Jump to content

akis17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About akis17

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

akis17's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ξέρει κανείς στα σίγουρα αν για να τρέξει το TomTom χρειάζεται οποσδήποτε σύνδεση με κάποιο GPS. Μια Πολωνική και μια Γαλλική έκδοση που δοκίμασα κόλλησε προσπαθόντας να συνδεθεί μέσω bluetooth. Και τις 2 φορές αναγκάστηκα να κλείσω και να ανοίξω τη συσκευή. Αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος που το εγκατέστησε με ΠΜ θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.
  2. Και όλα τα υπόλοιπα μέσω WiFi. Μάλιστα η ταχύτητα φόρτωσης είναι ίδια με του υπολογιστή μου. Εντάξει, κάτι τρελές σελίδες δεν μπορεί να τις δείξει καλά, αλλά δεν θα σερφάρεις με τις ώρες στην οθονούλα του QTEK. Απλά η σύνδεση WiFi δίνει στο κινητό πολλές εφαρμογές. Μάλιστα η σύνδεση γίνεται ταχύτατα, όχι μόνο στο σπίτι μου, εχθές συνδέθηκα σ' ένα εμπορικό κέντρο κανονικότατα!
  3. Χαιρετώ την παρέα, η οποία και εξαιτίας του e-shop=199E αυξήθηκε κατά αρκετά νέα μέλη. Μόλις μετά 2 μέρες έκανα για 1η μου φορά με κινητό: - Σερφάρισμα στο internet - Λήψη των mail μου. Μάλιστα λαμβάνει τις επικεφαλίδες και επιλέγεις ποια μηνύματα θέλεις να κατέβουν ολόκληρα. Ακόμη και μετά την λήψη τα mail παραμένουν στο server και μπορείν να τα κατεβάσεις αργότερα από τον υπολογιστή σου. - Μίλησα άνετα με το skype σε άλλο υπολογιστή. (υπήρχε μια ελάχιστη καθυστέρηση αλλά η φωνή ακούγονταν πολύ καλά) - Είδα google στο κινητό μου με το gmap. Πολύ καλό αλλά δεν μπόρεσα να αποθηκεύσω του χάρτες που είδα, άρα όταν είμαι off-line πάπαλα... Βέβαια δεν απέφυγα την ολική διαγραφή της μνήμης γιατί μου έκανε 'νερά' όπως ότι το ClearVue εξαφανίστηκε και δεν μπορούσα να το εγκαταστήσω με τίποτα ξανά. Αλήθεια αυτό το πρόγραμμα δεν μπορεί να εγκατασταθεί στην storagecard; Ακόμη και μετά το reset μου έλεγε ότι εγκαταστάθηκε αλλά το πρόγραμμα πουθενά! Τελικά το έβαλα στην κανονική μνήμη και όλα ΟΚ. Μπορούμε να ξέρουμε ποια προγράμματα java τρέχουν στο κινητό μας (δοκίμασα κάποια για smartphone και άλλα έτρεξαν και άλλα όχι). Τέλος το TomTom τρέχει μόνο η έκδοση 5 και όχι η 6; Οι χάρτες γι' αυτό το πρόγραμμα μπορούν να μπουν αργότερα 'χύμα' με απλό copy; Ας κλείσω με κάτι που ανακάλυψα μόνος μου: Είναι παράλογο που δεν υπάρχει εργαλείο προεγκατεστημένο για μεταφορά των επαφών από την SIM στην μνήμη του τηλεφώνου. Τελικα το έκανα με ένα επλό πρόγραμμα που βρήκα εδώ:http://www.marauderzstuff.com/programs/m2simcopy/default.aspx Μετά έκρυψα την εμφάνιση της SIM και όλα καλά. Ελπίζω να κρατήσουμε.
×
×
  • Create New...