Jump to content

variasmail

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About variasmail

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

variasmail's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σ'ευχαριστω φιλαράκι, το εβαλα μονος μου και ηρεμησα, ουτε Kies ουτε τιποτα! Πολυτιμη η βοήθεια σου!
  2. οκ φιλαράκι θα το κάνω και θα σου πω. Την επίσημη 2.2 μπορώ να την κατεβάσω και από το samfirmware? Γνωρίζεις ποια από όλες είναι?
  3. Από το site σου, εκδοση για cosmote. Γιατί αυτή δεν είναι η επίσημη?
  4. Astronaytis έβαλα τη 2.1 και από το kies δε μου κάνει ενημέρωση τη 2.2 μου λεει "δεν ειναι δυνατή η ενημέρωση αυτής της εκδοσης της συσκευής". Μπορείς να βοηθήσεις?
  5. Είσαι πρώτος Astronaytis! ωραίο Site το χαζεύω τώρα.!!! ως προς το αν έχει βγεί επίσημη 2.2 γνωρίζεις κάτι? Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
  6. Ρε παιδιά καλησπερα και παλι! ενω έχω βάλει την JPF θελω να βάλω την επίσημη της samsung, εστω και την eclair 2.1, και δε μπορώ να βρω πουθενά τις οδηγίες πως να το κάνω! Τις έχετε βγάλει από τη πρωτη σελίδα που ήταν. Παρακαλώ βοήθεια όποιος ξέρει. Υ.Γ επίσημη froyo 2.2 απο τη samsung για το galaxy 3 έχει βγεί ή όχι γιατι έχω μπερδευτεί. βοηθείστε ρε παιδιά εναν που δε ξέρει και πολλά από αυτά!
  7. Καλησπέρα Κύριλλε, είχα ακολουθήσει τις συμβουλές σου από τη πρώτη σελίδα του topic και είχα εγκαταστήσει στο galaxy 3 μου την έκδοση froyo 2.2 unofficial. Τώρα που υπάρχει η official από τη samsung δε μου την εγκαθιστα το Kies και μου βγάζει 'δεν ειναι δυνατη η εγκατάσταση". Επιπλέον οι οδηγίες που είχες στη πρωτη σελίδα περί εγκατάστασης της eclair 2.1 δεν υπάρχουν πια. Και δε μπορώ με κανενα τρόπο να εγκαταστησώ την επίσημη της samsung. Χρειάζομαι βοήθεια, τι να κάνω?
×
×
  • Create New...