Jump to content

skopelitis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by skopelitis

  1. Στο S Find κρατώντας παρατεταμένα το πενάκι στο φακό σου ανοίγει παράθυρο που πατώντας τον f (χ) γραφεις συναρτήσεις που τις λύνει μέσω της σελίδας της Wolfram!
  2. Samsung Galaxy Note 3 - S Note Formula Match (equation and shape recogn...: Δειτε το δειχνει πως γράφουμε μαθηματικές εξισώσεις στο snote.
  3. Ψάχνω 2 μέρες τώρα δεν υπάρχει κατί που να γράφεις με το πενάκι και να το μετατρέπει απευθείας σε μαθηματικό τύπο, ούτε να το αναγνωρίζει ωστε να το λύνει αυτόματα !
  4. Σε ευχαριστώ φίλε μου κάτι γίνεται έτσι ! Υπάρχει περίπτωση σε κάποια αναβάθμισή να το συμπριλάβουν όπως ήταν παλιά ?
  5. Καλημέρα ! Δηλαδή δεν μπορώ να κάνω τιποτα ! Δεν υπαρχει τρόοπος να εκγαταστήσω την παλιά εκδοση του snote ?
  6. Σε ευχαριστω για την άμεση απόκριση αλλά ζητάω κάτι τέτοιοhttp://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/tablets/oldermodels/GT-N8020ZWACOS
  7. Καληπέρα ! Πηρα το tablet samsung note 10.1 (p600). Το θέμα είναι ότι νόμιζα ότι έχει και την λειτουργία άναγνώρισης μαθηματικών προτύπων στο Snote αλλα τελικά κατάλαβα ότι μάλλον υπάρχει μόνο στο galaxy . Είμαι μαθηματικός και το πήρα για να περνάω τις σημειώσεις μου. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...