Jump to content

freetomi24

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About freetomi24

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

freetomi24's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε ευχαριστω παρα πολυ!!
  2. Γεια σας παιδια! Ξερει κανεις απο που θα κατεβασω το Android 4.4.4 Firmware kitkat ελληνικα... στην εσχατη αγγλικα...για το κινητο? Αν υπαρχει καποιος συνδεσμος... Με την αλλη εκδοση το κινητο μου κολλαει! Και θελω να παω να το πουλησω σε καμια εταιρια...:) Σας ευχαριστω πολυ!
  3. Παιδια ξερει κανεις ποιες ειναι οι ρυθμισεις cosmote What's Up?? Ειχα σωσει σε ενα αρχειο text αυτα: Ον.προφίλ ΜΜs: COSMOTE MMS GPRS Διακομ.μηνυμάτων: http://mmsc.cosmote.gr:8002 Προφίλ ιντερνετ COSMOTE MMS GPRS Πάμε Ρυθμίσεις COSMOTE MMS GPRS Συνδεση με: COSMOTE MMS GPRS Χρήση proxy: Ναι Διεύθυνση proxy: 010.010.010.020 Αριθμός θύρας: 8080 Όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης τα αφήνουμε κενό. Πάμε Προηγμένες ρυθμίσεις Αλλ.αρχικης σελίδας. Όνομα: Sony Ericsson Διεύθυνση: http://wap.sonyericsson.com Περασα ακριβως αυτα και τιποτε...:wacko:
  4. Αμα σου πω οτι ειχα πεταξει αλλα δυο τι θα πεις?:lol: Ενα lifan 100cc και ενα daytona 50cc. Το lifan κόλλησε και το daytona βαρεσε μπιελα γιατι απο 50 το εκανα 72..... οποτε πηρα το yamaha και τα αλλα δυο μοτερ τα πηρε ο παλιατζης...:D Γιαυτο ειπα τώρα σε αυτο που μου επεσε στα χερια να κατσω να ασχοληθω... εχω και εναν φιλο μηχανικο που βρηκε εναν παλιο γνωστο του που δουλευει σε συνεργειο με μηχανες οποτε θα εχω και βοηθεια και απο εκει...:D Θα πέσει πολυ γελιο!
  5. Xαλασμενο ειναι ετσι κι αλλιως!:lol: οπότε αν δεν τα καταφέρω ο παλιατζής να ειναι καλα!:D Δεν θα σκασω κι ολας!:cool:
  6. Είναι πρώτη φορά που θα ασχοληθώ... Δεν ξερω πως καθαριζω καρμπ. Δεν ξερω πως ελεγχω το μπουζι αν κανει σπινθηρα! Αλλα όπως είπα για ολα υπάρχει μια αρχή!;) Οπότε αν κατάλαβα καλά απο μερικά πράγματα που εχω διαβάσει πρώτα θα πρέπει να λύσω τις τέσσερις βίδες τις κεφαλής... μετα πως βγάζω μέσα απο την κεφαλή το μικρο γρανάζι?
  7. Τι εργαλεια να παρω? Και ποια ειναι τα πρωτα βηματα που πρεπει να προσεξω?:) Δεν ξερω τι ειναι... πάντος δεν δουλευει! Ο'τι και να εχει θέλω απλα να το ανοίξω και μετα να το κανω να δουλέψει!:D και να χαλάσει δεν είναι κάτι που θα με στεναχωρήσει! Χωρις παπάκι δεν θα μείνω!:happy:
  8. Ναι ολο! Exω ενα μοτερ απο το προηγούμενο μοντελο του crypton r 115 το οποιο δεν δουλεύει και ειπα να πειραματιστώ... και αν καταφέρω να το κανω να δουλέψει... :) θελω να μαθω να το φτιαχνω οπότε αν παθει κατι ξανα το δικο μου να το φτιαξω μονος μου...:D
  9. Παιδια αν προσπαθήσω να λύσω το μοτέρ απο το crypton θα εχω την ψυχολογική σας υποστήριξη?:) Δεν το έχω ξανακάνει... αλλα για ολα υπάρχει πρώτη φορά! Πριν ξεκινήσω τι θα χρειαστώ?
  10. οχι! Εχουν περασει τα 2 χρονια! Οτι εγινε εγινε... ας μην σκαμε και γιαυτα! Τοσα εχουμε....
  11. Ολα αναβαν κανονικα! Και το μπλε λαμπακι (μικρή -μεγάλη σκάλα) ηταν μόνιμα αναμενο! Ρώτησα στην yamaha και μου ειπε οτι μπορει να μην ειναι και ολικη ζημια του πηνιου και γιαυτο λειτουργουνε ολα τα αλλα... Οπως και να εχει παιδια την πατησα... τωρα ετσι κι αλλιως το εχω στο συνεργείο του και εχει ανοιξει το μοτερ και το απογευμα θα ειναι έτοιμο... να του να μην το κάνει θα παρει 30 ευρο για οτι εχει κανει... + 100 να δώσω στον άλλον που μου ειπε το σωστό παλι τα ιδια λεφτα θα μου βγούνε... τωρα μπορεί να μην είναι και το πηνίο... αλλά ποιος το ρισκάρει πάλι? απλα άλλη φορα θα ξέρω... απο μια αναζήτηση στο νετ είδα πως είχαν και αλλοι προβλημα με αυτο..
  12. Με μιζα αλλες φορες έπαιρνε αλλες οχι... δεν ειχε δυναμη η μιζα σαν να ξεψυχούσε! με μανιβέλα έπαιρνε κανονικά! Αλλα πηρα ενα αλλο συνεργειο και τι εμαθα? Οτι το πηνιο εχει 61 ευρο... και σύνολο σαν δουλειά 100 ευρο! Οπότε μου έφαγε 40 ευρο ο μαγκας.... και ελπίζω να βάλει γνήσιο ανταλλακτικό... αυτο μου ηταν ενα καλο μαθημα.... γιατι το πηγα σε καποιον που δεν ηξερα...
  13. Βρε παιδια μια μικρη βοηθεια.... Εχω crypron r 115 και δεν μου αναβε η μπροστινή λαμπα.... το πηγα στην yamaha δεν μπορουσε να βρει τι ειναι... (απ' οτι καταλαβα δεν του εδωσε και πολυ σημασια) και το πηγα σε εναν μηχανικο στην γειτονια μου... πηγα μετα απο 5 ωρες να δω τι εκανε και μου ειχε ανοιξει το μοτερ απο την αριστερή πλευρα... εγω επαθα ενα σοκ!:blink: και μου λεει πως χαλασε το πινιο... και πως η yamaha το εχει 100 ευρο!:cry: και η δουλεια του αλλα 40... συνολο 140!!! Ειναι τοσα πολλα για ενα πηνιο? Ειμαι ασχετος απο μηχανικα... διάβασα τοσα εδω μεσα και τα ποιο πολλά ήταν ακαταλαβίστικα για μενα! Πάντως αν το ήξερα θα είχα σπουδάσει μηχανικός!:) Ευχαριστω! ΥΓ: Εδώ μόνο για honda είναι? Αν έκανα λάθος συγνώμη παιδιά!
  14. Δεν κανει μετονομασία ουτε με σφαίρες! Καμια βοηθεια?
  15. Παιδιάβρήκα την απόδειξη!!!! :lol::lol: αλλά το να μην δέχονται την επανέκδοση αυτό δεν το ήξερα!!! πολύ απατεώνες...:lol::lol:
×
×
  • Create New...