Jump to content

Shara

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Shara

  1. Παντου λέει οτι πέθανε απο ανακοπη...
  2. Οντως το φιλτρο δεν το χω τοποθετησει. Το χα παντα στο ασυρματο το οποιο το πηγα για επισκυη μη γνωριζοντας πως το προβλημα ηταν της γραμμης και οχι της συκευης. Εχω αλλα δυο σταθερα τωρα. Πρεπει να βαλω το φιλτρο και στα δυο??? Κι αν ερθει το αυρματο και στα τρια??? Με το θορυβο?
  3. Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα!! Τα νευρα μου εχουν σπασει και δεν υπαρχει περιπτωσω να πληρωσω τεχνικο του ΟΤΕ για δικο τους λαθος! Εκανα μεταφορα τηλεφωνου σε αλλη διευθυνση κι απο τοτε αντιμετωπιζω αυτα τα προβληματα. ποιος εχει την ευθυνη??? Εχω αγορασει 4 τηλεφωνικες συσκευες και ο θορυβος ακουγεται σε ολες! Επισης οταν χτυπαει το τηλεφωνο μου κοβεται η συνδεση του internet! Ποιος φταει για ολα αυτα??? Πρεπει να πληρωσω για δικα τους λαθη?? Τι να κανω?! :help:
  4. Ποια η διαφορα του isdn με pstn? Παιδια δεν εχω ιδεα, μην το παρεξηγειτε. Με απλα λογια θα ηθελα να ξερω τις διαφορες τους για να ξερω τι να επιλεξω :confused:
  5. Πλακα κανουν, μην το παιρνετε στα σοβαρα. ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ εκανα αιτηση μεταφορας. Επιβεβαιωση μετα απο 4 μερες. τεχνικος ηρθε σπιτι μου ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ το οποιο εγινε ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ. Αυτη τη στιγμη αν χτυπησει το τηλεφωνο μου θα κοπει η συνδεση αυτοματως. Πεστε μου οταν θα ρθει ο λογαριασμος με το κοστος του PSTN εγω θα πρεπει να τον πληρωσω??? Και αν φερω τεχνικο σπιτι, να διορθωσει την ατσαλη εγκατασταση θα πρεπει κι αυτον να τον πληρωσω?????
  6. Μαλιστα... :confused: Σας ευχαριστω πολυ παντως για τις απαντησεις :)
  7. Ναι, conn-x μου βαλανε (768.0) Δλδ αυτα τα δυο πανε πακετο (adsl+ondsl)? Δλδ 45€/διμηνο για internet. δλδ το ποσο δεν πεφτει... :worry:
  8. "Χτυπησα" τον αριθμο στο link της vivodi (οπως το αναφερατε σε αλλο post) και μου βγαλε DSL :( :( :( Ομιλουμε για Δυτ. Μακεδονία......
  9. Γεια σας. Διαβαζοντας εδω και ωρα τα posts του forum δυσκολευομαι να καταλαβω πολλα πραγματα. Σχεδον μπερδευτηκα :wacko: Δεν εχω γνωση στα περισσοτερα που αναφερονται κι ετσι δεν καταληγω καπου. Εκανα συνδεση με τον ΟΤΕ και ξεκινησα συνεργασια με τη forthnet. Το προβλημα ειναι με τον OTE. Μηδενικος λογαριασμος του με τελικο ποσο 80,00€ :blink: Μα πως γινεται αυτο??? 34,30€ Internet 30.00€ Παγιο ΟΤΕ 10,70€ Ondsl (<---- τι ειν' τουτο? :blink: ) Τα υπολοιπα μικροποσα ειναι :X :X :X και ΧΩΡΙΣ χρονο ομιλιας παρακαλω (μιλαω με forthnet). To χρονο που μιλαω τον πληρωνω στη forthnet και ειμαι ικανοποιημενη. Για μια συνδεση στο internet κι ενα παγιο, θα πρεπει να πληρωνω καθε φορα 80αρι??? Τι μπορω να κανω γι αυτο? Σε ποια εταιρεια θα καταφερνα να πληρωνω λιγοτερα? Σημειωση: Σε 1 βδομαδα μετακομιζω κι απ' οτι ειδα στο forum αναφερονται τρελα ποσα για τη μεταφορα του τηλεφωνου (40€) :worry: Σας παρακαλω βοηθηστε με στο να επιλεξω σωστα εγκαιρως :(
×
×
  • Create New...