Jump to content

Manolis2006

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Manolis2006

  1. charlie_GR ,θα με βοηθουσες αρκετα για δευτερη γνωμη...Μανωλη κι εγω ετσι το σκεφτομαι να το κανω αλλα κοιτα τι λεει πολυ σωστα ο Αρης?Με τετοια οικονομικη κριση δεν θελω να το χαρισω κιολας...

     

    Συμφωνώ απόλυτα Ανδρέα. Γι'αυτό προσπάθησε να βρεις ιδιώτη. Το ίδιο κάνω κι εγώ

  2. ε για να το λες κατι θα ξερεις .

     

     

    zouzouna_2

     

    εγω δεν εχω σχεση με τα φιμε αλλα το ειχα ακουσει καπου και ειπα να το αναφέρω για να βοηθησω

     

    Εγώ είχα βάλει Llumar στο Μαρούσι και τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλεία. Έχει περάσει 1.5+ χρόνος και δεν έχει παρουσιάσει τίποτα χειμώνα - καλοκαίρι! Είχε κοστίσει περίπου 200€ για τρίπορτο.

  3. Η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομαι και εγω να το κανω...Αγορασα το TSI τον 9/2007(γυρω στα 22,000),το αυτοκινητο ειναι σε υπεραριστη κατασταση...11,000 χλμ,εχει καποια extra επανω οπως full look GTI(ζαντες,μασκα,πλαινα,πισω προφυλακτηρας,τελικο),εχω βαλει και την υποδοχη του iPod...Ποσο το κοστολογητε το αυτοκινητο,ποσο μπορω να το δωσω μπας και παρω το Scirocco κι εγω...?

     

    Αν είσαι ψημμένος σαν εμένα κάνε το εξής:

     

    Παράγγειλε το scirocco σήμερα και έχεις περιθώριο 4-5 μηνών να δώσεις το δικό σου.

     

    Κατά την άποψή μου μπορείς να το δώσεις σε ιδιώτη 16500 - 17500 ή σε αντιπροσωπεία 13500 - 15000.

  4. η αληθεια ειναι οτι εγω εχω δει ως τωρα συνολο 3 στον δρομο..δεν εχει κυκλοφορησει ακομα πολυ (θεσσαλονικη).

     

    @manolis2006 πολυ χαμηλα στο πηρανε το γκολφ.σε ποια αντιπροσωπεια το εδωσες κ ποσα χλμ ειχες ?

     

    Δεν το πήρανε, κάνανε δεσμευτική προσφορά στα 15500€ αν δεν το έχω πουλήσει σε 3 μήνες. Το κοστολογώ 17000€ σε ιδιώτη πάντως. Δεν είναι άσχημο deal, αφού άλλες αντιπροσωπείες δίνανε από 13000€ έως 14500€ για άμεση αγορά (και αναμονή 5-6 μήνες χωρίς αυτοκίνητο μέχρι να έρθει το Scirocco).

     

    Έχει κάνει 50000km.

     

    Πιστεύω ότι μπορείς να το δώσεις 1500-2000Ε παραπάνω.

    Είναι κρίμα να το δώσεις σε τόσο χαμηλή τιμή στην αντιπροσωπεία.

     

    Πράγματι NickTG, το έχω υπόψη μου. Έχω ανεβάσει αγγελίες για 17000€

     

    σκεφτομαι πως, επειδη το σιροκο εχει μεγαλα φρενα να δειξει, θα ταιριαζε αντι για πολυακτινη μια πενταμπρατση...

    σκεφτηκα την borbet fs schwarz σε 18αρα!

     

    Είδα τη ζάντα που προτείνεις, είναι πολύ καλή. Ακόμα καλύτερη μου φαίνεται η XL, αλλά δεν έχω κοιτάξει αν ταιριάζουν καρέ και offset. Σκέφτομαι και το ενδεχόμενο της Ultraleggera.

     

    φιλε sciroccakia :D αναμενουμε με μεγαλη αγωνια τις φωτο...

     

     

    υποθετω πως ειναι ασπρο... θα του πανε τρομερα οι μαυρες ζαντες...

    δες τις ζαντες απο το κιτ της οettinger .. αν και αυτες ειναι 19αρες νιμιζω τσεκαρε κατι παρεμφερη....

     

    και πες μας και ποσο σου κρατανε τις μαμα ζαντες γιατι και εγω κατι τετοιο θελω να κανω:rolleyes:

     

    Να είσαι βέβαιος για τις φωτογραφίες.

     

    Έχω δει το κιτ της Oettinger και είναι πράγματι καταπληκτικό (καλύτερο από προτάσεις άλλων οίκων). Παρ'όλα αυτά για τουλάχιστον 1-2 χρόνια δε θα κάνω τόσο σημαντικές αισθητικές παρεμβάσεις, εκτός από ζάντα και μεμβράνες.

     

    Όταν πάρω προσφορές για τις ζάντες θα ενημερώσω αλλά μου μυρίζει σκότωμα.

  5. οπως παει το πραμα,...το σιροκο θα καταντησει το καινουριο καγκουραμαξο της χρονιας.....θα γινει σουπα...και θα το κυκλοφορει και η μαρια η κουτση...

     

    χεχεχε :X.

  6. θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ φωτο με το που κουμπωσεις ζαντουλες.. εχεις σκεφτει καποιο σχεδιο? θα πας σε σκουροχρωμες οπως ειπα?

     

    Δεν έχω σκεφτεί, αλλά αν έχεις κάποια καλή πρόταση feel free να την πεις! Αν μ'αρέσει η ιδέα σου και δε μου κοστίσει πολύ θα τη βάλω για πάρτη σου!!!

  7. Να 'στε καλά παιδιά, ευχαριστω για τις ευχές!

     

    7020029: το 1.4 160PS. Οι ζάντες θα μπουν την πρώτη μέρα, θα πάρω προσφορά από κατάστημα να ανταλλάξει αυτές που θα φοράει. Για τα φιμέ αργότερα!

     

    linkin: Καλά τα λες, κάπως έτσι θα κινηθώ. Ξέρω ότι, όπως και να χει, θα χάσει πολύ από την αξία του ακόμα και αν το πάρει ιδιώτης. Του έχω πάνω εργοστασιακό δέρμα, Bi-Xenon, Navi, Θύρα USB και άλλα... Τουλάχιστον ας το δώσω σε μία αξιοπρεπή τιμή.

  8. Το παράγγειλα εχτές!!!

     

    Λευκό με πανοραμική. Στάθηκα τυχερός καθώς η αντιπροσωπεία το έχει ήδη παραγγείλει και θα περιμένω μόνο (!) 3-3.5 μήνες! Δυστυχώς, δε θα έχει τις Interlagos που είναι άλλη φάση. Με ενημέρωσαν μάλιστα ότι οι Interlagos είναι και αυτές (εκτός της πανοραμικής) λόγος για επιπλέον καθυστέρηση 1-2 μηνών.

     

    Το τίμημα, βέβαια, είναι η υποτίμηση του αγαπημένου μου GOLF V TSI που μου το αγοράζουν για ανταλλαγή 15500 μόνο, παρόλο που έχει 6000+ εργοστασιακά extra και είναι ούτε 2 ετών. Ίδια περίπτωση με του dj-aris δηλαδή, μόνο που εγώ έκανα το βήμα...

     

    Ανυπομονώωωωω!!!

  9. Καλησπέρα,

     

    Μια γρήγορη ερώτηση. Έχω το κλασσικό πρόβλημα με το τρίξιμο του κεντρικού αεραγωγού και πριν λίγο καιρό παρήγγειλαν ανταλλακτικό (εντός εγγύησης). Μου τηλεφώνησαν να πάω να εγκαταστήσουν τον καινούριο αύριο.

     

    Θα πρέπει να πληρώσω εργασία;

     

    Ευχαριστώ.

  10. Παιδιά help Έχω παραγγείλει ένα Golf V Gt DSG.. αλλά μου έχει προκύψει ένα θέμα και δεν ξέρω τι να κάνω ρε ****το!! Το αυτοκίνητο το παρήγγειλα τον Οκτώβριο και μου είπε σε τέσσερις μήνες θα το έχω δηλαδή τον Φεβρουάριο. Τον παίρνω τηλέφωνο τον Φεβρουάριο και μου λέει κάτι προέκυψε και τελικά θα το πάρεις Μάρτιο. Λέω δεν γ…ται άνθρωποι είμαστε κάτι θα του έτυχε… και με παίρνει χτες το απόγευμα από το γραφείο του στον Φιλιπαίο και μου λέει τελικά θα έρθει Απρίλιο. Του λέω και εγώ λοιπόν οκ φέρε μου πίσω τα 2500 ευρώ που σου έδωσα προκαταβολή γιατί δεν το θέλω!!!! Πάντα με την λογική ότι το αυτοκίνητο το ήθελα ένα χρόνο πριν έρθει το Golf VI , πας να πάρεις αυτοκίνητο το οποίο αλλάζει σε έξι μήνες??? Εντωμεταξύ τον Απρίλιο έχω φορολογικές δηλώσεις και θα τελειώσω την πολύ δουλειά τέλος Ιουλίου (είμαι λογιστής),άρα δεν θα μπορώ να το πάω ούτε μια βόλτα! Και λέω μήπως είναι καλύτερο να περιμένω το VI GTi γιατί θα έχω μαζέψει περισσότερα λεφτά?? Δεν ξέρω τι να κάνω…

     

    Χωρίς δεύτερη σκέψη θα περίμενα το VI....

     

    Επίσης χωρίς δεύτερη σκέψη θεωρώ ότι το τουτου σου ήρθε κανονικά και το δώσανε σε πιο "προνομιούχο" πελάτη...

     

    Όσο για το VI έχω ακούσει ότι αναμένεται το Β' εξάμηνο του 2008.

  11. Λοιπον για ενημέρωση...Οι διαφορες που εχουν τα καινουρια tsi kai gt einai oi εξης.

    Στο tsi 140hp αλλαξε η μασκα και εχει του gt επισης εχει στο πισω μερος το λογοτυπο tsi me to i κοκκινο,μπροστα εχει λογοτυπο γτ σπορτ και απο μεσα παιζει Mp3

     

    Είσαι βέβαιος ότι αλλάζει μόνο η μάσκα; Εννοώ ο προφυλακτήρας μένει ο ίδιος;

  12. gia tis times pou grafeis rwtises stin antiproswpeia???Telika ginetai na perastei h maska tou gt sport sta dika mas tsi????Na ypothesw oti den einai mesa stin timi ta perastika etsi???

     

    Ναι, αντιπροσωπεια.

     

    Δεν ξέρω αν γίνεται να περαστεί η μάσκα γιατί δεν ήξεραν ούτε αυτοί (???). Δεν το έχουν ξανακάνει λένε. Στην ΚΑΡΕΝΤΑ φαίνονται ακόμα πιο άσχετοι καθώς αυτοί με παρέπεμψαν στην αντιπροσωπεία. Πάντως, ακόμα και να γίνεται να περαστεί μόνο η μάσκα δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αρκετή για να δείχνει ακριβώς GTSport. Ίσως να υπάρχουν διαφορές και σε προφυλακτήρα, spoiler. Ούτε αυτό ήξεραν (??????)

     

    Σωστά υποθέτεις, στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται η εργασία.

  13. ξερει κανεις ποσο κοστιζει η μασκα GT SPORT ?

    μονο μπροστα

     

    Μάσκα: 225€

    Σημα VW + Σήμα GTSport: 21€+20€

     

    Ψάχνομαι κι εγώ....... Αλλά δεν ξέρω αν αρκούν. Φοβάμαι ότι θέλει και προφυλακτήρα κλπ...........

  14. Πράγματι, ούτε είπαν κάτι, ούτε το ήξερα!

     

    Τεσπά, θα βολευτώ με αυτό που έχω. Καλό είναι μωρέ αλλά τι να την κάνω όλη την Ευρώπη; Θα προτιμούσα πυκνότερη χαρτογράφηση στην ελληνική επαρχία....

  15. Παιδιά, συγχωρέστε με αν έχει ήδη ειπωθεί, μερικές σελίδες που διάβασα δεν έδωσαν λύση. Ψάχνω για λογισμικό (μόνο) navigation σε DVD ή CD για να αντικαταστήσω το λογισμικό σε DVD που μου έδωσαν με το GOLF (εργοστασιακός εξοπλισμός navi).

     

    Αυτό που μου έδωσαν δε χρειάστηκε καν εγκατάσταση, από τη στιγμή που το βάζεις παίζει. Έστω ότι βρίσκω το Destinator, που συζητιέται αρκετά, είναι όμως έτοιμο για χρήση με την εισαγωγή του DVD?

     

    Ο λόγος που θέλω να έχω και το destinator είναι ότι το άλλο δεν είναι εξειδικευμένο στους ελληνικούς χάρτες.

     

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  16. Mono 6 fakelous?kai elega na parw 2gb stickaki,twra isws na parw 2 apo 1gb.

    Oson afora to skliro den tha ton exeis mono gia to amaxi,emena tha mou xrisimeue kai gia back up tou H/Y.

     

    Gia ta frena twra kapoios allos?

    Etsi gia na eimaste pio standar.

    Δεν το συζητώ, ένας σκληρός πάντα χρειάζεται κι ας είναι και περισσευούμενος! Θεωρώ πάντως ότι με τους κραδασμούς του αυτοκινήτου ίσως και να δεχόταν αρκετή καταπόνηση. Αυτό με τα 6 CD (= folders) είμαι 99% βέβαιος, καθώς το αμάξι το έχω μόνο 10 μέρες. Ας μας πει και κάποιος άλλος που έχει υποδοχή USB.

     

    Σχετικά με τα φρένα, πράγματι η απόκρισή τους δεν είναι άριστη. Μία φορά τα χρειάστηκα και το αμάξι σταμάτησε ίσα ίσα στο φανάρι. Από μεγάλη ταχύτητα πάντως..... Συμφωνώ ότι θα έπρεπε οπωσδήποτε να έχουν αυτά του GT.

  17. :blink::blink::blink:?? Μόνο 6 φακέλους? και αν υποθέσω ότι ο κάθε φάκελος θα μπορεί να έχει μέχρι 99 κομμάτια τότε ας μην σκέφτομαι καν το να βάλω 160Gb σκληρό...!

    Κατα πάσα πιθανότητα έτσι είναι. Από την άλλη, σκέψου την καταπόνηση.... Αντίθετα, το Stickάκι το γεμίζεις στο σπίτι σου στο άψε σβήσε και το μεταφέρεις πολύ εύκολα!

  18. Από την στιγμή που υπάρχει είσοδος USB μπορείς να συνδέσεις ότι θέλεις. Έχει βάλει κανείς USB ? μπορεί να το βεβαιώσει. Αλήθεια με τη κόστος και πού το έβαλε ?

    Έβαλα εγώ το εργοστασιακό. Κόστισε 398€. Δε δοκίμασα να βάλω σκληρό επάνω. Όπως και να έχει το διαβάζει σα να ήταν CD. Κάθε φάκελος του Stick = 1CD. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κατηγοριοποιείς τα τραγούδια σου σε maximum 6 φακέλους.

×
×
  • Create New...