Jump to content

s_christos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

s_christos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν το TyTN σου είναι από Ελλάδα τότε μάλλον τα έχει built in. Αν δεν είναι από Ελλάδα (όπως το δικό μου) τότε θέλει ρυθμίσεις για access point, gateways, etc. Οι οδηγίες στο site της αντιπροσωπίας είναι για άλλα QTEK μοντέλα και δεν κατάφερα να βγάλω άκρη.
  2. Μήπως μπορείς να μου δώσεις τις ρυθμίσεις για Vodafone?
  3. Κάποιος ??? Κατέβασα από το site του Πουλιαδη το cab με τις ρυθμίσεις Vodafone (credit) για το Jam αλλά είναι corrupted. Μήπως μπορεί να μου το στείλει κάποιος ή πού αλλού μπορώ να το κατεβάσω?
  4. Κατέβασα από το site του Πουλιαδη το cab με τις ρυθμίσεις Vodafone (credit) για το Jam αλλά είναι corrupted. Μήπως μπορεί να μου το στείλει κάποιος ή πού αλλού μπορώ να το κατεβάσω?
  5. Λοιπόν για να συνδέσεις σειριακά GPS, Modem κλπ πρέπει να παρεμβάλεις μεταξύ του σειριακού καλωδίου που χρησιμοποιείται για synchronization με το PC και του σειριακού περιφεριακού, ένα καλώδιο null modem (http://egnatia.ee.auth.gr/~vagsk/serial.html). Το έκανα και δουλεύει. :) :) :) Όσον αφορά το σειριακό GPS, όχι δεν χρειάζεται να υπάρχει driver. Το πρόγραμμα που συνδέεται με το GPS σειριακά ξέρει τι να κάνει!!!
  6. Και οι σειριακές συσκευές πως συνδέωνται στο Ipaq? :confused:
  7. Θέλω να συνδεσω κάτι σειριακό στο Ipaq 3870 μου. Πώς μπορώ να βρω το αντίστοιχο καλώδιο.
  8. Mporeis na kaneis browse sto T610 apo to ipaq? Pws to kaneis auto?
×
×
  • Create New...