Jump to content

dbinos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dbinos

  • Ημ. Γέννησης 03/10/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dbinos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. dbinos

    iPhone 4S

    Θελω να αλλαξω τηλεφωνο απο το galaxy Ace (λογω των 158ΜΒ εσωτερικης μνημης !!!) που εχω και προσανατολιζομαι στο Iphone 4 μια που εχει πεσει κ η τιμη του. Πιστευω (με τα σημερινα δεδομενα παντα) οτι ειναι πολυ καλο value for money (330-350€ -το φπα που θα το κοψω τιμολογιο). Εχω δει τις διαφορές με το 4s και η απορια μου ειναι αν (στην πραξη) εχουν σημαντικη διαφορά η ταχυτητα πλοηγησης στο ιντερνετ μεσω 3G κ η ταχυτητα διαχειρισης εφαρμογων (λογω 2πυρηνου cpu) . Να σημειωσω οτι τα παιχνιδια δεν μ ενδιαφερουν. Νομιζω οτι παρα πολλοι ειναι στην ιδια θεση με μενα (4 ή 4s) γι'αυτο καθε σχόλιο καποιου που τα εχει δουλεψει και τα δυο θα ειναι χρησιμότατο!! :) H διαφορά τιμής τους είναι κοντα στα 200€ + Υ.Γ. οσο για την διαφορά στην εσωτερική μνημη (8GB -16GB ) θελω στ αληθεια να μου πειτε ρε παιδια εσεις που ξεπερνατε τα 8Gb τι διαλολο αποθηκευετε μεσα...Yπαρχουν και οι υπολογιστες/laptop για τα αρχεια μας , δεν χρειαζεται να τα εχουμε οοοολα στο τηλεφωνο (νομιζω...)
  2. Σας παρακαλω θα ηθελα βοηθεια για την βελτιωση του Galaxy Ace 1 το οποιο εχω εδω και 1,5 χρονο. Την πατησα αρχικα γιατι δεν προσεξα οτι εχει πολυ μικρη εσωτερικη μνημη (158mb) και ειπα οτι με την καρτα sd των 2gb που εβαλα δεν θα ειχα προβλημα. Εχω περασει 10-15 εφαρνμογες και το τηλεφωνο εχει φουλαρει! Εχω προσπαθησει να μετακινησω μερικες εφαρμογες στην sd (μονο με πολυ λιγες μπορεις να το κανεις αυτο...) αλλα για τις πιο "βαριες" δεν σου δινεται αυτην η δυνατοτητα οπως ξερετε. Το τηλεφωνο συν τοις αλλοις, αρχισε να πεφτει σταδιακα σε ταχυτητα και ειναι αρκετα πιο αργο ακομη και στην πλοηγηση των μενου! Εβαλα το Android 2.3.3 εναντι του 2.1 που ηταν αρχικα εγκατεστημενο χωρις ομως να βελτιωθει σημαντικα (εως και καθολου...). Εχω προσπαθησει με εφαρμογες οπως το NQ android booster και το fast reboot αλλα τζιφος.... Τι μου προτεινετε?
  3. περασε πολυς καιρο χωρις να απαντησει κανεις....αν και εχω ψιλοπαρατησει το θεμα του GPS δεν βλεπω να ξερει κανεις κατι απο οσους εχω ρωτησει.... Μηπως μπορει εν τελει καποιος να μας πει κατι για software πλοηγησης (και οχι μονο...) και αν ισχυει οτι πρεπει να εισαι στο net (κουφο !!!!) για να λειτουργει το GPS ?
  4. φιλε οπως το ακους, αναμονή 4 μέρες τουλάχιστον με μη συχνή ή κανονική χρήση, αλλα ξεχασα να σου πω οτι το βραδυ το κλείνω...:O Επισης εχω παρει και εβαλα απο ebay για back up μπαταρια ιδια και κραταει επισης το ιδιο Μπορει καποιος να μας βοηθησει για το gps ρε παιδιά, τι προγραμμα μπαίνει?
  5. το κινητο το εχω εδω και 3 μήνες. Για το ηχειο που αναφερατε ως κακης πιοτητας εχω να πως ότι οντως ειναι 'πριμαριστο' αλλα σιγουρα δεν ειναι προβληματικο ωστε να μην ακους καλα τον αλλο. Παρα ταυτα χρησιμοποιω το hands free, αν και τα καλωδια μου τη σπανε γιατι μπερδευονται ευκολα. Η καμερα του εχω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλή! Λογω δουλειας χρειαζομουν καποιες φορες φωτογραφικη και το κινητο κανει με το παραπανω την δουλεια του και ως ψηφιακη μηχανη! Επισης τα video ειναι σε πολυ καλη αναλυση και καλη ποιότητα. Επισης έκπληξη αποτελει η διαρκεια της μπαταριας!! Αν το χρησιμοποιεις κανονικα, με απενεργοποιημενο το bluetooth , η αναμονη φτανει άνετα τις 4-5 ημέρες ενω με πολυ συχνη χρηση (και με εφαρμογες) τις 2 ημερες τουλαχιστον! Τελος στα συν η πολυ καλη πιοτητα κατασκευης, η απροβληματιστη λειτουργια του, το σχετικα καλο σήμα και το design. Το μειον του θα ελεγα οτι ειναι η διαχειριση του τηλεφ. καταλόγου. Αν μεταφερεις επαφες απο αλλο κινητο βράστα. Απλα η κατανομη και αρχειοθετηση δεν ειναι καλη λογω του οτι μπερδευει τα ελληνικα με τα αγγλικα. Εγω μολις μετεφερα τις επαφες (περιπου 250) καθησα και αλλαζα το πρωτο γραμμα για να εχει μια σχετικη σειρά. p.s. οσο για το gps δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομη. Μπορει καποιος να μου πει τι εφαρμογη θα χρειαστω? ευχαριστω.
  6. παιδια την πατησα και γω απο ebay με μαιμου wep200. δεν μου στειλαν ουτε αποδειξη αγορας και ηταν σε κουτακια οτι να'ναι (οχι αυθεντικες συσκευασιες). Το κουφο πιο ειναι: Δεν συνεργαζεται με το SAMSUNG SGH-U600 που εχω ενω βλεπει κανονικα ενα νεο NOKIA που δοκιμασα!!! ο πωλητης μου ειπε κατοπιν εορτης οτι το μοντελο αυτο δεν ειναι συμβατο (αν ειναι δυνατον) Επιπλεον ο φορτιστης φορτισε κανα 2-3 φορες και μετα 'πεθανε'. :confused: τι να πεις. τουλαχιστον κλαιω μονο 13 €
×
×
  • Create New...