Jump to content

litost

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by litost

  1. Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να προμηθευτεί την sim μαζί με το mifi απευθείας από κατάστημα, ή πρέπει να γίνει ηλεκτρονική αίτηση;

     

    Sent from my MI 6 using Tapatalk

  2. Η υπηρεσία ενεργοποιείται με Κ στο 1252 και απενεργοποιείται με Ο -->ομικρον αγγλικό και όχι 0-->μηδέν. Με 0 λέει λανθασμένη εντολή, ενω με το Ο είπε και για το Κ.

     

    Paanos ευχαριστώ πολύ για την ιδέα σου.

    Να σαι καλά φίλε μου. Είναι πάντως ενδεικτικό της κατάστασης η κατάντια της "αγοράς" όπου σαν κλεφτοκοτάδες, ενώ παρέχουν υπηρεσία,δεν ενημερώνουν ξεκάθαρα στο site πως ενεργοποιείται, για να βγάλουν 2 ευρώ παραπάνω από αυτούς που δεν τσεκάρουν ανά 10 δευτερόλεπτα την εφαρμογή. Επίσης λυπηρό το να υπερασπίζονται οι ίδιοι οι πελάτες τις αθέμιτες πρακτικές της όποιας εταιρείας.στο πλαίσιο της -και καλά- ελεύθερης αγοράς.

     

    Sent from my MI 6 using Tapatalk

  3. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Το dark mode πράγματι έφερε το λειτουργικό σε αρμονία με τις εφαρμογές.

     

    Sent from my MI 6 using Tapatalk

  4. Η αιτία είναι η φορολογία .... η μεγαλύτερη στην ευρώπη και ίσως στον κόσμο.

    Και η Ελληνική διαστροφή γενικά ... πχ πληρώνουμε 12 ευρώ για πάγιο σταθερού όταν το 95% του κόστους συντήρησης γραμμών είναι το μισθολογικό.

     

    Αλλά οι εταιρίες δεν μπορούν να κατηγορήσουν τις κυβερνήσεις και να πουν ότι είναι άχρηστες γιατί θα τους αλλάξουν τα φώτα χειρότερα μετά , ούτε πως ο κόσμος είναι βλάκας που ψηφίζει και δεν καταλαβαίνει , οπότε θα σου πουν για την Γεωγραφία ώς μια από τις αιτίες που είμαστε τόσο πίσω αφήνοντας τα σοβαρά.

    Συγγνώμη αλλά...τι εννοείς ακριβώς; Ότι ο υπάλληλος κοστίζει πολύ; Να πέσουν οι μισθοί; Να καταργηθεί η δημόσια ασφάλεια; Πρέπει να κατηγορήσω τον υπάλληλο επειδή η DT ανεβάζει τις τιμές στο προτεκτοράτο;

     

    Sent from my MI 6 using Tapatalk

  5. Τα 2 κινητά με τα 8.5 ευρώ είναι για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν δουλεύουν κανονικο κινητό όχι smart. Οπότε είναι λίγο θεμα. Σκεφτικα frog με τον διπλασιασμό στα 3 ευρώ για 120 λεπτά προς όλους με χρέωση δευτερόλεπτο αλλά δεν ξέρουν αν φτάνουν. Θα το ψάξω πάντως το γύρισμα είναι γρήγορο μέσω Αλπακ και βλεπουμε μετά αν θα φτάνουν τα 120 λεπτά. Εκεί χάνουμε τα πάρε μοίρασε αλλά δεν υπάρχει θέμα. Γνωρίζετε αν έχει εφαρμογή για frog η γίνεται να τα έλεγχο μέσω MY cosmote όλα ώστε να ξέρω ακριβώς τι γίνεται και αν φτάνουν τα 120 κάθε μήνα?
    Το frog.υποστηριζεται κανονικα.απο το my cosmote. Το δουλευα πριν το αλλαξω σε whatsup.

     

    Sent from my MI 6 using Tapatalk

  6. παιδια συντομα θα ταξιδεψω πολωνια..τα mb θα μπορω να τα χρησιμοποιησω εκει..η θα εχω φραγη?? πρεπει να κανω καποια ενεργεια??

     

    παραδειμα στα σκοπια που ειχα παει το προηγουμενο φθινοπωρο ενω ειχα αγορασμενο πακετο δεδομενων..δεν λειτουργουσε το δικτυο.

    Την περασμενη εβδομαδα ημουν. Τα καρτοκινητα λειτουργουν κανονικα και με αναγνωριση κλησεων. Απο data μερος των αγορασμενων πακετων. Εαν μπεις στην εφαρμογη mycosmote γραφει ποσα mb απο καθε πακετο μπορουν να καταλωθουν σε περιαγωγη.

     

    Sent from my MI 6 using Tapatalk

  7. Παραθετω την απαντηση cosmote του στυλ ”δεν τρεχει καστανο” στην διαμαρτυρια μου για την 5ευρη ανανεωση.

     

    Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο που διαθέσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

     

    Αναφορικά με το θέμα το οποίο έχετε υποβάλλει μέσω της φόρμας επικοινωνίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

     

    Η κατάργηση των 5€*δεν θεωρείται αύξηση καθώς όλες οι υπηρεσίας (φωνής, ΜΒ & SMS) αλλά και το κόστος ενεργοποίησης όλων των πακέτων παρέμεινε αμετάβλητο.

     

    Επίσης μπορείτε να απολαμβάνετε τα ίδια οφέλη ανανεώνοντας το χρόνο του καρτοκινητού 1 φορά το δίμηνο με 10€ αντί για 5€ κάθε μήνα.

     

    Ενώ στις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας on line (κάθε συνδρομητής υποχρεούται να δώσει τη συγκατάθεση του πριν από κάθε ανανέωση) όπως αναφέρεται στους όρους χρήσης.

     

    Τέλος*θα θέλαμε να γνωρίζετε*πως οι επισημάνσεις σας λαμβάνονται υπόψη και αξιοποιούνται, με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

     

    Παραμένουμε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε ό,τι περαιτέρω επιθυμείτε.

     

     

     

    Sent from my MI 6 using Tapatalk

  8. Καλησπέρα,

     

    Ως προσφατος περιστασιακός χρήστης ενος καρτοκινητου vf, μου αναψαν τα λαμπακια βλέποντας καποιες ανεξηγητες αφαιρέσεις υπολοιπου. Εδεησαν να απαντησουν στο mail μου μετα απο 10 μέρες εξηγωνταε μου πως ειναι by default ενεργοποιημένο το vf all day με χρεωση 1,20 για.....15 mb!!!

     

    Και ρωτώ: Υπαρχει καποια υπηρεσια αντιστοιχη του cosmote my internet που αποτρέπει αυτου του ειδους τα γεγονότα;

     

    Ευχαριστώ πολυ.

     

    Sent from my MI 6 using Tapatalk

  9. Καλημερα σας. Μπορει καποιος να μου πει πως απενεργοποιω το google assistant απο το κεντρικο πληκτρο γιατι μου εχει σπασει τα νευρα?
    Settings - System and Device/Additional settings - Button and gesture shortcuts - Launch google assistant βάζεις none.

     

    Sent from my MI 6 using Tapatalk

  10. Εχει καταργηθεί η έννοια του ορου beta και stable. Δίνουν stable σε τυχαίους χρήστες; Τραγικό...

     

    Sent from my MI 6 using Tapatalk

×
×
  • Create New...