Jump to content

Manolis2006

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Manolis2006

  1. Συμφωνώ απόλυτα Ανδρέα. Γι'αυτό προσπάθησε να βρεις ιδιώτη. Το ίδιο κάνω κι εγώ
  2. Εγώ είχα βάλει Llumar στο Μαρούσι και τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλεία. Έχει περάσει 1.5+ χρόνος και δεν έχει παρουσιάσει τίποτα χειμώνα - καλοκαίρι! Είχε κοστίσει περίπου 200€ για τρίπορτο.
  3. Αν είσαι ψημμένος σαν εμένα κάνε το εξής: Παράγγειλε το scirocco σήμερα και έχεις περιθώριο 4-5 μηνών να δώσεις το δικό σου. Κατά την άποψή μου μπορείς να το δώσεις σε ιδιώτη 16500 - 17500 ή σε αντιπροσωπεία 13500 - 15000.
  4. Φιλοσίδης, Αθήνα. Εκεί το είχα αγοράσει.
  5. Δεν το πήρανε, κάνανε δεσμευτική προσφορά στα 15500€ αν δεν το έχω πουλήσει σε 3 μήνες. Το κοστολογώ 17000€ σε ιδιώτη πάντως. Δεν είναι άσχημο deal, αφού άλλες αντιπροσωπείες δίνανε από 13000€ έως 14500€ για άμεση αγορά (και αναμονή 5-6 μήνες χωρίς αυτοκίνητο μέχρι να έρθει το Scirocco). Έχει κάνει 50000km. Πράγματι NickTG, το έχω υπόψη μου. Έχω ανεβάσει αγγελίες για 17000€ Είδα τη ζάντα που προτείνεις, είναι πολύ καλή. Ακόμα καλύτερη μου φαίνεται η XL, αλλά δεν έχω κοιτάξει αν ταιριάζουν καρέ και offset. Σκέφτομαι και το ενδεχόμενο της Ultraleggera. Να είσαι βέβαιος για τις φωτογραφίες. Έχω δει το κιτ της Oettinger και είναι πράγματι καταπληκτικό (καλύτερο από προτάσεις άλλων οίκων). Παρ'όλα αυτά για τουλάχιστον 1-2 χρόνια δε θα κάνω τόσο σημαντικές αισθητικές παρεμβάσεις, εκτός από ζάντα και μεμβράνες. Όταν πάρω προσφορές για τις ζάντες θα ενημερώσω αλλά μου μυρίζει σκότωμα.
  6. Δεν έχω σκεφτεί, αλλά αν έχεις κάποια καλή πρόταση feel free να την πεις! Αν μ'αρέσει η ιδέα σου και δε μου κοστίσει πολύ θα τη βάλω για πάρτη σου!!!
  7. Να 'στε καλά παιδιά, ευχαριστω για τις ευχές! 7020029: το 1.4 160PS. Οι ζάντες θα μπουν την πρώτη μέρα, θα πάρω προσφορά από κατάστημα να ανταλλάξει αυτές που θα φοράει. Για τα φιμέ αργότερα! linkin: Καλά τα λες, κάπως έτσι θα κινηθώ. Ξέρω ότι, όπως και να χει, θα χάσει πολύ από την αξία του ακόμα και αν το πάρει ιδιώτης. Του έχω πάνω εργοστασιακό δέρμα, Bi-Xenon, Navi, Θύρα USB και άλλα... Τουλάχιστον ας το δώσω σε μία αξιοπρεπή τιμή.
  8. Το παράγγειλα εχτές!!! Λευκό με πανοραμική. Στάθηκα τυχερός καθώς η αντιπροσωπεία το έχει ήδη παραγγείλει και θα περιμένω μόνο (!) 3-3.5 μήνες! Δυστυχώς, δε θα έχει τις Interlagos που είναι άλλη φάση. Με ενημέρωσαν μάλιστα ότι οι Interlagos είναι και αυτές (εκτός της πανοραμικής) λόγος για επιπλέον καθυστέρηση 1-2 μηνών. Το τίμημα, βέβαια, είναι η υποτίμηση του αγαπημένου μου GOLF V TSI που μου το αγοράζουν για ανταλλαγή 15500 μόνο, παρόλο που έχει 6000+ εργοστασιακά extra και είναι ούτε 2 ετών. Ίδια περίπτωση με του dj-aris δηλαδή, μόνο που εγώ έκανα το βήμα... Ανυπομονώωωωω!!!
  9. Καλησπέρα, Μια γρήγορη ερώτηση. Έχω το κλασσικό πρόβλημα με το τρίξιμο του κεντρικού αεραγωγού και πριν λίγο καιρό παρήγγειλαν ανταλλακτικό (εντός εγγύησης). Μου τηλεφώνησαν να πάω να εγκαταστήσουν τον καινούριο αύριο. Θα πρέπει να πληρώσω εργασία; Ευχαριστώ.
  10. Χωρίς δεύτερη σκέψη θα περίμενα το VI.... Επίσης χωρίς δεύτερη σκέψη θεωρώ ότι το τουτου σου ήρθε κανονικά και το δώσανε σε πιο "προνομιούχο" πελάτη... Όσο για το VI έχω ακούσει ότι αναμένεται το Β' εξάμηνο του 2008.
  11. Check http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=75&NEWS_DATA_ID=67531 Άλλαξαν κάποια πράγματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις η εισαγωγή έγινε πολύ πιο συμφέρουσα απ'ό,τι πριν.
  12. Είσαι βέβαιος ότι αλλάζει μόνο η μάσκα; Εννοώ ο προφυλακτήρας μένει ο ίδιος;
  13. Ναι, αντιπροσωπεια. Δεν ξέρω αν γίνεται να περαστεί η μάσκα γιατί δεν ήξεραν ούτε αυτοί (???). Δεν το έχουν ξανακάνει λένε. Στην ΚΑΡΕΝΤΑ φαίνονται ακόμα πιο άσχετοι καθώς αυτοί με παρέπεμψαν στην αντιπροσωπεία. Πάντως, ακόμα και να γίνεται να περαστεί μόνο η μάσκα δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αρκετή για να δείχνει ακριβώς GTSport. Ίσως να υπάρχουν διαφορές και σε προφυλακτήρα, spoiler. Ούτε αυτό ήξεραν (??????) Σωστά υποθέτεις, στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται η εργασία.
  14. Μάσκα: 225€ Σημα VW + Σήμα GTSport: 21€+20€ Ψάχνομαι κι εγώ....... Αλλά δεν ξέρω αν αρκούν. Φοβάμαι ότι θέλει και προφυλακτήρα κλπ...........
  15. Πράγματι, ούτε είπαν κάτι, ούτε το ήξερα! Τεσπά, θα βολευτώ με αυτό που έχω. Καλό είναι μωρέ αλλά τι να την κάνω όλη την Ευρώπη; Θα προτιμούσα πυκνότερη χαρτογράφηση στην ελληνική επαρχία....
  16. Παιδιά, συγχωρέστε με αν έχει ήδη ειπωθεί, μερικές σελίδες που διάβασα δεν έδωσαν λύση. Ψάχνω για λογισμικό (μόνο) navigation σε DVD ή CD για να αντικαταστήσω το λογισμικό σε DVD που μου έδωσαν με το GOLF (εργοστασιακός εξοπλισμός navi). Αυτό που μου έδωσαν δε χρειάστηκε καν εγκατάσταση, από τη στιγμή που το βάζεις παίζει. Έστω ότι βρίσκω το Destinator, που συζητιέται αρκετά, είναι όμως έτοιμο για χρήση με την εισαγωγή του DVD? Ο λόγος που θέλω να έχω και το destinator είναι ότι το άλλο δεν είναι εξειδικευμένο στους ελληνικούς χάρτες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  17. Δεν το συζητώ, ένας σκληρός πάντα χρειάζεται κι ας είναι και περισσευούμενος! Θεωρώ πάντως ότι με τους κραδασμούς του αυτοκινήτου ίσως και να δεχόταν αρκετή καταπόνηση. Αυτό με τα 6 CD (= folders) είμαι 99% βέβαιος, καθώς το αμάξι το έχω μόνο 10 μέρες. Ας μας πει και κάποιος άλλος που έχει υποδοχή USB. Σχετικά με τα φρένα, πράγματι η απόκρισή τους δεν είναι άριστη. Μία φορά τα χρειάστηκα και το αμάξι σταμάτησε ίσα ίσα στο φανάρι. Από μεγάλη ταχύτητα πάντως..... Συμφωνώ ότι θα έπρεπε οπωσδήποτε να έχουν αυτά του GT.
  18. Κατα πάσα πιθανότητα έτσι είναι. Από την άλλη, σκέψου την καταπόνηση.... Αντίθετα, το Stickάκι το γεμίζεις στο σπίτι σου στο άψε σβήσε και το μεταφέρεις πολύ εύκολα!
  19. Έβαλα εγώ το εργοστασιακό. Κόστισε 398€. Δε δοκίμασα να βάλω σκληρό επάνω. Όπως και να έχει το διαβάζει σα να ήταν CD. Κάθε φάκελος του Stick = 1CD. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κατηγοριοποιείς τα τραγούδια σου σε maximum 6 φακέλους.
×
×
  • Create New...