Jump to content

rak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About rak

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

rak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θέλω να αγοράσω μία κάρτα Μ2 2G με αντάπτορα για SD ώστε να τη χρησιμοποιώ και στη φωτογραφική αν χρειαστεί. Έχω δει αρκετές αλλά οι περισσότερες δεν γράφουν ταχύτητα και έχω ψιλομπερδευτεί.. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιες μάρκες, από ποιά ταχύτητα και πάνω θα είναι αξιοπρεπής και περίπου σε τι τιμή να κοιτάξω? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Α! και καλό Πάσχα!!
  2. Επειδή απ' ότι διαβάζω σε όσα λέτε διαπιστώνω ότι ελπίζετε ότι η νέα παρτίδα έχει (η θα έχει?:p) λιγότερα προβλήματα ως προς την κατασκευή μπορεί να μου πει κάποιος πως βρίσκουμε σε ποιά παρτίδα ανήκει μία συσκευή?Ξέρω ότι αναγράφεται η εβδομάδα παραγωγής αλλά πως ξέρουμε ότι είναι διαφορετική η παρτίδα?? :blink:
  3. Πριν απο δύο περίπου βδομάδες δεν υπήρχε στη vodafone. Εκεί έχω επιδότηση και έλεγα μήπως ξέρει κάποιος σίγουρα να μη ξαναπηγαίνω τζάμπα..
  4. Ξέρουμε αν και πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο απο τη vodafone; Κάποια στιγμή που είχα ρωτήσει (πάει καιρός) ο υπάλληλος δεν ήταν και τόσο ενήμερος...
  5. 2 ερωτήσεις.. Έχει ρωτήσει κανένας αν το τηλέφωνο θα έρθει σε άλλα χρώματα από τη Vodafone? Οι συσκευές είναι Vodafone (έχουν δηλαδή το ενοχλητικό μενου και το Vodafone live)?
×
×
  • Create New...