Jump to content

dingus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dingus

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 15

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

dingus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. dingus

    Lenovo K3 Note

    Ναι, εδώ και καιρό! Αλλά όπως είπα μόνο Αγγλικά/Κινέζικα και χωρίς Play Store .... Καμιά ιδέα ???
  2. dingus

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα σε όλους. Σας παρακαλώ βοηθήστε με στο εξής: το κινητό έχει κατεβάσει την αναβάθμιση σε Marshmallow και την πέρασα κανονικά. Το θέμα είναι ότι δεν είναι πολυγλωσσική (μόνο Αγγλικά/Κινέζικα) και δεν έχει Play Store. Μπορώ να αναβαθμίσω σε άλλη πολλυγλωσική έκδοση ? Πρέπει πρώτα να αφαιρέσω το update ? Γίενται αυτό ? Παρακαλώ βοήθεια! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !
  3. Καλησπέρα. Το βαλα κι εγώ σε PC σήμερα κι είναι φοβερό. Έχω όμως το ίδιο πρόβλημα που είχαν κάποιοι και στις πρώτες σελίδες όπου στις πιο πολλές ταινίες παγώνει η εικόνα ενώ ... συνεχίζει και παιζει ηχο ! Από ότι φαίνεται έλυσαν το πρόβλημα αλλά δεν περιγράφουν τη λύση !!! καμιά βοήθεια ?:(
  4. Καλημέρα σε όλους. Συγχωρέστε με αν αυτό που θέλω να ρωτήσω έχει συζητηθεί παραπάνω αλλά βιάζομαι λίγο! Θέλω να αγοράσω το Νote (32GB) από το VNP (Αθήνα) και ξέρω ότι αυτοί τα προμηθεύονται από Γερμανία. Μου δίνουν απόδειξη, αλλά δική τους (όχι του Γερμανού). Θα έχω κάλυψη της εγγύησης? Το καρτελάκι εγγύησης με την απόδειξη του VNP θα με καλύψει σε περίπτωση service στην Ελλάδα ??? Σας ευχαριστώ !
  5. Σωστά! Θα το κάνω ! Μα κανείς άλλος δεν το έχει αντιμετωπίσει ?? Μόνο εγώ ήμουν ο τυχερός ?? :(
  6. Oχι ! Έχει σημασία αυτό ? Έχω vodafone και η SIM πριν έπαιζε στο HTC HD2 μου κανονικά !
  7. Καλημέρα σε όλους ! Πριν από λίγο καιρό είχα προμηθευτεί το EVO από την EXPANSYS. Από την αρχή μου παρουσίαζε το εξής πρόβλημα: σε πολλές κλήσεις που έκανα, ενώ άνοιγε η γραμμή, ούτε εγώ άκουγα αυτόν που καλούσα, αλλά ούτε αυτός άκουγε εμένα. Στην αμέσως επόμενη κλήση που έκανα προς τον ίδιο αριθμό, συνήθως (όχι πάντα) άκουγα κανονικά. Δυστυχώς το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται σε κάθε κλήση, ούτε σε συγκεκριμένα τηλέφωνα ή σε συγκεκριμένη εταιρεία. Δεν έκανα τίποτα μέχρι τώρα γιατί πίστευα πως πιθανόν έφταιγε κάποια από τις εφαρμόγές που είχα εγκαταστήσει. Επειδή όμως το πρόβλημα συνέχιζε, χθες έκανα format στο κινητό (και στην κάρτα), κατέβασα και το update της HTC, αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει! Αυτή δηλαδή τη στιγμή, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ εγκατεστημένη εφαρμογή (εκτός του HTC Sync και τις επαφές μου) και το τηλέφωνο με αφήνει να ακούσω ... μόνο τα τηλέφωνα που θέλει !! Έχει κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ? Είναι θέμα hardware ? πρέπει να αλλαχθεί ? Καμιά ίδέα ? Σας ευχαριστώ πολύ ! ΣΗΜΕΙΩΣΗ. To έχω κάνει root αλλά το πρόβλημα υπήρχε και πιο πριν !
  8. ελα φιλε μου...λοιπον

     

    1)για να βαλεις οποιοδηποτε ROM πρπει να κανεις S-OFF(ROOT)δες απο δω

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1247392

     

    2)για το ROM που εχω βαλει να δεις αυτο που το γραφει βημα βημα επισης κ το τι περιλαμβανει το ROM...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1221349

     

    3) για να κανεις S-ON για λογους εγγυησης δες αυτο...

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1262457

     

    οτι αλλο θες με ρωτας....:cool:

    στειλε μου εδω στη ροδο που ειμαι για αρχη κ αμα κατεβω κατω θα τακτοποιησεις....:D

  9. Μάλλον θα κάνω hard reset κι αν συνεχίσει θα το κάνω! Βέβαια με προβληματίζει ότι το πήρα από Expansys και πρέπει να το στείλω Γαλλία ... Soft reset button έχει δει κανείς ?? Κάπου διάβασα ότι κάνει soft reset αν πατήσεις το on/off switch για 10 sec συνεχόμενα αλλά δεν είδα να λειτουργεί ....
  10. Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τη συσκευή για το οποίο δεν ξέρω αν φταίει το hardware ή καμιά εφαρμογή που έβαλα: κατά καιρούς παύει να λειτουργεί το touch της οθόνης. Κι επειδή το κινητό είναι στην "οθόνη κλειδώματος", δεν μπορώ καν να το κλείσω ή να το επανακινήσω! Μόλις βγάλω την μπαταρία επανέρχεται !! Καμιά ιδέα ? Μου το ΄χει κάνει καμιά δεκαριά φορές !
  11. Κάποια απάντηση και για μένα ? Ανέφερα πιο πάνω ότι τα ΜP4 3D video που παίρνω με την κάμερα του κινητού, φαίνονται στο pc σαν ένα video με 2 εικόνες η μια δίπλα στην άλλη. Κατέβασα όμως κάποια video 3d (ΜΡ4) για το Evo τα οποία επίσης φαίνονται και στο EVo διπλά, όπως ακριβώς και στο PC. Γιατί το Evo δεν τα αναγνωρίζει σαν 3D; χρειάζεται κάποια επιπλέον μετατροπή (παρά το ότι είναι ήδη 3D) ???
  12. Καλημέρα σε όλους. Έχω την εξής απορία: τα ΜP4 3D video που παίρνω με την κάμερα του κινητού, πράγματι φαίνονται στο pc σαν ένα video με 2 εικόνες η μια δίπλα στην άλλη. Κατέβασα όμως κάποια video 3d (ΜΡ4) για το Evo τα οποία επίσης φαίνονται και στο EVo διπλά, όπως ακριβώς και στο PC. Γιατί το Evo δεν τα αναγνωρίζει σαν 3D; χρειάζεται κάποια επιπλέον μετατροπή (παρά το ότι είναι ήδη 3D) ???
  13. Οκ, αυτό θα κάνω! Σε ευχαριστώ πολύ πάντως και θα τα ξαναπούμε !
  14. Σ' ευχαριστώ πολύ αλλά ... πως θα το κάνω s-off ? Και τι σημαίνει ? δηλαδή ποια η διαφορά του s-on με το s-off ??
  15. Έχω HBOOT-1.49.0007 Για την ακρίβεια, βλέπω τα εξής: **LOCKED** SHOOTER_U PVT SHIP S-ON RL HBOOT-1.49.0007 eMMC-boot Jul 12 2011, 15:20:51
×
×
  • Create New...