Jump to content

juha

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About juha

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

juha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. http://www.skroutz.gr/s/4480112/Sandisk-Ultra-Dual-32GB.html Εχεις δίκιο. Είναι το usb otg stick που αναφέρεται 3-4 topic παραπάνω
  2. http://www.skroutz.gr/s/44...Dual-32GB.html Για το παραπάνω χρειάζεται να είναι root το κινητό ή το διαβάζει απευθείας?
  3. Εχετε να προτεινεται κάποιο otg cable? Και κάποιο link για παραγγελία?
  4. Η θήκη που εχω πανω στο κινητό είναι η ringke slim. Δεν υπάρχει πρόβλημα με την nikllin
  5. Με την οθόνη κάτω. Μόλις βλέπω το ράγισμα ήμουν 100% σίγουρος οτι έχει σπάσει η οθονη. Στην αρχή δεν ήθελα να βγάλω την προστασία για να μην διαλυθεί η οθόνη. Με προτροπή ενος συναδέλφου, την βγάζω και το αποτέλεσμα είναι ......η φωτογραφία που έστειλα. Το ΠΡΩΤΟ πράγμα που έκανα ηταν να παραγγειλω άλλες 2 για να μην μείνω μέρα χωρίς προστασία.
  6. tempered class της nillkin..... Για οποίον έχει αμφιβολία!!!!!!!!! Μόλις μου έπεσε το κινητό....... Φανταστείτε το αποτέλεσμα αν δεν είχα tempered class nillkin
  7. Το συγκεκριμένο δέχεται sd card? Έχει υποδοχή δηλαδή? Δεν έχω ασχοληθεί για αυτό ρωταω.
  8. Θα με ενδιέφερε η γνήσια akizaki. Σε τι χρωμα είναι?. Αν θες στείλε μου pm με πληροφορίες. Ευχαριστω
  9. Τελικά αυτή η θήκη είναι οκ? Έχει το λογότυπο nexus? http://m.ebay.com/itm?itemId=151231456735
  10. juha

    Sony Xperia Go

    Μιλαω για αναβαθμιση απο GB σε ICS. Δεν υπαρχει καποιος που να εχει αναφερει κατι θετικο........ Η SONY τι κανει για αυτο? Ειναι κατι που αναρωτιουνται ΟΛΟΙ και μιλαμε παντα για το ΕΠΙΣΗΜΟ forum της SONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειλικρινα δεν καταλαβαινω το επιπεδο της μ@*$ς
  11. juha

    Sony Xperia Go

    μαλλον θα δωσω μονος μου την απαντηση.........http://talk.sonymobile.com/thread/53461?start=0&tstart=0 Νομιζω τα λεει ολα ο τιτλος και φυσικα το τι γραφουν μεσα. Απαραδεκτο νομιζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  12. juha

    Sony Xperia Go

    Καλησπερα σε ολους. Επειδη εχω μπερδευτει με ολα αυτα που γραφονται.Τελικα να κανεις καποιος την αναβαθμιση η' οχι? Τι διαφορετικο εχει και ποια ειναι τα μειον του? Απο οτι εχω καταλαβει παντως , οσοι την καναν μετα ψαχνουν να γυρισουν σε GB παλι. Καλη χρονια σε ολους με υγεια.
  13. juha

    Sony Xperia Go

    Για πειτε ρε παιδια τι γινεται με την μπαταρια.Πραγματικα ειμαι περιεργος με 1305 mAh ποσο θα διαρκει με απλη χρηση.Με ενδιαφερει παρα πολυ το κινητο και 99% θα το χτυπησω μεσα στην βδομαδα. Η αναλυση της οθονης δεν ειναι τοσο καλη με 320χ480. Παρ'ολα αυτα ειναι ενοχλητικη?
×
×
  • Create New...