Jump to content

ioterl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.300
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by ioterl

  1. Υπάρχουν πληροφορίες ότι έρχεται ένα μεγάλο update. Αυτό ταιριάζει και με την παρουσίαση του 6 στο τέλος του μήνα. Θα δούμε σύντομα.
  2. Μην αγχώνεσαι. Συνήθως τέτοια προβλήματα διορθώνονται με επαναφορά. Δεν είναι πρόβλημα συσκευής, εφόσον στο παρουσίασε μετά την αναβάθμιση. Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά στην εγκατάσταση. Αν μετά από επανεκκίνηση δεν φτιάξει, κάνε επαναφορά συσκευής και πιστεύω ότι θα είσαι οκ.
  3. Καλημέρα. Εμένα λειτουργεί κανονικά και μετά την χθεσινή αναβάθμιση.
  4. Ναι. Είναι σε πολύ καλή τιμή.
  5. watchfaces βρίσκεις στο play store για wear. Κάνουν κανονικά. Για φορτιστή δες αυτόν: https://www.e-shop.gr/samsung-travel-charger-ep-ta800nw-25watt-usb-no-cable-white-bulk-p-TEL.201766
  6. Δεν υπάρχει σαν εγκατάσταση στο ρολόι. Αν το έχεις στο κινητό και το έχεις επιλέξει από το Wearable να στέλνει ειδοποιήσεις στο ρολόι, θα εμφανίζονται τα μηνύματα στο ρολόι, και θα μπορείς να τα διαβάσεις, διαγράψεις και απαντήσεις. Δεν μπορείς να ξεκινήσεις το viber από το ρολόι για να στείλεις νέο μήνυμα.
  7. Με το Nine που έχω εγώ, μπορώ να διαγράψω, να το επισημάνω ως αναγνωσμένο, ή να απαντήσω.
  8. #hellomoto! Ελπίζω να φτάσει ξανά στην κορυφή που ήταν παλιά.
  9. Η διαφορά από το active 2 σε 4 είναι μεγάλη, αλλά καλύτερα να πας κατευθείαν στο 5. Εγώ από το 4 στο 5 είμαι πολύ ευχαριστημένος.
  10. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Jabra Evolve 65e τριών μηνών στο κουτί του

    90 €

    Αχαρνές, Αττική - GR

  11. Πριν λίγο ήρθε επιβεβαίωση αποστολής
  12. Απ' ότι ξέρω, οι εφαρμογές και τα καντράν που υπάρχουν στο play store της Google για wear κάνουν και στο δικό μας. Δεν είναι απαραίτητο να ψάχνεις μόνο στο samsung store. Για το Viber, το έχω στο κινητό, το έχω επιλέξει στις ειδοποιήσεις κινητού, και μου βγάζει στο ρολόι το μήνυμα με δυνατότητα να το διαβάσω, να κάνω like, να στείλω απάντηση ή απλά να το τσεκάρω ως αναγνωσμένο. Απλά δεν μπορώ να ανοίξω viber από το ρολόι.
  13. Ερχόμενος από το 4 classic μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το ρολόι πάντα το κλείνω στις 11 το βράδυ, και το ανοίγω στις 8 το πρωί, επειδή όταν κοιμάμαι δεν θέλω τίποτα στο χέρι μου. Με αυτές τις συνθήκες και έχοντας τις λειτουργείες ενεργές εκτός του ύπνου, με ειδοποιήσεις mail, viber, sms, κλήσεων, μέτρηση βημάτων και σφυγμών, το 4 μου έβγαζε λίγο πάνω από 2 ημέρες, ενώ αυτό, σήμερα είναι η πέμπτη ημέρα και αυτή την στιγμή η μπαταρία είναι στο 22%. Και αυτά με την πρώτη φόρτιση! Την έλλειψη της στεφάνης την συνήθισα μέσα στην εβδομάδα, και χρησιμοποιώ την αφή το ίδιο εύκολα με την στεφάνη. Τέλος το λουράκι μπορεί να ρυθμιστεί ακριβός στο χέρι μου ώστε να μην σφίγγει, ούτε να έχει μπόσικα. Αν κάποιος μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα, αξίζει περισσότερο και από το ρολόι της Apple (προσωπική άποψη φυσικά, λόγω μπαταρίας και εμφάνισης).
  14. Και εγώ το παρέλαβα χθες. Από το 4 classic που είχα, είναι πιο όμορφο (ασημί και τα δύο). Η περιστροφή με την αφή είναι λιγότερο πρακτική από την στεφάνη, αλλά δεν είναι και τρομερή διαφορά. Η διαφορά στο πάχος δεν είναι αισθητή, και το νέο λουράκι είναι εξαιρετικό. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με την αλλαγή.
  15. Εμένα μου ήρθε μήνυμα από Media Markt ότι η προπαραγγελία μου είναι έτοιμη για παραλαβή, αλλά όταν επικοινώνησα με το κατάστημα, μου είπαν ότι το μήνυμα είναι λάθος, το έχουν παραλάβει, αλλά δεν μπορούν να παραδώσουν πριν την Παρασκευή. Το έχει παραλάβει κάποιος από τώρα;
  16. Θα πάρεις την cosmote και θα ζητήσεις ενεργοποίηση του 5G. Θα σου πουν ότι αν δεν έχεις πιστοποιημένη συσκευή μπορεί να μην λειτουργήσει το 5G. Απαντάς ότι το ξέρεις, και να κάνουν την ενεργοποίηση. Όταν το ενεργοποιήσουν, μια επανεκκίνηση, και είσαι οκ. Έτσι το έκανα εγώ, δεν έστειλα μήνυμα. Το έκανα στην αρχή του 5G που οι πιστοποιημένες συσκευές ήταν ελάχιστες. Η δικιά μου δεν ήταν στις πιστοποιημένες, και όμως λειτούργησε.
  17. Εγώ σε Cosmote με ενεργό 5G από προηγούμενες συσκευές, έβαλα την sim σε αυτό, και παίζει 5G κανονικά σχεδόν παντού.
  18. Λογικά σου ζήτησε ένα pin κλειδώματος. Όταν το φορέσεις στο χέρι, ή κάνεις επανεκκίνηση, σου ζητάει το pin. Όσο είναι στο χέρι δεν σου ξαναζητάει το pin. Όταν θέλεις να πληρώσεις, απλός ανοίγεις το gpay. Εγώ έχω βάλει να ανοίγει με διπλό πάτημα του κουμπιού. Θα δεις στην οθόνη του ρολογιού την κάρτα, και απλά το ακουμπάς στο pos. Επειδή το έχεις ενεργοποιήσει με pin, και δεν έχει βγει από το χέρι σου, δεν θα ζητήσει pin ούτε σε ποσά μεγαλύτερα των 50€.
  19. Με aod κλειστό, wi fi & nfc ανοιχτό μέτρηση βημάτων και σφυγμού ανοιχτά και μέτρηση ύπνου κλειστή. Το ανοίγω το πρωί στις 7 και το κλείνω το βράδυ στις 11 (συνδεμένο στο κινητό), και φωτεινότητα αυτόματα, μου βγάζει την τρίτη ημέρα μέχρι το απόγευμα.
  20. Εμένα δεν κτυπάει στο ρολόι. Στις ρυθμίσεις, Ήχοι και δόνηση, έχω επιλεγμένο το 'Δόνηση'. Δοκίμασε αυτή την ρύθμιση.
  21. Και εγώ μία από τα ίδια. Περίμενα περισσότερο εμφανείς αλλαγές.
  22. Ωραία!!!! Τώρα μπήκα στην πρίζα να ελέγχω κάθε ώρα άν ήρθε σε εμένα
  23. Μήπως το έχεις χαλαρό; Με το που χάνει επαφή με το χέρι, κλειδώνει. Δεν χρειάζεται να είναι σφικτό, αλλά να μην 'παίζει' στον καρπό.
  24. Εγώ έχω βάλει να ανοίγει με διπλό πάτημα του κουμπιού το Gpay και το ανοίγω άμεσα. Το nfc μόνιμα ανοιχτό δεν 'τρώει' μπαταρία.
  25. Δεν έχει σημασία αν είναι φρανσάιζ το μαγαζί. Άλλωστε απ' ότι ξέρω, στην Αττική μόνο δύο (Νέα Ιωνία και Κηφισιά) δεν είναι φρανσάιζ. Όσον αφορά την αγορά, αν γίνει ηλεκτρονικά θα έχει 10% επιστροφή, ενώ αν γίνει σε φυσικό κατάστημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι θα έχει 20%. https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-germanos
×
×
  • Create New...