Jump to content

panosntok

Members
  • Δημοσιεύσεις

    679
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by panosntok

  1. Τώρα του έβαλα λογαριασμο google αλλά πάλι δεν τις κραταει

    Έχω περάσει φωτογραφίες μέσω PC από απο την δεκαετία του 90 και δεν σβήνει καμιά αν τις σβήσω εγώ από το κινητό. Το αντίθετο κάνει, όταν γεμίζει το τηλέφωνο σου προτείνει να σου σβήσει από τις πιο παλιές για να κάνει χώρο, πριν όμως έχει κρατήσει αντίγραφα. Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις και θα τα βρεις όλα. Όσο για τα 5 Tera αυτό αφορά την εφαρμογή quick pick.

  2. Χαχαχαχα....είπα να το γράψω άλλα δεν το θεώρησα σκόπιμο...τελικά πρέπει να τα γράφεις όλα.....δουλεύουν σε όλα τα παλιά τηλέφωνα εκτός τα Nokia.... :lol:

    Τώρα πως γίνετε αυτό δεν γνωρίζω...απλά είπα να μην το πώ εξ'αρχής μην είναι απλή παραπληροφόρηση..αλλά τελικά από ότι βλέπω ισχύει :lol:

    Πήρα πριν λίγες μέρες από το γνωστό κορίτσι 3 φοιτητικά, μου έδωσε μαζί και άλλες 6 κάρτες από τα 3 φοιτητικά το ένα δουλεύει το δεύτερο δεν δουλεύει. Τα υπόλοιπα 6 νούμερα δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

  3. Παιδιά σήμερα τράβηξα καμία 20ρια φωτογραφίες με την κάμερα του κινητού μου αλλά για πρώτη φορά ΔΕΝ μου τις αποθήκευσε μέσα στο dropbox όπως έκανε παντα!!!! Τι μπορώ να κάνω γι αυτό?

    Τις θέλω και στο dropbox.

    Μήπως είχε κάτω από 20% μπαταρία?

    Και όπως σου πρότεινε ο φίλος πριν λίγα ποστ βάλε φωτογραφίες google. Δεν θα χάσεις ποτέ τίποτε και έχει ένα σωρό καλούδια μέσα η εφαρμογή. Πχ αν πας να κάνεις αναζήτηση φωτογραφίας στις έχει ταξινομημένες σε πράγματα, αυτοκίνητα, ποδήλατα, φαγητά, γάμος, χορός, ηλιοβασιλέματα κλπ εγώ που έχω μερικές χιλιάδες φωτογραφίες βρίσκω αυτή που ψάχνω σχεδόν αμέσως.

  4. Το πρόβλημα είναι από το δίκτυο της WIND και αφορά αρκετά μεγάλο ποσοστό καρτοκινητών και ΜΟΝΟ καρτοκινητών (ασχέτος φοιτιτικού ή όχι). Απο τις τελευταίες πληροφορίες δεν χρειάζετε καμία αντικατάσταση κάρτας και το πρόβλημα ήδη αρχίζει και λύνετε σταδιακά.

    Υ.Γ

    Για όσους έχουν πρόβλημα μπορούν προσωρινά να αντικαταστήσουν το smartphone τους με ένα απλό κινητό με πλήκτρα στο οποιό θα δουν ότι η κάρτα τους δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα.

    Το δικό μου είναι παλιό Νοκια και πάλι δεν δουλεύει

  5. Έβαλα και εγώ το Chomp (ο ίδιος dev με του Textra είναι) να τον δοκιμάσω επειδή έχω δίκαρτο κινητό πλέον. Μία παρατήρηση. Η γραμματοσειρά είναι πολύ μεγάλη και δεν βρήκα πως αλλάζει, υπάρχει τρόπος;

     

    Επίσης σιγά το ποσό ρε παιδιά για την adfree έκδοση του Textra, τα αξίζει πιστεύω

    Ρυθμίσεις, εφαρμογή θέματος, εκεί στο θέμα δίπλα γράφει ρύθμιση, ανοίγεις την στήλη η την συνομιλία και μέσα εκεί βρίσκεις την γραμματοσειρά

  6. Κάποια καλή, δοκιμασμένη και παραμετροποιησημη εφαρμογή για sms;; Μέχρι τώρα είχα την εφαρμογή textra που μου άρεσε πολύ αλλά την απεγκατεστησα γιατί βγάζει συνέχεια updates και έχει και διαφημίσεις μεσα το τελευταίο διάστημα. Την είχα χρόνια!

    Chomp sms πριν λίγο την έβαλα γιατί υποστηρίζει και δικαρτο, καλή μου φαίνεται. Δοκίμασε την.

    Και εγώ την textra είχα, χωρίς όμως τα προβλήματα που ανέφερες. Δεν ήταν και τόσο πρόβλημα οι διαφημίσεις.

  7. Ειμαι σε αναμονη και εγω για ανανεωση μιας και ληγει ο χρονος ομιλιας. Καποιος λιγες μερες νωρίτερα ανεφερε καποιο μελος εδώ, ότι με 10ευρω ανανεωση ΔΕΝ του εδωσε (για πρωτη φορα) το 1GB. Αν δεν μου ξεφυγε καποιο ποστ, κανεις δεν εκανε follow σε εκεινο το ποστ.

     

    Κοιταξα πριν λιγο στο app της wind, και στις "προσφορες" λεει πλεον ότι με ανανεωση 10-19ευρω δινει 500ΜΒ, ενώ με ανω των 20ευρω δινει 1.5GB.

     

    Η ερωτηση: τελικα με 10ευρω ανανεωση δινει 0.5 GB, 1GB ή τιποτα στην πραξη;

    Δεν το πήρε το 1gb γιατί ήταν η δεύτερη ανανέωση στο μήνα. Το ανέφερε ο ίδιος λίγα ποστ αργότερα.

  8. Ο ΟΤΕ ζητάει 15 εργάσιμες για κατασκευή νέου (ανενεργού) βρόχου, συν 3-5 μέρες που θέλει ο πάροχος για την επεξεργασία του αιτήματος από την στιγμή που παραλάβει τα έγγραφα ολοκληρωμένα και χωρίς λάθη. Χοντρικά, υπολογίζεις 25-30 ημερολογιακές ημέρες. Το πότε ακριβώς, ενημερώνει ο ΟΤΕ τον πάροχο. Σε αυτό δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως ο πάροχος.

    Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι καθυστερήσεις οφείλονται στους παρακάτω λόγους, οι περισσότεροι αφορούν κυρίως τον ΟΤΕ.

     

    1. Λάθος/ελλειπή στοιχεία του αιτούντος. Στην περίπτωση αυτή συγκαταλέγεται και η περίπτωση λάθους διεύθυνσης. Άλλη έχεις εσύ, και άλλη ο ΟΤΕ. Το συγκεκριμένο χρήζει πολύ μεγάλης ανάλυσης για το τι θεωρεί ο ΟΤΕ σωστή ή λάθος διεύθυνση.

     

    2. Έλλειψη δικτύου. Δεν υπάρχουν καλώδια στον κατανεμητή σου για να σου δώσουν γραμμή, τα έχουν πάρει όλα οι γείτονες. Αυτό συμβαίνει κυρίως σε χωριά και μικρά αστικά κέντρα, αλλά συμβαίνει ακόμα και στην Αθήνα.

     

    3. Κάποιες περιπτώσεις αφορούν και θέματα φορητότητας, όταν κάνεις ταυτόχρονα μεταφορά αριθμού σε νέα διεύθυνση και νέο πάροχο.

     

    4. Επίσης, ηλίθιος, αλλά πάρα πολύ συχνός λόγος καθυστέρησης, ήρθαν να σου κάνουν την σύνδεση, και δεν είχαν πρόσβαση στον κατανεμητή σου. Κοινώς, η πόρτα του σπιτιού/πολυκατοικίας, ήταν κλειστή. Εκεί είναι υποχρεωμένοι να σε πάρουν τηλέφωνο (πριν κιόλας έρθουν, ώστε να ενημερώσουν να είσαι εκεί), αλλά παράτυπα δεν το κάνουν, δεν ασχολείται κανείς τους (εκτός και αν βάζεις ΟΤΕ), πετάνε ένα "κλειστός κατανεμητής" για να ολοκληρώσουν το ραντεβού και να πάνε στο άλλο για να "βγάζουν δουλειά" και να μην καθυστερούν.

     

    Για τα πάντα μιλάς με την Εξυπηρέτηση Πελατών του παρόχου σου.

     

    Εμένα μου πηρε δυο μήνες να βάλω νέο τηλέφωνο, γιατί ο δήμος μου έχει 2 οδούς με το ίδιο όνομα, αλλά φυσικά διαφορετικό τ.κ και την ζημιά την έκανε ο υπάλληλος της cyta που δεν μου ζήτησε κοντινό τηλέφωνο και έβαλε αυθαίρετα κάποιο κοντινό στην λάθος οδό.

  9. Πλάκα κανείς έτσι δυο μήνες ;

     

    Να σας κάνω μια ερώτηση;

    Πόσο διάστημα κάνει να βάλεις νέα γραμμή;

    Έχω υπογράψει τα χαρτιά από 14/10 αύριο έχει 24/11 και δεν έχω τίποτε.

    Έχω ήδη περιμένει 3 φορές τον τον τεχνικό του ΟΤΕ.

     

    Η παραπάνω ερώτηση έγινε από μένα λίγα στο ποστ 2083 αλλά δεν μου απάντησε κανείς

    Αρα δεν κάνω πλάκα

  10. Σωστά φορητότητα από ΟΤΕ αλλά πιστεύω ότι αν cyta η οποία άλλη δεν μπορεί να λύνει τα προβλήματα που λένε ότι δημιουργεί ο ΟΤΕ τότε να μην βάζουν το κόσμο σε περιπετειες γιατί όπως το βλέπω ούτε τις γιορτές δεν θα έχω τηλέφωνο .

     

    Η αίτηση μου έγινε 13/10 για νεο τηλέφωνο. 19/12 εχω επιτέλους τηλ.εφωνο

  11. Οκ Ευχαριστώ πολύ για την εποιβεβαιωση, το έκανα και γω και όλα μου έτρεξαν απροβλημάτιστα (ξεκλείδωμα, ρουτ, xposed)!

     

     

     

    Αυτό μου το έχει κάνει εμένα μια δυο φορές και με μία κάρτα σιμ όταν είχα μέσα. Υπέθεσα ότι ήταν bug, στο κάνει πάντα;;

     

     

    Και μία ερώτηση να κάνω σχετικά με τις σιμ.

    Θέλω με ένα widget να απενεργοποιώ την μία σιμ από τις δύο. Όχι τα data μόνο, αλλά εντελώς! Εως τώρα το κάνω από τις ρυθμίσεις και θα έλεγα ότι θέλει πολλά "ταπ" για να το κάνω (γι'αυτο θέλω και widget). Έχει κάποιος κάτι υπ'όψιν του; Βρήκα κάτι αλλά λειτουργεί με mediatek τσιπάκια μόνο άρα όχι με το δικό μας κινητό...

     

    Ισως να γίνεται με ενα απλό διακόπτη, να την βάζεις σε κατάσταση πτήσης.

  12. Γιατί να πας σε μεταχειρισμένο; Μια απλή γρήγορη ματιά στο νετ π.χ σε αυτό ή αυτό

     

    και νομίζω είσαι καλυμένος αφού το ζητούμενο είναι η τιμή και όχι οι επιδόσεις.

     

    Νομίζω οτι το Lenovo με βολεύει,ειναι πιο φθηνό, εχει και windows που το άλλο δεν εχει τίποτε.

    Ευχαριστώ για την πρότασή σου.

    Και τον φίλο πιο πάνω ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του.

  13. Υπάρχει κάποιος φίλος Βόρεια προάστια, Χολαργό-Χαλάνδρι-Αγία Παρασκευή-Γέρακα που να έχει sim cutter γιατί θέλω να κόψω την φοιτητική κανονική μου sim σε micro ;

    Ευχαριστώ προκαταβολικά .

    Υπάρχει και η λύση που χρησιμοποιώ εγώ. Βρίσκω παιδιά που κάνουν promotion και τους ζητάω να την κόψουν. Επίσης προ ημερών μπήκα σε βονταφον του ζήτησα να την κόψει και το έκανε δωρεάν και ευχαρίστως.

  14. Υπάρχει κάποια πάγια εντολή μεσω τραπέζης να μπαίνει κάρτα των 10 ευρώ κάθε πρώτη του μήνα? το θελω για τα κινητά των γονιών μου

    Εγώ ελέγχω τους αριθμούς των δικών μου από το myq στο κινητό μου και τους βάζω 5€ μέσω PayPal όταν ξεμένουν. Πήγα στο ίντερνετ των alpha, Πειραιώς, εθνική αλλά δεν βρήκα τρόπο.

  15. Έχω ένα πρόβλημα.

    Μετά από κάθε τηλεφώνημα με γυρίζει από τον ήχο στην δόνηση.

    Έκανα καμία ρύθμιση εγώ και δεν το κατάλαβα; αλλάζει προφίλ και κάθε φορά πρέπει να το αλλάζω.

  16. Μια απλή εφαρμογή για budget (οικογενειακά έσοδα έξοδα), και με πληρωμή δε με πειράζει αρκεί να είναι εύχρηστη, που αν γίνεται να έχει και desktop εφαρμογή για Mac υπάρχει;

    Money lover χρησιμοποιώ όλη μέρα μετά από δοκιμή αρκετών άλλων.

  17. Περι Clean Master ο λόγος...

    Τελικά κάνει δουλειά ρε παιδιά ή οχι?Εχω διαβάσει ενα σωρό απόψεις,άλλοι λένε ναι,άλλοι οχι.Το έχω σε νεξους 5 κ G Pad 8.3 και δεν μπορώ να πω οτι καθυστερεί κάποια απο τις 2 συσκευες μου...Αλλά αν δεν προσφέρει τίποτα,ποιός ο λόγος να το έχω εγκατεστημένο...

    Σορυ αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες,αλλά είναι πολλές για να το ψάξω...

    Και εγώ το έσβησα γιατί το είχα μόνο για καθάρισμα, αλλά πιστεύω ότι κάνω καλύτερα την δουλειά μου με το sd maid , που είναι πιο ελαφρύ και γρήγορο.

×
×
  • Create New...