζω το λαδι. το προηγουμενο κινητο που ειχα ηταν το iphone4 και το ειχα 4χρ και κατι μηνες (ειχε φτασει στο σημειο να θελει φορτιση 1-2 φορες την μερα). τωρα ως κυριο κινητο εχω το iphone 6 plus. δεν εχω εμπειρια με smart phone αλλων εταιριων και αλλου λογισμικου αλλα θα προτιμουσα μαλλον android. επειδη λοιπον τωρα αναγκαστηκα θα εχω και δευτερο νουμερο τηλεφωνικο σκεφτηκα να παρω smart phone ετσι ωστε να διαγραψω διαφορες εφαρμογες απο το πρωτο μου κινητο (ωστε να μην το χρησιμοποιω πολυ παρα μονο για τα βασικα- φωτογραφιες-κλησεις-μηνυματα - viper) και στο αλλο θα εχω ολα τα αλλα (ολες τις αλλες εφαρμογες- χαρτες, viper, fb, messenger, wats, skype κλπ). θα επερνα δευτερο iphone μεταχειρισμενο αλλα γενικα δεν ειμαι του μεταχειρισμενου ουτε εχω την διαθεση να δωσω 200+ ευρο για δευτερο κινητο(ιδιως μεταχειρισμενο)! οποτε λοιπον για να καταληξω, θελω κινητο που να μην εχει και πολλα προβληματα, να ειναι σχετικα αξιοπιστο (παντα βεβαια σε σχεση με τα λεφτα που θα δωσω, δεν ζηταω θαυματα με 150 ευρο :) )
  7. καποιοσ αλλοσ να προτεινει κατι ακομα???? οποτε μονο το p1m στην ουσια??
  8. οχι απο εξωτερικο δεν μπορω να παρω. και εχεις δικιο η καμερα δεν με ενδιαφερει και τοσο, εχω το κανονικο κινητο. η μπαταρια θα ελεγα ναι.....
  9. p8 lite και αυτο στα 160 ευρο το εχουν απο τα σκτουτζομαγαζα.χμμμμμ... τι λετε για αυτο?????? εκτος το p1m που ηδη μου προτεινατε! συγνωμη που το σκεφτομαι καπως απλα δεν θελω εστω και με τα τοσα λεφτα να παρω μια συσκευη που θα κολαει η θα ειναι δυσλειτουργικη και θα χρειαστει σε μισο - ενα χρονο να την αλλαξω! για αυτο σας ρωταω! (γιαυτο και σκεφτομουν για samsung στην αρχη μια και θεωρω πως ειναι πιο αξιοπιστο ως μηχανημα, εκτος και αν κανω λαθος)
  10. ok γιατι ομως να μην παρω με 8gb? εχει καποιο θεμα? ετσι απο απορια ρωταω :)
  11. καλησπερα. Εδω και λιγο καιρο ψαχνω για δευτερο κινητο. Εχω μια δευτερη καρτα που δεν την χρησιμοποιω και τοσο αλλα αντιληφθηκα πως εχω ποοοοοοοολυ ιντερνετ που εχει μεινει. Οποτε σκεφτηκα να παρω ενα δευτερο κινητο φτηνο εως 150-160 ευρο το πολυ για να το εχω για εφαρμογες μου πανω απ ολα, fb, messeng, skype, viper κλπ. Ενας φιλος εχει παρει εδω και καιρο το samsung galaxy J5 και ειναι ευχαριστημενος πολυ μου εχει πει. Το ειδα σε σκρουτζομαγαζα περιπου στα 140 ευρο και πιστευω πως αξιζει για τα λεφτα αυτα και για την δουλεια που το θελω εγω. Εσεις τι λετε???????? Επισης ειδα σημερα το πλαισιο εχει βγαλει προσφορα το LENOVO A7000 ME 166ευρο!!! εσεις απο την εμπειρια σας τι θα λεγατε?? υπαρχει καποιο αλλο που θα μου προτεινατε εσεις (για αγορα απο Ελλαδα). Κοιταω καθε μετα τις προσφορες ιδιως απο τα μεγαλα καταστηματα αλλα και εδω μεσα, μπας και πετυχω κατι καλο! τι θα με συμβουλευατε?
  12. καταφερα και τραβηξα τις επαφες.πως κανω το hard reset? δεν ξερω!
  13. οχι τιποτα δεν εχω κανει.συγνωμη που το εβαλα εδω.θα το γραψω εκει που μου ειπατε
  14. οχι τιποτα απο αυτα δεν εχω κανει δυστυχως. και ουτε ξερω πως γινεται αυτο το hard reset. λες να μπορω να τα κανω ολα αυτα τωρα? με πιο προγραμμα μπορω να κανω το backup?
  15. καλησπερα σας.εχω εδω και 2 χρ ενα διαμαντη 2. κανενα προβλημα εως τωρα μεχρι που σημερα ξαφνικα σταματησε η οθονη να ειναι αφης.δεν ανοιγει τιποτα.με αποτελεσμα να μην μπορω να δω τις επαφες μου και να εχω τρελαθει.ειναι το επαγκελματικο μου και τα εχω παιξει.ειχα βαλει μια μεμβρανη αυθεντικη,εβγαλα και αυτην μηπως κατι γινεται αλλα τιποτα.ολα τα κουμπια λειτουργουν.η οθονη τιποτα!ξερει καποιος τι μπορει να γινεται?η εστω πως να παρω τις επαφες μου!αυτο ειναι το πιο σημαντικο βεβαια!
×
×
  • Create New...