Jump to content

Meletis1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Meletis1

  • Ημ. Γέννησης 08/01/1970

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Meletis1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μόλις έβαλα στην nokia την τελευταία αναβάθμιση του 5500 (μετά από ένα μηνά που μου το κράτησαν) v 04.60 14-09-07 RM-86 Παρεμπίπτοντος άλλαξα και πληκτρολόγιο ! Μήπως ακούστηκε τίποτα αν η τελευταία φουρνιά σε πληκτρολόγια είναι αντοχής ή ξεκολλάνε και αυτά , γιατί στην nokia μου είπαν ότι πλέον διορθώθηκε το πρόβλημα!
  2. Yep ! Σε μένα δουλεύει ok τώρα !
  3. Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε και το αναφέρω απλώς, για όσους έχουν καινούριο pc με vista και θα έχουν το ίδιο πρόβλημα ! Η λύση βρίσκεται εδώ http://developer.sonyericsson.com/thread.jspa?messageID=103530𙑪 :)
  4. Παιδιά καλησπέρα ! Είμαι και εγώ κάτοχος ενός K810i και έχω το εξής πρόβλημα ! Εχω λογισμικό Vista Gr. στο pc μου και χτες κατέβασα τους driver’s για το PC.SUITE (2.10.34.exe). Ενώ μου κάνει κανονικά install στο τέλος μου βγάζει ένα μήνυμα (CAPI_WORKER MODULE) και δεν μπορεί να αναγνωρίσει την συσκευή μου. Επικοινώνησα με την sony-ericcson εκανα ότι ρυθμίσεις μου είπαν, μίλησα με τον τεχνικό μου μετά και μπλόκαρα όλα τα προγράμματα με (mscomfg) και παραμένει το ίδιο πρόβλημα ! Εάν έχετε κάποια λύση θα με βοηθούσε πολύ γιατί έχω όλες τις επαφές μου στο outlook και δεν έχω ούτε ένα τηλέφωνο στην συσκευή μου ! Ps: Επειδή είναι το πρώτο μου μήνυμα sorry εάν το έχω βάλει σε λάθος topic!
×
×
  • Create New...