Jump to content

panoulis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panoulis

  1. Καλησπ'ερα σε όλους. ¨Εχω κατεβάσει το netfront3 για σερφάρισμα στο ιντερνετ αλλα όταν προσπαθώ να συνδεθώ και δηλώσω τη πύλη σύνδεσης (συγκεκριμένα vodafone live gprs) μου βγάζει σφάλμα για έλλειψη ndns και κάθε μου προσπάθεια τελειώνει άδοξα εκεί. Με λίγα λόγια μπορώ να ενεργοποιήσω το web (όχι μέσω wap) ναι ή όχι??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια.
  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να αυξάσεις τη μνήμη του κινητού (μιλάω για τη ραμ και όχι για μέμορυ καρντ).Επίσης αν υπάρχει κανά κόλπο γι αυτό (να σβήσεις κάποια στοιχεία, να κάνεις με λιγα λόγια ένα ξεκαθάρισμα). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
  3. Καταρχήν χρόνια πολλά! 1ον Αν θέλει κάποιος να εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον ΕΤΙ ας ρυθμίσει την ημερομηνία του κινητού του στο 1997 κατά το οποίο οι μέρες συμπίπτουν ακριβώς με το 2003. 2ον Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια γιατί θέλοντας να ελευθερώσω ROM έκανα φορμάτ στο κινητό μου με συνέπεια να σβηστούν τα πάντα!!! συμπεριλαμβανομένων και των stantard εφαρμογών της ΝΟΚΙΑ (ούτε το μενού λειτουργεί για να πάω τουλάχιστον στις υπέρθυρθες και κάνω restore αλλά ούτε καν τα πλήκτρα πλην του ακουστικού!!!). Βρίσκομαι σε απελπιστική κατάσταση χριστουγεννιάτικα δεν έχω τηλέφωνο και δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη κάθε βοήθεια
  4. kalispera 8a i8ela na ma8w an yparxi kamia efarmogi gia na kanis plires uninstall stis idi egkatestimenes efarmoges sto 3650. An den iparxi pios ine o tropos na to kanis xirokinita??
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ 3650 ΑΠΟ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ : ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ <ΣΥΝΘΕΣΗ> ΓΙΑ ΗΧΟΥΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΩ <ΝΕΟΣ ΗΧΟΣ> ΚΡΑΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΛΑΘΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΑ
×
×
  • Create New...