Jump to content

LOOK

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LOOK

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

LOOK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. LOOK

    Destinator 7

    οι ρυθμισεις ειναι σωστες (GMT+2) στο PDA (X500) ομως το προβλημα με την αλλαγη της ωρας και ημερομηνιας μολις πιασει τους δορυφορους σε ασχετες δε διορθωνεται. μηπως δε διορθωνεται τελικα και ασχολουμαστε τσαμπα; αλλα πως και δε βλεπω αλλους να το αναφερουν; μηπως τελικα αυτο συμβαινει μονο στο δικο μου PDA; τι να πω δε ξερω.
  2. LOOK

    Destinator 7

    Εγω παντως γυρναω στο 6.1 μεχρι να βρω λυση στο θεμα ωρας και ημερομηνιας. οσο πολυ μου αρεσει αλλο τοσο πολυ με απογοητευσε το 7αρι. ενα τοσο απλο αλλα και τοσο μεγαλο προβλημα σε ενα τοσο καλο προγραμμα ειναι απογοητευση.:blink: :X
  3. LOOK

    Destinator 7

    φιλε goodwood αν και δε με βοηθησε η λυση που μου εδωσες σε ευχαριστω για την απαντηση. απλα μολις πιασει τους δορυφορους δινει στη συσκευη ωρα και ημερομηνια ασχετες. δοκιμασα τη προταση σου και λειτουργει ομως οταν πιασει δορυφορους ξαναχανει τις ρυθμισεις ωρας και ημερομηνιας. μηπως καμια αλλη λυση; δε μπορει κατι θα υπαρχει. δε μπορει να το εχω μονο εγω αυτο το προβλημα.
  4. LOOK

    Destinator 7

    Το destinator 7 καθε φορα που το τρεχω μου ξερυθμιζει την ωρα και την ημερομηνια λογω της "ικανοτητας" του να ενημερωνεται απο τους δορυφορους. Μηπως ξερει κανεις πως να απενεργοποιησω αυτη την "ικανοτητα" η καποιο τροπο να λυσω αυτο το προβλημα;:( ελπιζω να υπαρχει καποιος να γνωριζει πως θα λυθει αυτο το προβλημα στο destinator 7.:wacko:
  5. LOOK

    Destinator 7

    αμα περισεψε καμια προσκληση για το thegreekz.com στειλε και απο'δω. thanks.
×
×
  • Create New...