Jump to content

Zwilling

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Zwilling

  1. στη θεση σου θα αναβαθμιζα στην τελευταια εκδοση clean install να φυγουν ολα να resetαρει το τηλεφωνο . αν το προβλημα παραμενει και αφου ειναι εντος εγκυησης θα επικοινωνουσα με το καταστημα να δω αν μπορω να το στειλω , να μου το φτιαξουν να μου το στειλουν πισω με δικα τους εξοδα , ποσο καιρο θα κανει και τα σχετικα . και μετα θα κοιταζα για αγορα κ αλλαγη μπαταριας απο μενα.στα deassembly που βλεπω δεν φαινεται να ειναι κολημενη η πλατη αλλα πιστευυω πως ειναι κ εχει ενα βαθμο δυσκολιας.στα 20 ευρω μπαταρια απο σκρουτζ.μιλα κ με το ελληνικο service https://t2p.gr/contact/

     

    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

  2. Καλησπέρα στην ομάδα!

    Εδώ και 2 βδομάδες περίπου το κινητό μου κλείνει στο 49%. Το είχα παραγγείλει από vickmall. Νομίζω έχει 2 χρόνια εγγύηση και ήθελα να ρωτήσω, πρέπει να το στείλω εκεί για να μου βάλουν καινούρια μπαταρία (που θα το καλύπτει η εγγύηση) ή υπάρχει περίπτωση να γίνει και στην Ελλάδα αυτό, χρησιμοποιώντας την εγγύηση; Ή να το πάω σε ένα μαγαζί, να μου βάλουν μία μπαταρία, να την πληρώσω να τελειώνουμε; Έχετε κάτι να προτείνετε;; Σας ευχαριστώ πολύ. Κάθε βοήθεια πολύτιμη!

  3. Εκεί είμαι και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Μήπως δεν σου έκατσε καλά; έπρεπε να κάνεις ένα clear data.

     

    Sent from my MX5 using Tapatalk

     

    Ναι, δεν αποκλείεται να είχα κάνει κάποιο λάθος στην αναβάθμιση.

  4. Καλησπέρα σε όλους! Έκανα πριν λίγες μέρες αναβάθμιση του κινητού στην έκδοση 5.1.11.0G και το κινητό άρχισε να κολλάει. Επίσης είδα κάποιες αλλαγές που δε μου άρεσαν συν του ότι - επειδή έχω δύο κάρτες sim - σταμάτησα να έχω 3G στην 1η sim (που την έχω για ιντερνετ) και πήγαινε στη 2η sim, που εκεί δεν το χρειαζόμουν. Το 3G το έδινε πάντα στην 1η σε όλες τις εκδόσεις που είχα. Παρόλο που τις άλλαξα θέση, συνέβαινε το ίδιο (ίδια εταιρεία κινητής και οι δύο κάρτες). Γενικά πάντως είχα θέματα (και με τα μηνύματα και τις επαφές), οπότε εγκατέστησα την 5.1.10G και όλα μια χαρά πάλι. Ταπεινή συμβουλή μου, μην πάτε στην 5.1.11.0G.
  5. Όχι και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο... Τουλάχιστον στις τελευταίες εκδόσεις.

     

    Sent from my MX5 using Tapatalk

     

    puzzle21 ευχαριστώ για την απάντηση!

  6. Παιδιά καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω, εσείς έχετε ραδιόφωνο; Στο μοντέλο που παρήγγειλα εγώ έγραφε πως έχει (με χρήση ακουστικών).
  7. Έχω το κινητό στα χέρια μου εδώ και 2 βδομάδες περίπου. Έχει πολλά - φαντάζομαι - που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το πόσο γρήγορα ανοίγει εφαρμογές, μπαίνει στο ίντερνετ, δεν "κολλάει" καθόλου, η οθόνη του έχει ωραία χρώματα και ανάλυση, "σηκώνει" τα παιχνίδια και τα βίντεο που τραβάει έχουν πάρα πολύ καλή ποιότητα. Στα αρνητικά θα έλεγα τα εξής:

    1. (Το μοντέλο το δικό μου) δεν έχει ραδιόφωνο.

    2. Αν επιλέξεις ποιότητα βίντεο 4Κ, στον Η/Υ δεν παίζει μετά (χρειάστηκε να εγκαταστήσω πρόγραμμα).

    3. Οι φωτογραφίες δε με τρελαίνουν (για τέτοια κάμερα, αν και τα megapixels δεν παίζουν πάντα ρόλο) όταν τις βλέπω μετά στον Η/Υ. Ίσως κάνω κάτι λάθος στις ρυθμίσεις.

     

    Υ.Γ. για το φίλο που ρώτησε για launcher, εγώ έβαλα τον nova launcher (είμαι ευχαριστημένη)

     

    Θα ήθελα να ρωτήσω και κάποιον/α αν γνωρίζει: Έχω μεταφέρει όλα τα μηνύματα από την προηγούμενη συσκευή με το "Sms Backup & Restore" και έχω εγκατασταστήσει και το handcent και το chomp sms. Στο πρώτο ναι μεν έχει το όριο με τους 160 χαρακτήρες (ελληνικά) που με ενδιαφέρει, αλλά α) δεν ξέρω αν έχει επιλογή sim και β) γιατί δίπλα σε κάθε μήνυμα, σε ΟΛΕΣ τις επαφές, μου εμφανίζει ένα κόκκινο θαυμαστικό (ή κίτρινο με άλλο theme). Στο δεύτερο έχω την επιλογή να διαλέξω sim, δεν έχω το κόκκινο θαυμαστικό, αλλά δε βρίσκω τη ρύθμιση για τους 160 ελληνικούς χαρακτήρες και επίσης πώς γίνεται να αλλάξω τη μορφή της ημερομηνίας από ΜΜ/DD/ΥΥ σε DD/MM/YY.

  8. Τι γνώμη έχετε για την global. Τελικά θα παίρνουμε τα updates;
  9. Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς μπαίνουμε σε recovery mode στο meizu mx5 για να κάνουμε update? Προτείνει κανείς να βάλω τη global 5.1.3.0 ?
  10. Ok παιδιά με πείσατε. Τα Xiaomi Piston 3 φαίνονται καλή επιλογή. Έχω φτιάξει λογαριασμό στο paypal για να τα πληρώσω, αλλά (είμαι λίγο άσχετη η αλήθεια είναι) τι κάρτα να δηλώσω; χρεωστική ή πιστωτική; Επειδή οι τιμές είναι σε $, τι με συμβουλεύετε να κάνω για να μην υπάρξει μεγάλη προμήθεια; Εσείς πώς κάνετε τις αγορές σας;

     

    Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

  11. Παιδιά, καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω

    α) αν τα ακουστικά Xiaomi Piston 3 είναι συμβατά (λειτουργούν τα κουμπιά κανονικά) με το κινητό Meizu MX5,

    β) αν γίνεται αλλαγή κομματιού όταν ακούμε μουσική,

    γ) αν τα παραγγείλω από gearbest EU Warehouse πόσο καιρό πιστεύετε ότι θα κάνουν να έρθουν Ελλάδα;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

  12. Ψάχνω ένα συμφωνικό κομμάτι. Είναι new age opera (αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι) και τραγουδά χορωδία στα λατινικά. Το ύφος της μουσικής είναι σαν την Carmina Burana του Orff, αλλά πιο σύγχρονο και όχι τόσο δραματικό. Αν δεν κάνω λάθος, στους στίχους αναφέρονται οι λέξεις animus και fortius ή κάτι τέτοιο. Ακούγεται σε μεγάλες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, events κλπ (μπορεί και σε προεκλογικές εκστρατειες lol). Όποτε το ακούω δεν προλαβαίνω να βγάλω το Shazam γμτ! :)

     

    Από την περιγραφή σου, μου ήρθε στο μυαλό το παρακάτω κομμάτι:

  13. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ 4:11 ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΗΝΕΣ :cry: . ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!

    :):):):):)

     

     

    Το κομμάτι είναι του Rene Aubry και λέγεται "Mimi & Fredo" από το δίσκο του Ne M'oublie Pas (1999, κομμάτι 4) :)

  14. Ξερει κανεις το τραγουδι που παιζει τα πρωτα 30 δευτερολεπτα εδω?

    http://www.youtube.com/watch?v=N5hxnrpLmEA

     

     

    Είναι από το soundtrack του The Truman Show και λέγεται "Living waters"...

     

    2:45 ....!!

     

    Είναι του Craig Armstrong και λέγεται Glasgow Love Theme. Θα το βρεις στο soundtrack του Love Actually.

  15. Έχω την εντύπωση πως είναι το "Eros" του Ludovico Einaudi

    (που είναι παράξενο γιατί νόμιζα πως θα έβαζαν κομμάτι του Mansell στο soundtrack)

     

    Το Eros του Einaudi είναι το κομμάτι που ακούγεται μετά (από το 0:52 μέχρι το τέλος). Εγώ ψάχνω αυτό που ακούγεται πριν το Eros. THANKS πάντως!!

  16. Μήπως γνωρίζετε την μουσική που παίζει στο μάστερ σέφ του μέγκα όταν πέφτουν οι τίτλοι τέλους ? Στο 14:14 του παρακάτω βίντεο ......

     

     

    http://www.youtube.com/watch?v=X2R9EHNaCbQ&feature=related

     

    Είναι από το soundtrack του "The Bourne Identity" (2002) - John Powell, κομμάτι 3, τίτλος: "Treadstone Assasins".

     

×
×
  • Create New...