Jump to content

thierry_14

Members
  • Δημοσιεύσεις

    153
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by thierry_14

  1. Δεν είναι πολύ ξεκάθαρα αυτά που λες.

    Πώς πλήρωσες κάποιον ο οποίος είναι Unregistered?

    Και πού πάτησες cancel?

    Για το αν τα λεφτά πιστώθηκαν στον άλλο ή όχι το βλέπεις στη σελίδα του Paypal που σου βγάζει όλες τις συναλλαγές και τα ποσά.

     

    πληρωσα μεσω ebay. αλλα μου ελεγε οτι η πληρωμη εκρεμει... πηγα στο site της paypal και εκει που λεει τις συναλλαγες, στη συγκεκριμενη λεει "canceled" αντι για "completed". τα λεφτα ομως εχουν φυγει απο την πιστωτικη μου..:cry:

  2. καλησπερα παιδια. αγορασα κατι απο ebay και το ποληρωσα αμεσως. στο paypal μου εγραφε ομως οτι η συναλαγει εκρεμει. ο αλλος χηστης ελεγε ειναι Unregistered. ετσι πατησα δεξια της συναλαγης cancel... εγω πηρα τωρα τα λεφτα μου πισω η τα εχασα?:cry:
  3. Εχουν οερασει 2 βδομαδες κ ακομα δεν καταφερα να αγορασω τιποτα μεσω Paypal. Σε ολες τις αγορες μου βγαινει οτι το Paypal αρνειται. Τι πεισμα και αυτο πια.:mad::cry:

    Καμια ιδεα κανεις?? γιατι μπορει να συμβαινει αυτο? Ο λογαριασμος ειναι verified. Παιζει ρολο που η καρτα ειναι prepaid??? Δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω...:X[/QUOTe]

     

     

    Δεν παιζει ρολο που η καρτα ειναι prepaid. Και εγω prepaid εχω και αγορασα κανονικα:)

  4. καλημερα παιδια. παραγγειλα απο ebay κατι και μου ρθε mail "You are the winning buyer for the item below". εγω τωρα πρεπει να πατησω εκει που λεει pay now? και αν ναι, εκει μου λεει "Enter the redemption code for your gift card, gift certificate, or coupon". τι κωδικο βαζω? αυτον που μου δωσε η τραπεζα για να γινω verify στο paypal, ή καποιον αλλο? ευχαριστω πολυ:)
  5. Εμένα πάντως που με γραψαν στο μετρο, μου ειπαν αν δεν το πληρώσεις εντως 20 ημερών 10πλασιαζετε. και απο 60€ που μου κοψαν θα πήγεναν 600, και θα τα πληρωνα μεσω εφωρίας. Φορολογικη δηλωση δεν εχω αλλα καλου κακου τα πληρωσα, γιατι οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω, μονο το ανχος φτανει...
  6. Kαλησπερα.. :)

     

    Aντιμετωπιζω ενα παρα πολυ σοβαρο προβλημα μετα απο την εγκατασταση του ubuntu 8.10! Oσο ειχα την 8.04 τα πραγματα δουλευαν μια χαρα απο τοτε που περασα την 8.10 αρχισε το 1 και μοναδικο προβλημα. Μερικες φορες 2-3 φορες την ημερα αναλογα με την χρηση οταν γραφω στο myphone κολλαει το pc μου και γραφει συνεχομενα ενα γραμμα αναλογα σε πιο εχει κολλησει π.χ. γραφει συνεχια το φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ ακομη και οταν κλεισω ολα τα παραθυρα και ανοιγω ενα καινουριο αυτο συνεχιζει να γραφει το γραμμα που κολλησε. Η μονη λυση ειναι η επανεκκινηση. Γνωριζεται τι μπορει να συμβαινει η που περιπου μπορει να ειναι το προβλημα?

     

    Υ.Γ.

    Εκανα format το pc και περασα την 8.10 απο την αρχη μηπως και αλλαξει κατι αλλα τιποτα. :(

     

    Αντιμετοπιζω και γω το ιδιο προβλημα... εχω τα ubuntu 8.04 τι πρεπει να κανω;

  7. μπορεις και χωρις να γραφτεις στο paypal.

    εχει τετοια επιλογη οταν αγοραζεις κατι.

    δεν ξερω αν υπαρχει περιορισμος σε ποσο ομως. καλο ειναι να γραφτεις στο παυπαλ. ασφαλεια .

    πηγα να γραφτω και μου λεει οτι η καρτα εχει αποσυρθει απο την τραπεζα... εγω σημερα το πρωι την εβγαλα.... τι μπορει να παιζει;

  8. Γεια σας παιδιά. Θελω να αγορασω κατι απο ebay και πηγα και εβγαλα prepaid visa απο την τραπεζα κυπρου. Πρεπει να γραφτώ στο paypal για να κανω αγορες; Εκανα αναζητηση στο θεμα και χαθηκα περισσοτερο... Ολα αυτα, τραπεζες, paypal, prepaid, μου φενονται κινέζικα. ευχαριστω
  9. Παρακαλω παρα πολυ θα ηθελα την βοηθεια σας!

     

    Εχω ηδη στον υπολογιστη εγκατεστημενο εναν σκληρο δισκο IDE 80GB.

    Εχθες τοποθετησα εναν δευτερο εσωτερικο σκληρο της Seagate 500gb sata ΙΙ με ανταπτορα για το ρευμα και καλωδιο sata στη υποδοχη του motherboard (εχει δυο).

     

    Το motherboard ειναι της ASrock P4V88 (ειναι παλιο), και εχω γνησια Windows xp.

     

    Ο νεος σκληρος φαινεται στο "υλικο μου" και δειχνει οτι λειτουργει κανονικα, αλλα δεν εμφανιζεται καθολου στο "ο υπολογιστης μου".Αφαντος!!!!!

     

    Φταιει το προγραμμα οδηγησης η χρειαζομαι νεο?

    Μπορουν να δουλεψουν και οι δυο αυτοι σκληροι μαζι, η τον πηρα τσαμπα???

    Τι μπορω να κανω?

     

    Συγνωμη για την λιτη περιγραφη αλλα ειμαι ψιλοασχετος με Windows...

    (ειχα χρονια Mac).

    εκανες διαμορφωση απο την διαχειρηση υπολογιστη?

  10. καλησπερα παιδια.εχω προβλημα με το puppy linux και με μια ασυρματη καρτα δυκτιου σε pci.δεν την αναγνωριζει και ετσι δεν μπορω να συνδεθω στο νετ.προφανως θελει drivers ή κατι τετοιο.η καρτα ειναι αυτη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612305

    οποια βοηθεια δεκτη.

     

    αν βαλω τα ubuntu λετε να την αναγνωρισει?

     

    φίλε εχω ακριβως την ιδια καρτα στα ubuntu και ειμαι μια χαρα:D

×
×
  • Create New...