Jump to content

indufi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by indufi

  1. Καλησπέρα παίδες, 1, Κατέβασα σε ζιπάκια part1 και part 2 το νέο χάρτη της Γερμανίας για το iGo. Συγκεκριμένα το κατέβασα από http://ppcwarez.org/phpBB2/viewtopic.php?t=18811 Όταν όμως προσπάθησα να το κάνω copy paste στο φάκελο maps του Ρ3600 δεν περνούσε με τίποτε οπότε έκανα cancel. Έπειτα μου έβγαζε ότι δεν μπορεί να το κάνει γιατί το πρόγραμμα χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή. Πάντως κατά τον ίδιο τρόπο πέρασα το χάρτη της Τσεχίας έτσι για να δω αν γίνεται κανονικά κι δούλεψε. Τι να κάνω ρε παίδες? 2, Το νέο χάρτη της Ελλάδος για το destinator πού θα τον βρούμε?
  2. Παιδιά έψαχνα και βρήκα αυτό. http://www.europe.htc.com/support/software/htcp3600.html Η ερώτηση είναι: 1. αν βάλω αυτά τα στο P3600 που έχει ελληνικά wm5 θα είναι συμβατά ή θα αρχίσει να κελαηδάει το μηχάνημα? 2. Επίσης θα χάσω το support της ACE Hellas ή επειδή τα προέρχονται από το επίσημο site της HTC Europe δεν υπάρχει πρόβλημα? PS. Ακόμη να μου δώσουν πρόσβαση στο forum της ACE Hellas ώστε να ενεργοποιήσω και το GPS. Αργά τα ζώα μου...
  3. Σε τι χρώματα κυκλοφορεί το Ρ3600? Βλέπω άσπρο και μαύρο, αλλά στο site του Πλαισίου και της κατασκευάστριας βλέπω μόνο το μαύρο. Μήπως το άσπρο, αν υπάρχει, είναι καλύτερο για να μην υπάρξουν προβλήματα (να γδέρνεται το χρώμα ή να μην ξεβάφει)?
  4. maesta, Αυτό το site είναι γνωστό αλλά καλό μόνο για το σπίτι και όχι όταν είσαι σε κίνηση ή εκτός σπιτιού και γενικά μακρυά από το καλώδιο του ADSL. Δηλαδή τι κάνεις είσαι συνέχεια σε hot spot και συνδεδεμένη με το wi-fi ?
  5. Παιδιά, Ήμουν για ποτάκι με ένα φίλο μου που έχει το HTC P3300 και ρωτώντας τον για το ποιό απ' τα δύο είναι καλύτερο δηλ. το HTC P3300 ή Ρ3600, μου είπε να ρωτήσω κάποιον από εσάς που να είχε και τα δύο, αν το GPS λειτουργεί το ίδιο καλά με το P3300 και στο P3600 με τη νέα ROM. Κανείς να μου πει αν υπάρχει κανα πρόβλημα με το GPS του P3600, γιατί αν όλα είναι ok αύριο παραγγέλνω P3600. Thanks ladies and gentlemen
  6. Πότε έρχεται το X500+ στην Ελλάδα? Έχει κυκλοφορήσει στο εξωτερικό μπας και το παραγγείλουμε μέσω internet? Αλλιώς να πάω να πάρω το Ρ3600 να τελειώνουμε γιατί βαρέθηκα αυτή την έρευνα αγοράς πια. ΧΑΟΣ!
  7. Παιδιά, Τώρα που έδωσαν σε κυκλοφορία τη νέα ROM με την ενεργοποίηση του GPS λύθηκε μια ατέλεια. Ερώτηση Με το FM radio τι γίνεται? Υπάρχει τρόπος να κάνεις το P3600 να παίζει και ραδιόφωνο? Sorry αν έχει απαντηθεί παλιότερα, αλλά από ένα γρήγορο search που έκανα δε βρήκα κάτι επ' αυτού.
  8. Thanks φίλε Papjim για το χρόνο σου, όντως βοήθησες αν και ακόμη δεν έχω καταλήξει μεταξυ P3300, P3600, X500 και M700. Ένα χάος στο κεφάλι μου με τα τόσα που έχω διαβάσει.
  9. Ευχαριστώ, Η εγγύηση είναι το ΠΙΟ συμαντικό πράγμα, κάτι που έμαθα πρόσφατα με το lap top μου.
  10. Σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω το Eten X500 ή το Μ700 , αλλά διαβάζω διάφορα για το service που με αποθαρρύνουν λίγο. Ερώτηση 1η Εάν το αγοράσω Ελλάδα, πχ Πλαίσιο, και είμαι στο εξωτερικό η εγγύηση με καλύπτει και αν ναι για πόσο καιρό. Δηλ. μπορώ να το πάω εκεί σε κάποιον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο? Ερώτηση 2η Εάν το αγοράσω online από το εξωτερικό, η εγγύηση στην Ελλάδα είναι ok ή το Πλαίσιο θα μου δημιουργήσει πρόβλημα? Ερώτηση 3η Εάν το αγοράσω online από το εξωτερικό, πώς θα μπορέσω να περάσω τα Ελληνικά windows? Επιπλεόν διάβασα ότι μπορώ με κάποιο πρόγραμμα ΑΕΚ map ή κάτι τέτοιο να κάνω το πληκτρολόγιο του Μ700 να γράφει και στα Ελληνικά. Αληθεύει? Χρειάζομαι το Μ700 για επαγγελματική χρήση, οπότε πρέπει να μπορεί να γράφει και να διαβάζει Word, email, Acrobat, iSilo, SMS και websites και στα Αγγλικά και στα Ελληνικά. Κάνει για τη δουλειά που το θέλω? Ευχαριστώ παιδιά εκ των προτέρων...
  11. κέφτομαι κι εγώ να αγοράσω το Eten X500, αλλά διαβάζω διάφορα για το service που με αποθαρρύνουν λίγο. Ερώτηση 1η Εάν το αγοράσω Ελλάδα, πχ Πλαίσιο, και είμαι στο εξωτερικό η εγγύηση με καλύπτει και αν ναι για πόσο καιρό. Δηλ. μπορώ να το πάω εκεί σε κάποιον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο? Ερώτηση 2η Εάν το αγοράσω online από το εξωτερικό, η εγγύηση στην Ελλάδα είναι ok ή το Πλαίσιο θα μου δημιουργήσει πρόβλημα? Ερώτηση 3η Εάν το αγοράσω online από το εξωτερικό, πώς θα μπορέσω να περάσω τα Ελληνικά windows?
  12. Επειδή κι εγώ έχω ένα Sony Ericsson K800, υπάρχει μήπως κανένα προγραμματάκι που μπορώ να εγκαταστήσω για προστασία από malware?΄ Κάτι σε στυλ firewall ή antivirus σα να λέμε?
  13. Η αλήθεια είναι ότι η Cloe ποτέ της δε τα πήγαινε καλά με την ηθοποία. Αλλά μην την αδικείται κιόλας. Ο ρόλος της είναι αυτός ενός Computer geek και όχι καμιας σούπερ σέξυ κγομενάρας...
  14. Αν αφήσουμε τις λεπτομέριες τις οποίες τελικά μόνο εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε και θυμόμαστε, η ταινία ήταν αρκετά ακριβής ιστορικά. Όλοι θυμόμαστε την Τροία, και το πώς ο Αχιλλέας πάτησε τελικά την Τροία, ο Αγαμέμνων πέθανε στην Τροία κλπ κλπ.
  15. Γιάννη η κονσόλα σου είναι απλά άψογη. Κάπως ακριβούτσικη βέβαια. Τα δικά μου οικονομικά πάντως προς το παρόν μόνο για PDA/GPS είναι.
  16. Στα πόσα points στο παίρνουν το ροζ χαρτάκι που λέγεται δίπλωμα?
  17. Toyo T1R 195/55/14 καλό λάστιχο, καλύτερο από το αντίστοιχο Goodyear που φόραγα πριν.
  18. Υπάρχει καμια αξιόλογη πρόταση για ένα car radio CD, που να παίζει mp3/wav, να δέχεται SD/USB? Κάτι γύρω στα 150-200 ευρώ maximum.????????
×
×
  • Create New...