Jump to content

pakis7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pakis7

  • Ημ. Γέννησης 12/08/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pakis7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. η μπαταρια εχει 6 μηνες εγγυηση
  2. και βεβαια δικαιουσε αλλαγη μπαταριας ειναι ενα εξαρτημα που εσυ δεν μπορεις να προκαλεσεις βλαβη αυτος λογικα θα στην κανει τεστ αν εχει τα βολτ που πρεπει. εσυ αυτο που θα κανεις εσυ θα φορτισεις την μπαταρια λιγο πριν το full θα πεις οτι εσυ εκανες πληρη φορτιση πριν λιγο με το phoenix format c: kai update:D
  3. το δικο μου προβλημα το ελυσα με αναβαθμιση:) αλλα εσυ μπορεις να πας νοκια να παρεις καινουργια μπαταρια ;)στην εγγυηση γιατι στην νοκια δεν ξερουν την τυφλα :lol:τους και μετα ξανα στην νοκια για δωρεαν αναβαθμιση :happy:εκτος και αν τυχεις σε κανεναν γατονι:(
  4. δεν υποστηριζει το nokia updater 6280 μονο 6288 που μιλαμε ειναι το ιδιο κινητο τωρα η λυση ειναι με φοινικα η με νεμεσις η νοκια
  5. αν οχι απλα με φοινικα με τι? με αλλο προγραμμα εγω θελω απλα να περασω καποια ελληνικα thank you
  6. μηπως ξερει κανεις που θα βρω firmware για το 6230i θελω να το περασω με phoenix
  7. εχω την εντυπωση οτι με φοινικα δεν βλεπεις κωδικους με το nemesis εχω προβλημα και δεν το ειδα αλλα με ενα φορματ στο c και 6288 θα εχεις και μηδενισμο στον κωδικο ισως και μια απλη αναβαθμιση λυνει το προβλημα παντως παλαιοτερα μοντελα εβλεπες μεχρι τον κωδικο της sim pin kai puk με το nokia manager.:ninja: :ninja: :ninja:
  8. thank you λοιπον νοκια ερχομαι δεν μπαινω στην διαδικασια να το φτιαξω μονος:zzz:
  9. βρηκα αυτα για το προβλημα μου αλλα ειναι δεν καταλαβαινω τιποτα When I switch on Camera and camera is not working and screen was without picture with mixed text. I tried this solution: 1. flash with newest SW + PM 2. Change flex 3. Change camera ic 4. Change top keybord - This solution Fixed my problem! Probably this problem was caused by a fall and after this there was a problem with communication via flex. for camera FAULT and RESTART on play video i have do REHOT PCB and now all is done .... http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=386931&page=2 εχει κανεις ιδεα?
  10. ναι βρηκαμε απο 6280 σε 6288 απο 6288 σε 6280?:confused: λοιπον οτι και να κανω κραταει καποιες εντολες απο την προηγουμενη εκδοση θελει πληρη format. πως? θα το βρουμε ετσι δεν ειναι? γιατι το προβλημα της καμερας και του βιντεο ειναι οτι κατι τα κραταει κλειστα. οταν ανοιγω την καμερα με εχει σε αναμονη. συνηθως το προβλημα αυτο ειναι καποιο αλλο προγραμμα το κραταει. στα βιντεο κανει reset μονο του. λογικα και παντα με οδηγο το computer θελω flash στην ''bios'' αλλα μετα που θα την βρω? παπαλα το νοκια:cry: :cry: :cry: βεβαια υπαρχει και το προβλημα της εγγυησης αναβαθμισει μονος απο δω και περα μονος. αλλες αλλαγες που ειδα ειναι οτι επιτελους τα αρχεια amr παιζουν δυνατα.Johnny_Nik θα κανω μια στα ξενα forum και τα λεμε.;)
  11. τα εχω κανει ηδη αυτα αλλα τιποτα. οσο για το τεστ Product specific configuration file for this component not found. Please check that product specific data package is installed. HRESULT 0x80004005 (-2147467259) This means: ακαθοριστο σφαλμα. αν καταλαβα καλα λεει οτι δεν εχει γινει καλη εγκατασταση?:worry: :worry: :worry: τωρα αν ειναι οπως το λες τοτε το κοστος θα ειναι μικρο μια κολληση thats it λοιπον εγω εκανα τα εξης format to c kai απο εκεινη την ωρα το τηλεφωνο αναγνωριζεται ως :blink: :blink: :blink: 6288:!: :!: :!: και τελικα η γραμματοσειρες αλλαζουν χρωμα αλλα ειναι στο μενου αναμονη
  12. οι γραμματοσειρες της ημερομηνιας του provider ηταν στο μενου εμφανιση. οσο για αν ειναι hardware γιατι επανλθε για λιγο και δεν παιζει και βιντεο το phoenix βγαζει προβλημα camera και LCD?:worry: :worry: :worry: εκανα μια βολτα στα ξενα forum αυτα που διαβασα ειναι απογοητευτηκα αν λυσουμε το 1 προβλημα βγαινει αλλο αθανατη nokia:angry: :angry: :angry:
  13. Ευχαριστω κατ αρχην τον πολυ καλο NIK εγω εκανα update απο 3.60 σε 6.43 φυσικα με dead phone flash και το τηλεφωνο δουλευει μια χαρα. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : τωρα κανει πολλα αρχεια αποστολη με λιγο ασχημο μενου η αριθμομηχανη πηγε στο ημερολογειο εχει δονηση στο ανοιγμα του τηλ. δεν αλλαζουν χρωμα η γραμματοσειρες:( :( :( το προβλημα με την καμερα που ειχα λυσει με το νεμεσις επανηλθε ξανα και με το update συνεχισε να υπαρχει <δεν παιζει και video> EINAI hardware or software το προβλημα:shock: :shock: :shock:
  14. το προγραμμα το βρηκα τελικα μεσο του πολυ καλου μtorent http://www.utorrent.com στο πακετακι εχει nokia diego 3.09 phoenix service 2007 dongle cr phoenix cr nemesis suite το προβλημα ειναι οτι δεν κανει εγκατασταση το phoenix εκανα οτι γραφεις. παρα ταυτα ανοιξα το νεμεσις εκανα flash kai normal mode και η καμερα δουλευει εδω παει χαχαχαχα alpha copy update δεν εγινε εχω ακομα ..........3.60:( :( :( :
  15. το βρηκα μονο σε p2p emule και μtorrent αλλα ειναι πολυ αργα 4 ημερες:X :cry: κατι πιο γρηγορο και τελικα θα μου φτιαξει το προβλημα. το pm τι ειναι sorry για την ερωτηση αλλα ειπαμε:fool: :fool: :stupid:
×
×
  • Create New...