Jump to content

jpsa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jpsa

  1. jpsa

    LG Optimus 4X HD (P880)

    Κοντά δύο χρόνια χρήση. Δεν το έχω ρουτάρει, δεν το έχω πειράξει. Τωρινή κατάσταση: Είναι "μαμά" με την τελευταία έκδοση 4.1.2 V20b Τον τελευταίο μήνα μου κάνει όλο και πιο συχνά το εξής (δεν το έκανε μέχρι τώρα) Από κατάσταση standby μόλις πατάω το κουμπί power για να ενεργοποιηθεί η οθόνη, σβήνουν τα πάντα δεν καταλαβαίνει τίποτα και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του αφαιρέσω την μπαταρία και να την ξανατοποθετήσω για να κάνει επανεκκίνηση. Δεν το κάνει κάθε φορά, αλλά η συχνότητα εμφάνισης του φαινομένου αυξάνεται Πριν καταλήξω στην Procordia, Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω.
  2. Android OS Terminals (All versions) Ρυθμίσεις Internet: Ρυθμίσεις -> Ασύρματα δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ονόματα σημείου πρόσβασης -> Μενού (ή επιλογές) Νέο APN: Όνομα: WIND Internet APN: gint.b-online.gr MCC: 202 MNC: 10 Τύπος APN: Internet Όλα τα άλλα στοιχεία μένουν κενά Ρυθμίσεις WIND MMS: Ρυθμίσεις -> Ασύρματα δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ονόματα σημείου πρόσβασης -> Μενού (ή επιλογές) Νέο APN: Όνομα: WIND MMS APN: mnet.b-online.gr MMSC: 192.168.200.95/servlets/mms Διακομιστής μεσολάβησης ΜΜS: 192.168.200.11 Θύρα ΜΜS: 9401 MCC: 202 MNC: 10 Τύπος APN: MMS Όλα τα άλλα στοιχεία μένουν κενά!
  3. Ακριβώς έτσι είναι. Δυστυχώς δεν κατάφερα τίποτα με το πληκτρολόγιο της Samsung, κατέβασα από το μάρκετ το Multiling keyboard και έλυσα το πρόβλημα μου.
  4. Θέλω να γράψω ελληνικά και να βάλω τους τόνους. Πως βάζουμε τους τόνους βρε παιδιά;
  5. Προσθήκη ήχων Ringtones, Notifications, Alarms •Δημιουργήστε στην κάρτα μνήμης ένα φάκελο Media. •Δημιουργήστε μέσα στο φάκελο Media ένα φάκελο με ονομασία Audio. •Δημιουργήστε μέσα στον φάκελο Audio τρεις φακέλους με ονομασίες Alarms, Notifications, Ringtones. •Εκεί προσθέστε του ήχους που θέλετε σε μορφή *.mp3. Θα εμφανιστούν αυτόματα στις ρυθμίσεις της συσκευής.
  6. Γεια σας φίλοι, μόλις απόκτησα το Galaxy 3 και αυτή είναι η πρώτη μου επαφή με Android. Επειδή λόγω ηλικίας δεν μπορώ να διαβάσω τόσο πολλές σελίδες μήπως βρώ την απάντηση, αν μπορεί κάποιος έμπειρος ας με βοηθήσει. Προσπαθώ να μπώ στο μάρκετ, οπότε μου ζητάει να ρυθμίσω τον λογαριασμό μου στο Google. Το πρόβλημα είναι οτι, είτε προσπαθήσω να δημιουργήσω λογαριασμό, είτε να συνδεθώ με ένα gmail που ήδη έχω, κάνει προσπάθεια να επικοινωνήσει με το Google και μου βγάζει πάντα την ίδια απάντηση, οτι δεν μπορεί να δημιουργήσει αξιόπιστη σύνδεση δεδομένων μέσω αυτού του διακομιστή. Δεν καταλαβαίνω τι φταίει, τι πρέπει να ρυθμίσω; Εχω συμβόλαιο Vodafone, αλλά χρησιμοποιώ το wi-fi του σπιτιού μου (conn-x) για να μήν χρεώνομαι. Ευχαριστώ προκαταβολικά
  7. Γεια σας φίλοι, μόλις απόκτησα το Galaxy 3 και αυτή είναι η πρώτη μου επαφή με Android. Επειδή λόγω ηλικίας δεν μπορώ να διαβάσω 200 και κάτι σελίδες μήπως βρώ την απάντηση, αν μπορεί κάποιος έμπειρος ας με βοηθήσει. Προσπαθώ να μπώ στο μάρκετ, οπότε μου ζητάει να ρυθμίσω τον λογαριασμό μου στο Google. Το πρόβλημα είναι οτι, είτε προσπαθήσω να δημιουργήσω λογαριασμό, είτε να συνδεθώ με ένα gmail που ήδη έχω, κάνει προσπάθεια να επικοινωνήσει με το Google και μου βγάζει πάντα την ίδια απάντηση, οτι δεν μπορεί να δημιουργήσει αξιόπιστη σύνδεση μέσω αυτού του διακομιστή. Δεν καταλαβαίνω τι φταίει, τι πρέπει να ρυθμίσω; Εχω συμβόλαιο Vodafone, αλλά χρησιμοποιώ το wi-fi του σπιτιού μου (conn-x) για να μήν χρεώνομαι. Ευχαριστώ προκαταβολικά
  8. Αυτό θα πει σύμπτωση !!!!
  9. The new Greek map released on May 15th. http://rapidshare.com/files/31841242/GR071505.zip.html Enjoy guys !!
  10. Oχι τόσο παλιό, ευχαριστώ για την απάντηση. Αν βρείς νεώτερο ........
  11. Εγώ ενδιαφέρομαι για χάρτη σε Oziexplorer. Αλήθεια σε τι κλίμακα είναι? Αν μπορείς μου τον στέλνεις στο mail : jpsarris@central.ntua.gr Thanks!
×
×
  • Create New...