Jump to content

kostakis19

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostakis19

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

kostakis19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δεν ξερω για ποια μενου λες, παντως στα θεματα εχει ενα original Windows Mobile Theme. Αν πας settings-home εκει θα το βρεις. δεν ξερω αν εννοεις αυτο. οσον αφορα το ελληνικό πληκτρολόγιο ούτε κ εγώ κατάφερα να το βάλω αφού με το που επιλέξω ελληνικά και πατήσω OK αυτό επιστρέφει στα English. στο site γραφει οτι υποστηριζει greek αλλα σε παρένθεση γράφει (only in landscape) κ δεν ξερω τι εννοεί.
  2. φιλε μου εχω ακριβως την ίδια ΡΟΜ και αντιμετώπισα τα ίδια ακριβώς προβλήματα από 2-3 μέρες χρήσης της. Έκανα και εγώ MTYY όπως συνιστά ο δημιουργός του και λύθηκε το πρόβλημα. θελω να σε ρωτησω εχεις δοκιμάσει την λειτουργία βίντεο κλήσης?
  3. καλησπερα. εχω και εγω το διαμαντι με περασμενo rom bsb ultimate 6.5. είμαι χρήστης καρτοκινητής whatsup κ θέλω να μάθω εαν μπορώ να χρησιμοποιήσω την βιντεοκληση 3G. επισης κατι ασχετο , ισχύει ακόμα η προσφορά της whats up "CALL THEM ALL PLUS " με 1200λεπτα κ 1200sms σε χρηστες whats up ?
  4. ela file niko diavasa sto forum oti poulas ena neonode sta 70 euro , isxuei akoma h aggelia ?
  5. καλησπερα, θα ηθελα να μαθω εαν υπαρχει καποιος ευκολοχρηστος Password keeper που να αποθηκευω διαφορους κωδικους που με ενδιαφερουν. επισης υπαρχει προγραμμα που να κλειδωνει καποιες συντομεύσεις του iphone (π.χ. Νοτες, sms) ? ? ευχαριστώ προκαταβολικά
  6. παιδιά γιατί όταν μου έρχεται μήνυμα η διάρκεια του ήχου είναι πολύ μικρή ? ? ? μπορεί να αλλάξει κάτι ?
×
×
  • Create New...