Jump to content

Nihil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    301
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Nihil

  1. :o και το Swimming activity πως γίνεται δηλαδη?? Θα μας τρελάνουν??

     

    Κάτι άλλο.. Ξέρετε γιατί δεν με ειδοποιεί όταν λαμβάνω Messenger call? Αφού τελειώσει η κλήση (αναπάντητη) μου εμφανίζει το missed call.

    Και τέλος, με την πλοήγηση (χάρτες) πως εμφανίζονται στο ρολόι? Ούτε όταν έχω στο κινητό πλοήγηση δεν εμφανίζεται κάτι στο ρολόι ούτε έχω βρει κάτι για χάρτη στο ρολόι.

     

    Ευχαριστώ.

     

    Το open water swimming σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Samsung αναφέρεται σε λίμνες και ποτάμια και όχι σε θάλασσες....

    Για το άλλο δες μην είναι ενεργοποιημενο να χτυπάει στο ρολόι μετά από συγκεκριμενο αριθμό χτυπηματων στο κινητο

     

     

    "Εγω πιστεύω ότι αφού είπε και η samsung Hellas ότι δεν το φτιάχνουν.. δύσκολα θα κάνει κάτι μια καταγγελία σε αυτό το θέμα... σε θέματα εγγυήσεων είναι απλά ανύπαρκτη.

    Μόνο να τους φοβίσεις μπορείς με τέτοιες κινήσεις και όχι κάτι αποτελεσματικό σε νομικό επίπεδο.

    Είναι να μην σε τύχει γιατί αλλιώς πάνε τα λεφτά σου. "

     

    Θα την κάνω την καταγγελία γιατί σέβομαι τον εαυτό μου σαν καταναλωτή... Παρ' όλα αυτά ακόμα και να μην πετύχει, θα κάνω αυτό που θεωρώ σωστό δηλ. θα έχουν χάσει ένα καλό πελάτη που τους πρότεινε παντού για τις καλές συσκευες και το αξιόπιστο σέρβις...Που τλκ μονο αξιόπιστο δεν είναι...

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Χρησιμοποιώ από την πρώτη μέρα το κοντό λουράκι που έχει μέσα η συσκευασία και τώρα μου κόπηκε. ¨Έχω άθικτο στο κουτί του το μακρύ λουράκι. Μήπως ενδιαφέρεται κάποιος σας, να ανταλλάξουμε το έξτρα λουράκι; δηλ. να δώσω το μεγάλο εάν το χρησιμοποιείτε και να μου δώσετε το μικρό εάν δεν σας βολεύει; Thanks :)

     

    Φίλε μου ευχαριστως να σου το έδινα μια και δεν έχω πια ρολόι, αλλά είμαι εκτός Αττικής τώρα και για ενα μηνα ακόμα...

  2. Δεν θέλει πολλά λόγια, αν όλα έγιναν όπως περιγράφεις, το ρολόι θεωρείτε αδιάβροχο και είναι. Αν μετά από service σταματάει να είναι πρέπει να υπάρχει σαφή και ρητή γραπτή προειδοποίηση από την εταιρεία (Samsung, Smartek κλπ.). Εφόσον δεν υπάρχει μη εξουσιοδοτούμενη επέμβαση στο ρολόι, είναι απαράδεκτο να μιλάνε για διάβρωση πλακέτας.

     

    Καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και επικοινωνία με Samsung Hellas.

     

    Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τη Samsung, η εκπροσωπος του μου ανέφερε: "Έχει γίνει παρανόηση, εμείς δεν έχουμε αδιάβροχα ρολόγια"... Σοβαρή εταιρεία...

  3. Η λογική λέει ότι ένα ρολόι που στα χαρακτηριστικά αντοχής αναφέρει ότι είναι IP68, αντέχει 5 ατμόσφαιρες πίεση και έχει military std 810g, δεν μπάζει νερά με ένα πλατσούρισμα. Επίσης χαλασε μια μέρα μετά την παραλαβή από το service.

     

    Εκτός αν είσαι δύτης ή το κατσαβίδιασες.

     

    Επειδή μας αφορά όλους το θέμα, ενημέρωσε μας για την εξέλιξη, γιατί γενικά ακούγονται πολύ καλά λόγια για την Smartec και τις υπηρεσίες της.

     

    Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Δυστυχώς ούτε δύτης είμαι ούτε wannabe τεχνικός να το ανοίξω... Δεν έκανα τίποτα διαφορετικό από αυτό που έκανα πάντα... Ίσως το ότι απλά πλατσούρισα, ενώ πιο πριν το πρώτο σέρβις κολυμπουσα :)

     

    Το μόνο που άλλαξε ήταν ότι το ρολόι πήγε για σέρβις... Αλλά για κάποιο λόγο την ευθύνη την έχει ο καταναλωτής...

    Το χειρότερο είναι ότι αφού είναι τόσο σίγουροι ότι φταίω εγώ, γιατί δε μου στέλνουν το μέιλ με τα service reports και τα quality tests, αλλά θα πρέπει να τα στείλουν έντυπα και να τα σκανάρω; (για να είναι ακόμα πιο χρονοβορα η διαδικασία στο συνήγορο του καταναλωτη μάλλον)

  4. Δεν θέλει πολλά λόγια, αν όλα έγιναν όπως περιγράφεις, το ρολόι θεωρείτε αδιάβροχο και είναι. Αν μετά από service σταματάει να είναι πρέπει να υπάρχει σαφή και ρητή γραπτή προειδοποίηση από την εταιρεία (Samsung, Smartek κλπ.). Εφόσον δεν υπάρχει μη εξουσιοδοτούμενη επέμβαση στο ρολόι, είναι απαράδεκτο να μιλάνε για διάβρωση πλακέτας.

     

    Καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και επικοινωνία με Samsung Hellas.

     

    Σύμφωνα με αυτούς, η αδιαβροχοποίηση που έκαναν πέρασε όλα τα Quality Tests και δε θεωρούν παράλογη την οξείδωση μετά από μόλις μία μέρα χρήσης...

    Ζήτησα όλα τα service reports σε ένα μέιλ από τη Smartec για να τα προωθήσω στο Συνήγορο του καταναλωτή και μου απάντησαν ότι μαζί με το ρολόι μου θα μου τα στείλουν με σε χαρτί και να το βγάλω φωτογραφία...

  5. Μη μου λέτε τέτοια γιατί μόλις την προηγούμενη εβδομάδα πήγα το active2 στη Smartec και άλλαξα πλακέτα και πίσω καπάκι. Βέβαια δεν έχω ποτέ τεστάρει την αδιαβροχοποίηση αφού ακόμα και για να πλύνω τα χέρια το βγάζω...

     

    Sent from my SM-N975F using Tapatalk

     

    Mετά τη δική μου εμπειρία θα σου πρότεινα να το αποφύγεις... Ή όπώς μου είπε και ένας από τους τεχνικούς της Smartec "αν θέλετε αδιαβροχα ρολογία να πάρετε Garmin" :X:X:X

  6. Αυτό με την αλλαγή στο πίσω καπάκι δε μας την είχες αναφέρει... τώρα αλλάζουν τα πράγματα... πας για αστοχία υλικού.

    Σημασία έχει το αποτέλεσμα όμως πως το ρολόι πήγε ακλαφτο.

     

    Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή με τις παλινωδίες της Smartec και μετά από 3 σέρβις έχω μείνει ένα μήνα χωρίς ρολόι και προσπαθούν να με κάνουν να δώσω 289 ευρώ για την επισκευή του εντός εγγύησης...

  7. E, ναι μα το ρολόι είναι (ή μάλλον ήταν) σκυλί. Αν δεν ήταν εντός εγγύησης δεν θα το έστελνα για σέρβις γιατί δε με ενοχλούσε τόσο πολύ το back button... Επίσης, δεχομαι και το λάθος και την αστοχία, αυτό που με εξαγριωνει και με αναγκάζει να πάω στο συνήγορο του καταναλωτή είναι ότι προσπαθούν να με πείσουν ότι οξειδώθηκε με μία μέρα χρήσης και δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη που τους αναλογεί.
  8. Φίλε μου το είπες μόνος σου ότι σου άλλαξαν πίσω καπάκι.... μόνο έτσι είσαι σίγουρος για την αδιαβροχοποίηση.

     

    Φαντάζομαι σου έδωσαν και χαρτί που αναφέρει και το νέο s/n του ρολογιού; Διότι εκεί στο καπάκι αναγράφονται όλα και τώρα στο άλλαξαν με άλλο.

     

    Και σε μένα άλλαξαν rear case στο τελευταίο σέρβις, παρόλα αυτά η αδιαβροχοποίηση πήγε περίπατο...

     

    Κρίμα γιατί πραγματικά το είχα κατευχαριστηθεί το ρολόι και το σέρβις μου το έβγαλε άχρηστο.

  9. Ήλπιζα ότι μια σοβαρή εταιρία σαν τη Smartec, δε θα άφηνε το θέμα να φτάσει εκεί... Βέβαια, δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των αρνητικών κριτικών της αφορά στα smartwatches και την αδιαβροχοποίηση, οπότε προφανώς και κάτι δεν πάει καλά εκεί...
  10. Δυστυχώς ο υπεύθυνος της Smartec μου είπε το ίδιο πράγμα, όπως και η Samsung... Είναι σα να πηγαίνεις το αυτοκίνητο σου για σέρβις επειδή δεν ανοίγει το ένα παράθυρο και να σου χαλάνε τον κινητήρα... Υπάρχει κάτι παραπάνω που μπορώ να κάνω σε πρώτη φάση;
  11. Άρα, για να χρειάζεται να το ξεπλένεις, πάει να ότι ότι δεν είναι ότι καλύτερο να το βάζεις στο αλάτι. Μπορεί να μην είχε πρόβλημα επί 2 καλοκαίρια, αλλά η ζημιά που κάνει το αλάτι να γίνεται συσσωρευτικά. Μπορεί και μην είναι αυτό και να φταίει το άνοιγμα στο σέρβις. Το θέμα είναι πως θεωρητικά από αυτούς πρέπει να φεύγει οκ, από θέμα στεγανοποίησης. Αυτό που δεν ξέρω ωστόσο είναι αν μπορούν να διακρίνουν αν έχει μπει νερό, εάν είναι θαλασσινό ή όχι. Αν και, και είναι θαλασσινό, δεν ξέρω τι μπορεί να κάνεις μετά για να αποδείξεις ότι το νερό ήταν λίγο.

    Από εκεί και πέρα, εγώ είπα πως δεν θα το έβαζα με τίποτα στη θάλασσα, ακόμη και αν είχε mode για ψαροτούφεκο. Ο καθένας ότι θέλει κάνει με το δικό του.

     

    Το θέμα μου δεν είναι να αποδείξω αν το νερό ήταν πολύ ή λίγο, το θέμα μου είναι ότι η ύπαρξη νερού εκεί είναι παράβλεψη του σέρβις. Δε διαφωνώ ότι η ζημιά μπορεί να γίνεται σωρευτικά, αλλά όταν έχει περάσει 2 σέρβις με αλλαγή πλακέτας χωρίς διαπίστωση θέματος ζημιάς από αλάτι μου φαίνεται απίστευτο να υπάρχει θέμα την τελευταία φορά με μία μόνο ημέρα χρήσης.

  12. Δεν είμαι και τόσο βέβαιος ότι το ότι είναι αδιάβροχο σημαίνει πως αντέχει σε θαλασσινό νερό. Νομίζω πως κάνει μόνο για γλυκό νερό, καμία πισίνα δηλαδή. Όπως και να έχει, προσωπικά το συγκεκριμένο που το πλήρωσα 240€ δεν θα το διακινδύνευα στη θάλασσα, ειδικά αφού έχει πάει επίσης στο σέρβις και έχει ανοιχτεί.

    Στη θάλασσα βάζω ένα mi band 4 που το έχω "δεύτερο" από τη στιγμή που πήρα το samsung, και νομίζω και σε αυτό το είχα διαβάσει ότι δεν κάνει για θαλασσινό νερό. Αν και το πλένω να γλυκό νερό πάντα μετά, και δεν έχει πάθει κάτι, δεν με καίει και πολύ και να χαλάσει. 25€ το είχα πάρει.

     

    Μα επί 2 καλοκαιρια έμπαινε κανονικότατα στη θάλασσα... Άλλωστε έχει open water swimming mode και η ίδια η εταιρεία λέει ότι απλά πρέπει να το ξεπλύνεις με γλυκό νερό μετά το κολύμπι... Μετά το πρώτο σέρβις οι αισθητήρες δε λειτουργούσαν χωρίς να έχει καμια επαφή με νερό. Κι επίσης όταν χάλασε εν τέλει δεν είχα καν κολυμπήσει απλά το έβρεξα λιγάκι.. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι είναι αδιανόητο να στέλνεις κάτι για σέρβις και να έρχεται πίσω σε χειρότερη κατάσταση από ότι το άφησες.

  13. Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα τη βοήθεια/γνώμη σας.

    Το Galaxy Watch μου εστάλη για σέρβις στη Smartec με προβληματικό back button (μία λειτουργούσε μια δεν λειτουργούσε) και με όλα τα κολακευτικά που έχω διαβάσει για τη Smartec αποφάσισα να το στείλω για σέρβις μιας και είναι εντός εγγύησης. Σύμφωνα με τη Smartec έγινε αλλαγή πλακέτας. Δυστυχώς, γύρισε πίσω με πρόβλημα στους αισθητήρες και το γυροσκόπιο. Η εταιρία αποθέχθηκε το σφάλμα της και μου ζήτησε να το ξαναστείλω και άλλαξε ΞΑΝΑ την πλακέτα. Το παρέλαβα και μετά από μία και μόνο ημέρα χρήσης σταμάτησε να λειτουργεί, μετά από πλατσούρισμα στη θάλασσα. Η Smartec διαπίστωσε θέμα οξείδωσης λόγω νερού. Προσωπικά, θεωρώ ότι μετά το δεύτερο σέρβις δεν έγινε σωστή στεγανοποίηση του ρολογιού. Να σημειώσω ότι όλο το προηγούμενο καλοκαίρι και μέχρι τον Ιούλιο φέτος το ρολόι έμπαινε κανονικότατα στη θάλασσα χωρίς κανένα θέμα οξείδωσης (σύμφωνα με την ίδια τη Smartec, στο δεύτερο σέρβις δεν είχε δει θέμα οξείδωσης που σημαίνει ότι μετά το πρώτο σέρβις το ρολόι είχε κλείσει κανονικά... To θέμα με το back button δεν είχε προκληθεί από νερό). Όλα αυτά για ένα αδιάβροχο ρολόι με mode για open water swimming.

  14. Λοιπόν εχω το ρολόι στα χέρια μου εδώ και μια εβδομάδα και οι εντυπώσεις μου είναι ανάμεικτες ή καλύτερα να πω μέτριες. Κι αυτό γιατί εχω κάποια θέματα που δε μπορω να λύσω και δε βρήκα και απάντηση διαβάζοντάς απο την αρχη το thread.*

    Προτού αναφερθώ όμως σε αυτά που δε μου αρέσουν* και για τα οποία μακάρι να υπάρχει κάποια λύση, ας πω λιγο για αυτά που μου αρεσουν.

    Η οθόνη του ρολογιου ειναι ενα απο αυτά. Πολυ καλη ευκρίνεια και αρκετά καλη αποκριση στο touch.* Επισης τα απειρα watch faces σε κάνουν να μη τη βαριεσαι ποτε. Η* στεφάνη του ρολογιού ειναι επισης πολυ καλή. Ειναι πολυ βολικο το ολο σκηνικο που γυρνας τη στεφανη και περιφερεσαι στο μενου.

    Το λουρι δινει καλη αισθηση στο χερι και πηγαινει με το ρολόι αν και υπάρχουν και εδω πολλες εναλλακτικες αν θελει καποιος να αλλαξει.

    Τελος, ειναι βολικο να δεχεσαι κλησεις σε καποιες στιγμες που χρειαζεσαι και τα δυο σου χερια πχ στην οδήγηση. Εμενα τουλαχιστον με* βόλεψε πολύ 2-3 φορες που επρεπε να μιλησω ενω οδηγούσα.*

    Και περναω τωρα στα προβληματα που εχω τα οποια κατ εμε ειναι σημαντικα.

    Καταρχήν διαβασα πιο πριν απο καποια παιδια οτι αν σου ερθουν 2-3 μνμ μαζεμενα απο κάποια social εφαρμογη πχ messenger η viber μπορεις να πατωντας πανω στην οθονη να δεις εκτος απο το τελευταίο μήνυμά και τα προηγουμενα. Λοιπον σε εμενα αυτο δεν ισχύει. Μου στέλνει φίλος μου 3 μνμ στο messenger και μου δειχνει στην οθονη μονο το τελευταίο μνμ χρονικα. Αν πατησω πανω του η τελοσπαντων οπουδηποτε επανω στην οθόνη δε γινεται τιποτα. Δε μπορω να δω τα προηγουμενα μηνυματα δλδ. Χωρια που αν δω ενα μνμ στο κινητο (πχ λιγο πριν ειχα το κινητο στα χερια μου και ηρθε ενα μνμ και το ειδα απο κει) τοτε στο ρολόι εξαφανίζεται δλδ δεν κρατάει κανενα μνμ, καμια ειδοποίηση. Αυτο ισχυει για ολες τις ειδοποιήσεις (viber, messenger κτλ). Μεγάλο μειονεκτημα για μενα αυτό.

    Κατι άλλο επισης πολυ ενοχλητικό ειναι οτι δε μου συγχρονιζει τα email που μου έρχονται όλα. Ενω εχω ενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό στις ρυθμίσεις λογαριασμού στο κινητό, για να μου συγχρονισει τα τελευταία μαιλ που μου εχουν ερθει πχ τα σημερινα, θα πρεπει να παω παλι στις ρυθμισεις συγχρονισμού στο κινητο και να πατήσω συγχρονισμο* τωρα παρολο που έχω οπως προείπα ενεργοποιημενο τον αυτόματο συγχρονισμο. Αν μου ερθει ενα μαιλ, χτυπαει το ρολοι και κάνοντάς τη στεφανη αριστερά βλεπω το μαιλ κανονικα. Αν όμως* πατήσω το κουμπί που μπαινουμε στις εφαρμογές και απο κει μετά ανοιξω την εφαρμογη του μαιλ, δε μου το δείχνει και έχει μείνει στα παλιοτερα μαιλ. Αν μπω να κανω τη διαδικασια που εγραψα πριν με το συγχρονισμό τοτε θα το κατεβασει και θα το δειχνει κανονικα.*

    Αν μπορει, ας με βοηθησει κάποιος με τα συγκεκριμένα προβλήματα που αναφέρω γιατί εχω ψιλοαπογοητευθει για να ειμαι ειλικρινής

     

     

    Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Για τα μέιλ αν έχεις Samsung κινητό, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή της Samsung.

    Για τα μηνύματα από messenger/viber, αν καθώς βλέπω το τελευταίο μήνυμα πατήσω πάνω του και μετά γυρίσω το bezel μου βγάζει και τα προηγούμενα

  15. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμενου αποκλειστικά και μονο για χρήση σε κολυμβητηριο (κλειστό ή ανοιχτό) , 25αρες και οι δυο πισίνες, αλλά και ανοιχτή θάλασσα. Επειδή κάνω προπόνηση με χρονόμετρο και συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, χρησιμοποιώ ένα ρολόι απλό Casio που μπορείς να σεταρεις αντίστροφη μέτρησηή οποία επαναλαμβάνεται αυτόματα μέχρι και δέκα φορές , με ότι διάλειμμα έχεις επιλέξει Έχει τέτοια δυνατοτα; Προφανώς όλες οι πληροφορίες θα είναι χρήσιμες, αλλά το απλό ρολόι προς το παρόν με βοηθά να τσεκάρω το ρυθμό μου ανά 50-100 μέτρα που το κοιτάζω. Κάτι διάβασα για όχι τόσο καλη ακρίβεια στην ανοιχτή θάλασσα. Γενικά για σοβαρή κολυμβητική προπόνηση κάνει; βασικά κυρίως ελεύθερο, κάνω μεν και τα άλλα στυλ αλλά σε αυτό δουλευω , με σκοπό αγώνες ανοιχτής θάλασσας .

     

    Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

     

    Νομίζω θα σε βοηθήσει το παρακάτω βίντεο:

  16. Παιδιά εγω μετα απο ενα χρονο ταλαιπωρίας με γνήσιες μεμβράνες και διαφορα tempered glass αποφασισα. flip case και γυμνο. εχω την εντύπωση οτι αλλαξα κινητο. η οθόνη ακομα και με τη γνήσια μεμβράνη περιοριζοταν.

     

    Το S7 edge μου, ήταν το πρώτο κινητό που δεν του είχα tempered glass και το είχα μόνο με θήκη και το πρώτο που μου έσπασε η οθόνη...

×
×
  • Create New...