Jump to content

DUke_2_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DUke_2_gr

  • Ημ. Γέννησης 13/06/1979

DUke_2_gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 'Εχω την 4.2.1 με jailbreak. Να φανταστώ με ένα απλό restore από το itunes θα μπορώ να περάσω την 4.3 χωρίς προβλήματα έτσι? (αφού η 4.2.1 δεν είχε unlock)
  2. Συγγνώμη που επαναλλαμβάνω το post, αλλά επειδή άλλαξε η συζήτηση, ίσως κάποιοι δεν το διάβασαν.. :whistle: Παιδιά έχω μια ερώτηση. Έχω εγκαταστήσει το Magic Game Station και πάω να βάλω μερικά παιχνιδάκια. Βάζω λοιπόν τα MVR Pool, Minefield, Silverball, Tetrix, steel warrior, karting, cobra attack, constelation othello. Με τα 5 πρώτα όλα καλά, μπορώ να τα παίξω. Τα υπόλοιπα τα εγκαθιστώ και δεν τα βρίσκω πουθενά!!! :cry: Παρατηρώ λοιπόν ότι στη κεντρική οθόνη του MGS πάρχουν ουσιαστικά 4 tabs, όπως στα παράθυρα των windows. Υποθέτω ότι αν αλλάξω tab, όλο και κάτι θα βρω. Έλα όμως που δε βρίσκω κανένα κουμπί που να κάνει κάτι τέτοιο!!! Καμία λύση? :worry:
  3. όχι βρε... :) αλλά δεν απαντάς κιόλας, μια και είσαι εδώ τέτοια ώρα? ;) Και Χριστός Ανέστη!
  4. Παιδιά έχω μια ερώτηση. Έχω εγκαταστήσει το Magic Game Station και πάω να βάλω μερικά παιχνιδάκια. Βάζω λοιπόν τα MVR Pool, Minefield, Silverball, Tetrix, steel warrior, karting, cobra attack, constelation othello. Με τα 5 πρώτα όλα καλά, μπορώ να τα παίξω. Τα υπόλοιπα τα εγκαθιστώ και δεν τα βρίσκω πουθενά!!! :cry: Παρατηρώ λοιπόν ότι στη κεντρική οθόνη του MGS πάρχουν ουσιαστικά 4 tabs, όπως στα παράθυρα των windows. Υποθέτω ότι αν αλλάξω tab, όλο και κάτι θα βρω. Έλα όμως που δε βρίσκω κανένα κουμπί που να κάνει κάτι τέτοιο!!! Καμία λύση? :worry:
  5. Από αύριο, θα αρχίσω να σας παίρνω πάλι στα σοβαρά... :mad:
  6. Παιδιά βρήκα στο miirc to sms[1].timer.v1.10i.n7650.n3650.symbianos6.cracked_ximpda.zip Έχει μέσα 2 αρχεία, το ένα είναι trial.Με το άλλο έστειλα μήνυμα, μου απάντησαν μετά από 3 λεπτά και δε με ειδοποίησε ότι θα σταλεί στα 3!!! Όταν το ίδιο μήνυμα το έκανα προώθηση και πήγα να το στείλω, με ειδοποίησε για τριπλή αποστολη!! Αποτελεί κάτι από αυτά νέα εξέλιξη????
  7. Ρε παιδιά όλο για aivanet ακούω και τρελαίνομαι.Προσωπικά δε μπορώ να κατεβάσω τίποτα από εκεί, όσες φορές μπαίνω.Έχει 100 παιχνίδια και είναι ζήτημα να κατεβαίνει το 1.Μου αρχίζει ο DAP και κατεβάζει ένα αρχείο 10Κb, κατεστραμμένο φυσικά
  8. Η μόνη έκδοση που δουλεύει είναι η photographer2.0(6600).sis που υπάρχει στο h**p://groups.yahoo.com/group/john74-6600group/ Οτιδήποτε άλλο και αν δοκιμάσεις θα σου κάνει τα ίδια.Μόλις την εγκαταστήσεις, πέρνα και μια βόλτα από τα keygens ;)
  9. Το δοκίμασα...Τίποτα..No folders no files found..
  10. Παιδιά σκάνδαλο! Κατεβάζω από GPRS to Prince of Persia 2 και δεν ξέρω που το έχω αποθηκεύσει!!! Βοήθεια. Το βλέπω μόνο στο Notepad!
  11. Το video msg ειναι εδω http://groups.yahoo.com/group/My_Phones To password ksexases na mas peis
×
×
  • Create New...