Jump to content

efmv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by efmv

  1. Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση εάν γνωρίζεται. Ήμουν συνδεδεμένος στο δίκτυο της Alpha fone. Τώρα ξαφνικά ο λογαριασμός μου έρχεται από την Algonet, η οποία δεν με ικανοποιεί σαν εταιρεία. Θα μπορούσατε παρακαλώ να μου προτείνεται κάποιον πάροχο, ο οποίος να μπορεί να με καλύψει σε κλήσεις εξωτερικού? Κυρίως Γερμανία και Αγγλία. Δυστυχώς χρειάζεται να επικοινωνώ καθημερινά. Σας ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα σε όλους σας. Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου και αναρωτιέμαι εάν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος από εσάς. Έλαβα ένα μήνυμα (σαν αποστολέας φαινόταν η ένδειξη push) και από τότε είναι αδύνατο να μπω στο μενού των μηνυμάτων. Εάν προσπαθήσω να μπω το κινητό μου κλείνει. Κατα τα άλλα λειτουργεί κανονικά. Το Πάσχα είχε ξανασυμβεί και από το service της samsung μπυ είχαν δώσει κάποιες οδηγίες και το είχα ξεμπλοκάρει. Δυστυχώς δεν μπορούν ή δεν θυμούνται να με εξυπηρετήσουν από το service. Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι? Ευχαριστώ πολύ.
  3. Απαράδεκτη τακτική, όμως από την στιγμή που το έγραφαν στον λογαριασμό (ακόμα και με τα πολύ μικρά γράμματα) πώς μπορεί ο πελάτης να αμυνθεί?
  4. υπάρχει κάποια πιο οικονομική κάρτα για Γερμανία?
×
×
  • Create New...