Jump to content

XL_31

Members
  • Δημοσιεύσεις

    555
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by XL_31

  1. 1 minute ago, athanaso77 said:

    Δε θα έπρεπε να σου συμβαίνει αυτό, εκτός και αν η θήκη σηκώνει τα τζάμια.

    Δεν συμβαίνει αυτό. Τα άκρα του tempered glass απέχουν από τη θήκη περίπου 2 χιλιοστά. Μάλλον θα το πάω σε κάποιο Apple Support να το κοιτάξουν.

  2. Καλησπέρα.


    Αγόρασα το iPhone 14Pro Max τον Ιούνιο και ως τώρα έχω αλλάξει 3 tempered glass (2 Panzer Glass και ένα Spigen) επειδή δημιουργείται ένα κενό αέρος μεταξύ της οθόνης και του tempered glass αριστερά και δεξιά στο ύψος των κουμπιών. Έχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Να αναφέρω πως έχω μια διάφανη θήκη PanzerGlass αν και πιστέυω δεν παίζει ρόλο.

    Ευχαριστώ.

  3. Καλημερα. Η οθονη του κινητου μου εμφανισε μια μεγαλη κιτρινη γραμμη.

     

    Υπαρχει καποιο αξιοπιστο συνεργειο στην Αθηνα ωστε να το επισκευασω;

  4. Είχα το ίδιο πρόβλημα όταν είχα windows 7 και τελικά έφταιγε ο δεύτερος δίσκος, όχι αυτός που είχα το λειτουργικό, αλλά αυτός που είχα μόνο αρχεία. Δεν ξέρω αν έχεις άλλο δίσκο επάνω αλλά εγώ μόλις έβγαλα το δίσκο που είχε πρόβλημα, όλα καλά...

     

    έχω αλλάξει δίσκο αλλά πάλι τα ίδια

  5. Εχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Είχα τα 8.1 και πάντα κόλλαγε στο Bootάρισμα. Βάζω τα W10 με clean install και έχω ξανά το ίδιο πρόβλημα.

     

    Για να ανοίξει το PC πρέπει να το κλείσω τη στιγμή που κολλάει και να το ξανα ανοίξω. Μετά ανοίγει φυσιολογικά.

     

    Έχω τσεκάρει το δίσκο και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

  6. Μόλις πριν από λίγο έβαλα τα W10 for mobiles, Technical Preview, στο 820!! Ό,τι και να πω είναι λίγο! Καταρχάς, στο σχεδιαστικό κομμάτι. Δείχνουν όλα να είναι πιο "λεπτά". Τι θέλω να πω. Εκεί που κάποιες επιλογές και κάποιοι διακόπτες ήταν χοντροκομμένοι, τώρα είναι πιο λεπτοί, πιο προσεγμένοι σχεδιαστικά. Επίσης, κανένα μπέρδεμα, όσον αφορά γραφικά WP8.1 και W10 for mobiles. Οι ρυθμίσεις έχουν γίνει ακόμα πιο πρακτικές. Το πληκτρολόγιο έχει swipe ΚΑΙ στα Ελληνικά, που σημαίνει γράψιμο και με το 1 χέρι. Ακόμα, ο τρόπος που αλλάζει η γλώσσα πλέον (με swipe right ή swipe left) μου δίνει την εντύπωση ότι θα επιτραπούν και 3rd party πληκτρολόγια. Τέλος, έχει και τον κέρσορα, στο κάτω αριστερό μέρος του.

     

    Στο πρακτικό κομμάτι. Επιτέλους, οι ειδοποιήσεις φεύγουν μία-μία, ξεχωριστά. Ακόμα, το expand, στο Action Center, βλέπω να γίνεται η δεύτερη φύση μου! Επίσης, όταν είναι κατεβασμένο το Notification Center, δε χρειάζεται να "πιάσουμε" τη μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης, για να το κρύψουμε. Σε οποιοδήποτε σημείο, μέσα στο Notification Center, αν κάνουμε swipe up, αυτό θα αποσυρθεί.

     

    Και μια κακή εντύπωση. Το εφέ, όταν επιλέγεις μια εφαρμογή. Προσωπικά, ήθελα να μείνει το carousel (?), γιατί το συγκεκριμένο μου θυμίζει αρκετά Android...

     

    Άλλες εντυπώσεις από αύριο, γιατί τώρα το φορτίζω.

     

    Edit: Έχω κανονικά Glance Screen!

     

    Πες μας και για κατανάλωση μπαταρίας σε χρήση και σε κατάσταση αναμονής

  7. Είναι λάθος μόνο η ένδειξη των ωρών ή και του ποσοστού;

     

    Λοιπόν σήμερα έστρωσε. Μόλις άνοιγε έκλεινε. Πριν δυο σχεδόν μέρες έκανα soft reset και καθαρισμό μνήμης και θεωρώ πως η εφαρμογή δεν είχε δεδομένα να αναλύσει και έκλεινε.

     

    Τωρα μόλις επιλέγω να μου δείξει τη χρήση της μπαταρίας για 48ωρο και πάνω η εφαρμογή κλείνει όπως γινόταν χθες. Πιστεύω ότι αύριο θα δουλεύει κανονικά κι αυτό.

×
×
  • Create New...