Jump to content

Antoniosthegr8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Antoniosthegr8

  1. ρε παιδια δε βρισκω πουθενα το upgrade / firmware για το 8310.... helpppp
  2. Καλησπέρα! μια ερώτηση! πήρα πριν 1 εβδομάδα το 8310. το πήρα απο wind, το έχω όμως σε cosmote δικτυο. εφαγα μια φρίκη μεχρι να καταλάβω τι γινεται μετα books, πηγα τα εσβησα μονος μου (μαλλον ηταν της wind) εκαναn send απο την cosmote και μετα απο αρκετη ταλαιπωρια δουλεψε. Αυτο που λετε για html mail, απλα θελω να ρωτήσω... ΔΕ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ το traffic??? αυτό με φοβίζει... γιατί θα παίρνει τα χρώματα, τα κόλπα κλπ και θα έχει μεγαλύτερο traffic... σωστα??? Και για να το κάνω τι χρειάζεται?? απλά κατεβάζω το desktop 4,5 το εγκαθηστώ, και κατεβάζω και το upgrade desktop και το κανω??? κατι που λενε σβήνω ένα xml κλπ χρειάζεται???? ευχαριστω πολυ!!!
  3. Ηι, ευχαριστω για την απαντηση. Δεν ειναι αυτο όμως το τσεκαρα κ δεν αλλάζει τιποτα... καμια άλλη ιδέα καποιος ρε παιδια??? ΕυχαριστΩΩΩ!!
  4. Αγαπητοί φίλοι... πήρα ενα 8310 απο την cosmote. Διαβάζει γράφει ελληνικά οταν μου στέλνουν στο gmail, όλα καλά αλλά... έβαλα στο pc του γραφείου το redirector. Οταν μου στελνουν στο γραφείο ένα email στα ελληνικα, στο γραφείο το διαβάζω μια χαρα! Οταν έρχεται στο b;ackberry ερχεται αλλαμπουρνέζικα!!! Οταν το ίδιο το email που ανοιγω στο γραφείο μια χαρα (και έχει έρθει στο blackberry αλαμπουρνεζικα) το κανω FORWARD απο το inbox του outlook στο γραφείο προς το gmail μου, τότε έρχεται μια χαρα στο blackberry (ερχεται μεσω gmail τοτε, γιατί απλά κάνω forward το email στο account gmail). Με αυτό καταλαβάίνω οτι το πρόβλημα ειναι στον REDIRECTOR και όχι στο characther set του εμαιλ. Αλλη δοκιμή. Απο το gmail μου στελνω στο γραφείο με ελληνικα. Παλι τα ίδια... Στο gmail του blackberry έρχεται σωστα, αλλά απο το redirection του γραφείου έρχεται αλλαμπουρνέζικα.... Ξέρει κανείς κατι γιαυτο??? ο exchange μας ΔΕΝ ειναι σεταρισμένος για blackberry, απλά κανω redirection με το προγραμματακι. Ευχαριστώ ΠΟΛΥ παίδες!!!
×
×
  • Create New...