Jump to content

mpit

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mpit

  • Ημ. Γέννησης 18/10/1975

mpit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά sorry για την παραπληροφόρηση αλλά το radio παίζει χάλια. Ακούγεται πολύ αχνά και με πολύ παράσιτο. Off topic τώρα, κατάφερα να λειτουργήσω το τηλέφωνο με αλλαγή ρυθμίσεων και να αντέξει περισσότερο η μπαταρία. Αλλά ψάχνω να βρω ρυθμίσεις στο topic για ρύθμιση messaging... χρεώνει για κάθε αποστολή 3 μηνύματα αντί για ένα... και το gps receiver μου δεν λειτουργεί (globalsat bt-338). Ευχαριστώ και πάλι συγνώμη για το λάθος. Υ.Γ.: Και όποιος ενδιαφέρεται για αγορά με expansys και εταιρικό ΑΦΜ το ΦΠΑ είναι μηδενικό (ΕΕ ντε!!) και κάνει total 370€.
  2. Thnx για την πληροφορία αν και δεν ξέρω ακόμα κατά πόσο με εξυπηρετεί. Τέλος πάντων, αφού έψαξα το κατεβατό που βγάζει είναι η ίδια με αυτή του athadef21(1.10.04 WWE). Αλλά είδα - και δεν ξέρω αν βοηθάει - ότι γράφει radio present:yes στα bluetooth, GSM, wirwless LAN πεδία.
  3. για να αλλαξεις συχνοτητα πατας στο menu>edit και αλλαζεις frequency απο εκει. Οσο για registry και διαφορα ειμαι ασχετος και δεν εχω ιδεα (νεος βλεπεις σ'αυτα). Το μονο που μου την εχει "δωσει" σ'αυτο το pda ειναι η μπαταρια. Μια λυση ρε παιδια επιτελους!! Ξεχασα να το φορτισω το βραδυ (το φορτιζω καθε βραδυ) και ολη μερα ειμαι με ενα φορτιστη στο χερι. Α, Rom τι ειναι;
  4. Φίλε μου, από εσάς το είδα το topic και το έψαξα. Παίζει κανονικότατα. Μάλιστα είδα δύο εικονίδια με το fm_radio και άνοιξα την μεγαλύτερη σε όγκο εφαρμογή
  5. to agorasa apo expansys prin 2 mines me aggliko software kai to radio einai sto file explorer>windows>fm_radio. Patas kai me to headset eisai ok!!
  6. Απο που βρηκατε το προγραμμα αυτο γιατι δεν το βρηκα ουτες σε torrent ουε σε άλλα site.
  7. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο με το 6815. Το σήμα που δίνει μερικές φορές είναι χάλια σε σχέση με αυτό ενός συμβατικού κινητού. Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι η διάρκεια της μπαταρίας (μια μέρα το πολύ) και η σύνδεση με gps (globalsat pt-338).
×
×
  • Create New...