Jump to content

ioterl

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.285
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by ioterl

 1. Θα πάρεις την cosmote και θα ζητήσεις ενεργοποίηση του 5G. Θα σου πουν ότι αν δεν έχεις πιστοποιημένη συσκευή μπορεί να μην λειτουργήσει το 5G. Απαντάς ότι το ξέρεις, και να κάνουν την ενεργοποίηση. Όταν το ενεργοποιήσουν, μια επανεκκίνηση, και είσαι οκ. Έτσι το έκανα εγώ, δεν έστειλα μήνυμα. Το έκανα στην αρχή του 5G που οι πιστοποιημένες συσκευές ήταν ελάχιστες. Η δικιά μου δεν ήταν στις πιστοποιημένες, και όμως λειτούργησε.
 2. Εγώ σε Cosmote με ενεργό 5G από προηγούμενες συσκευές, έβαλα την sim σε αυτό, και παίζει 5G κανονικά σχεδόν παντού.
 3. Λογικά σου ζήτησε ένα pin κλειδώματος. Όταν το φορέσεις στο χέρι, ή κάνεις επανεκκίνηση, σου ζητάει το pin. Όσο είναι στο χέρι δεν σου ξαναζητάει το pin. Όταν θέλεις να πληρώσεις, απλός ανοίγεις το gpay. Εγώ έχω βάλει να ανοίγει με διπλό πάτημα του κουμπιού. Θα δεις στην οθόνη του ρολογιού την κάρτα, και απλά το ακουμπάς στο pos. Επειδή το έχεις ενεργοποιήσει με pin, και δεν έχει βγει από το χέρι σου, δεν θα ζητήσει pin ούτε σε ποσά μεγαλύτερα των 50€.
 4. Με aod κλειστό, wi fi & nfc ανοιχτό μέτρηση βημάτων και σφυγμού ανοιχτά και μέτρηση ύπνου κλειστή. Το ανοίγω το πρωί στις 7 και το κλείνω το βράδυ στις 11 (συνδεμένο στο κινητό), και φωτεινότητα αυτόματα, μου βγάζει την τρίτη ημέρα μέχρι το απόγευμα.
 5. Εμένα δεν κτυπάει στο ρολόι. Στις ρυθμίσεις, Ήχοι και δόνηση, έχω επιλεγμένο το 'Δόνηση'. Δοκίμασε αυτή την ρύθμιση.
 6. Και εγώ μία από τα ίδια. Περίμενα περισσότερο εμφανείς αλλαγές.
 7. Ωραία!!!! Τώρα μπήκα στην πρίζα να ελέγχω κάθε ώρα άν ήρθε σε εμένα
 8. Μήπως το έχεις χαλαρό; Με το που χάνει επαφή με το χέρι, κλειδώνει. Δεν χρειάζεται να είναι σφικτό, αλλά να μην 'παίζει' στον καρπό.
 9. Εγώ έχω βάλει να ανοίγει με διπλό πάτημα του κουμπιού το Gpay και το ανοίγω άμεσα. Το nfc μόνιμα ανοιχτό δεν 'τρώει' μπαταρία.
 10. Δεν έχει σημασία αν είναι φρανσάιζ το μαγαζί. Άλλωστε απ' ότι ξέρω, στην Αττική μόνο δύο (Νέα Ιωνία και Κηφισιά) δεν είναι φρανσάιζ. Όσον αφορά την αγορά, αν γίνει ηλεκτρονικά θα έχει 10% επιστροφή, ενώ αν γίνει σε φυσικό κατάστημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι θα έχει 20%. https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-germanos
 11. Εγώ χρησιμοποιώ έναν φορτιστή 25W Baseus που είναι εξαιρετικής ποιότητας ( https://www.e-shop.gr/baseus-super-si-quick-charger-1c-25w-set-mini-cable-type-c-to-type-c-3a-1m-white-p-TEL.082279 ). Το καλώδιο είναι usb c to usb c.
 12. Στο viber μου έρχονται οι ειδοποιήσεις κανονικά, και μπορώ να απαντήσω. Gmail εφαρμογή δεν χρησιμοποιώ. Έχω το Nine και παίζει άψογα.
 13. Παράξενο! Έχω κάνει πάνω από 30 πληρωμές, και όλες έγιναν με την πρώτη (Alpha Mastercard).
 14. Καλά, το ενθουσιώδες "άρθρο"/δελτίο τύπου ...ασχολίαστο. Όπως ασχολίαστη και η υψηλότατη τιμή του τηλεφώνου σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Αλλά γράψτε τουλάχιστον ρε παιδιά ότι έχει App Gallery το κινητό και κυρίως τι ΔΕΝ έχει. Μην το πάρουν τίποτα κακομοίρηδες πάλι που κανείς δεν τους ενημέρωσε και ψάχνουν ματαίως μετά μέσα το Play Store μπας και κατεβάσουν καμία εφαρμογή και το βγάζουν μαζί με άλλους σωρηδόν για πούλημα παραπονούμενοι. Έχουμε γεμίσει με τέτοιες αγγελίες. Αυτοί που θα κάνουν side load τα gms θα είναι η μειοψηφία μαζί με αυτούς που θα το χρησιμοποιήσουν ως έχει. Συμφωνώ απόλυτα. Φίλος που πήρε το P40 lite δεν βρίσκει δυό - τρεις εφαρμογές που χρειάζεται στην δουλειά του. Τα τηλέφωνα αυτά είναι πλέον για όποιους θέλουν πολύ καλή συσκευή, με τις βασικές εφαρμογές. Δυστυχός το Myphone έπαψε να κάνει παρουσιάσεις με ουσιαστικά υπέρ και κατά. Η πιο πάνω παρουσίαση μοιάζει με διαφήμηση.
 15. Μετά την αναβάθμιση, το κάνει και σε εμένα.
 16. Πράγματι. Έχεις δίκιο. Υπάρχει απόκλιση στη μέτρηση της πίεσης. Έβγαλα κι εγώ την εφαρμογή και την ξαναέβαλα. Να δούμε... Είδες βελτίωση εσύ; Τώρα είναι εντάξει. Δείχνει λίγο πάνω από το omron. (115 το omron, 120 το watch) Όταν ανοίγεις το samsung health στο πεδίο της πίεσης η ένδειξη ενημερώνεται αυτόματα από το samsung health monitor. Αυτό κάποια στιγμή δεν ενημερωνόταν από κάποιο σφάλμα. Με την εγκατάσταση ξανά, έφτιαξε.
 17. Τελικά καλά θυμόμουν ότι συγχρονίζει. Πρέπει να χάλασε ο συγχρονισμός με την εγκατάσταση του 'Πλατφόρμα Υγείας'. Παρατήρησα ότι και παρά την βαθμονόμηση, μου έβγαζε μεγάλη απόκλιση στην πίεση. Απεγκατέστησα το health monitor και το εγκατέστησα ξανά. Μόλις το άνοιξα, με ρώτησε για τον συγχρονισμό με το health, και τώρα μετράει σωστά, και συγχρονίζει με το Health
 18. Παρατήρησα ότι η μέτρηση πίεσης εμφανίζεται στο samsung health monitor, αλλά δεν συγχρονίζει με την ένδειξη στο samsung health. (το κινητό είναι Samsung). Το έχει τσεκάρει κανείς;
 19. Εγώ με κάρτα της Alpha το έχω χρησιμοποιήσει καμιά δεκαριά φορές συνεχόμενα στα διόδια Αθήνα - Πύργος - Αθήνα, και τέσσερεις φορές σε μαγαζιά, και λειτούργησε άψογα παντού. Μήπως είναι θέμα με την Eurobank;
 20. Το watch face ειναι Αγορασμενο να υποθεσω....γιατι στη δωρεαν εκδοση δεν μπορεις να το παραμετροποιησεις.... Είναι το δωρεάν. Μου έχει απενεργοποιημένες τις premium ρυθμίσεις, αλλά και έτσι, όπως βλέπεις, είναι πολύ καλό.
 21. Μονο για το ρολοι δειχνει φιλε θα ηταν σουπερ και για το κινητο αν ειχε ενδειξη..... Έχω βάλει το B-Sids το οποίο δείχνει μπαταρία ρολογιού και κινητού.
 22. Σίγουρα θα βοηθούσαν στην αύξηση της αυτονομίας, Αλλά θα αύξαναν την τιμή και το μέγεθος του ρολογιού. Οπότε, πόσοι θα το αγόραζαν;
 23. Θεωρητικά ναι, αλλά στην πράξη, μετά από ενάμιση μήνα χρήσης, μπορώ να πω ότι η διαφορά από το s21+ που είχα, δεν είναι μεγάλη. Με την χρήση που κάνω είχα το βράδυ περίπου 20-25% μπαταρία, και τώρα έχω 10%. Η διαφορά ~15% με τα χαρακτηριστικά που σωστά αναφαίρεις πιο πάνω, είναι για εμένα πολύ καλή σε σχέση με το πλεονέκτημα της αναδίπλωσης,
 24. Επειδή δεν με βολέβει ο stock dialer της Samsung πάντα χρησημοποιούσα τον true phone. Όμως ο true phone & o Google δεν υποστηρίζουν σωστά την εξωτερική οθόνη. Δεν εμφανίζουν την εικόνα καλούντος, ούτε τα κουμπιά κλήσης. Έχει βρει κάποιος έναν dialer με Τ9 που να λειτουργεί σωστά με την εξωτερική οθόνη;
×
×
 • Create New...