Jump to content

gpsgp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gpsgp

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

gpsgp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καταλαβα.περιεργο παντως γιατι δεν βλεπω να το εχει κανενας αλλος εδω...ισως το παω νοκια αν βγαλω ακρη θα σου πω..
  2. Και μενα αυτο κανει το ιδιο με το χρωμα.σκεφτομαι να το παω στην νοκια να δω αν θα βγαλω ακρη.Ποσο καιρο στο κανει κ ποσο συχνα?
  3. Δεν είναι ακριβώς έτσι,εμένα δεν βγάζει γραμμές απλά χρωματίζεται με ένα χρώμα ολη η οθονη για καποια δευτερα.εσενα στο εφτιαξαν??
  4. Καλημέρα παιδιά,έχω το κιν. εδώ και ένα μήνα από vodafone,όλα καλά απλά έχει ένα πρόβλημα που δεν βλέπω να το έχει άλλος,όποτε του έρθει η οθόνη χάνει τα χρώματα της και χρωματίζεται μόνο από ένα συνήθως μπλε και μετά από κάποια δευτερόλεπτα επανέρχεται μόνη της,έχω κάνει αναβάθμιση σε 20 και μορφοποίηση κάρτας.Πήγα σε nokia shop κ μου είπαν ότι θέλουν τουλάχιστον 1 μήνα για να το δουν και δεν το άφησα. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι???Ευχαριστώ για την βοήθεια...
  5. Ευχαριστω για την απαντηση,αλλα τι εννοεις απενεργοποιει την αφη?οταν καλω καποιον και το βαζω στο αυτι μου η οθονη παραμενει φωτεινη και δεν μαυριζει οπωσ πριν κ τις επιλογες που εχει να πατησεις οταν βρισκεσαι σε κληση με αφηνει οποτε ουτε η αφη απενεργοποιειται μαλλον σε μενα.....κανενας αλλος να συγκρινουμε??μην τρεχω τσαμπα σε nokia shop Ενταξει.λαθος το καταλαβαινα!απενεργοποιει την αφη μονο...ευχαριστω,παρατηρησα οτι οταν πχ.ακουω μουσικη και πατησω το κοκκινο κουμπι δεν με βγαζει στην αρχικη οθονη οπως εκανε πριν αλλα δεν κανει τιποτα....το κανει και σε αλλουσ που εχουν περασει την20...???
  6. Καλημέρα,χθες ξημερώματα πέρασα και εγώ την 20,όλα καλά αλλα ο αισθητηρας φωτός για τισ κλήσεις απενεργοποιήθηκε μόνος του και τώρα δεν κάνει τίποτα δεν απενεργοποιεί την οθόνη οταν βαζω το τηλ. στο αυτι μου η οταν τον καλυπτω με το χερι.Την περασα 3 φορές μήπως δεν εκατσε καλα αλλα τίποτα και εκανα hard reset με *#7370#. Καμια σκέψη για βοήθεια η πρέπει να παω σε nokia shop?????????
  7. Γεια χαρά παιδιά..από σήμερα είμαι κ εγώ κάτοχος του κινητού,είναι από vodafone με την 10 έκδοση,αρκετά καλό είναι,τα τσεκαρα όλα γιατί έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του forum,η σχισμή υπάρχει αλλά είναι πολύ μικρή.Τώρα το έχω κλειστό κ φορτίζει πόσο να το αφήσω γιατί οι απόψεις σε προηγούμενες σελίδες δυίστανται.Επίσης έχω πρόβλημα με το gps δεν κλειδώνει με τίποτα,το δοκίμασα σε εξωτερικό χώρο κ με υποβοηθούμενο κ χωρίς για πολλή ώρα και δεν κλείδωσε δορυφόρο,ακόμη έκανα reset με *#7370# και πάλι δεν κλείδωσε,έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι?εσάς πόση ώρα έκανε να κλειδώσει πρώτη φορά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια και σορρυ για το μέγεθος του μην.!
×
×
  • Create New...