Jump to content

SoWhat...

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SoWhat...

  1. Hey παιδια! Μολις πηρα το Κ750 και εχω ξετρελαθει! Πολυ ανωτερο απο οποιοδηποτε Samsung (e800 πχ που ειχα πριν) και απο καθε Νοκια. Κανει τα παντα και εχει και ανταγωνιστικη τιμη. Μηπως καποιος μπορει να μου πει καποια sites για να κατεβασω themes, ηχους και παιχνιδια java αλλα τσαμπα?(οχι μεσω wap) Χιλια ευχαριστω και ... καλως σας βρηκα στην παρεα σας!!! :)
  2. Παιδια μηπως ξερεται που μπορω να βρω ηχους και java games?Εχω το Easy Studio αλλα δεν βρισκω στο internet free ηχους mmf. Οι ηχοι που εχει το κινητο ειναι απαραδεκτοι. Κανενα κολπο να κατεβαζω free και να περναω μεσω υπεριθρων?Java games free υπαρχουν πουθενα? Ευχαριστω παιδια...
  3. Παιδια εχω μολις παρει το Ε800 σε Cosmote και ακουσα απο εσας οτι ειναι καλο το Easy Studio. Κανει και για μενα η να μην το κατεβασω? Ειναι και 60 ΜΒ ... Μεταφερει φωτογραφιες και ηχους απο το κινητο στον Η/Υ και το αντιθετο? Thanx παιδια εκ των πρωτερων... :happy:
  4. Παιδια ειμαι σε διλλημα. Θελω να διαθεσω ενα αρκετα σεβαστο ποσο τις ταξεως των 400 ευρω και δεν ξερω τι να παρω. Εχω σχεδον καταληξει στο Ε810 αλλα δεν ξερω αν κανω τελικα σωστη επιλογη. Θελω το κινητο να εχει πολυ καλη καμερα (εχω ενα SAGEM MyX6) αλλα φοβαμαι μηπως η ποιοτητα της καμερας ειναι στο ιδιο περιπου επιπεδο. Επισης με αγχωνει το οτι ειναι κλειδωμενο το ΙRDA . Γινετε τιποτα με αυτο, ξεκληδωνει καπως?
×
×
  • Create New...