Jump to content

Zwilling

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Zwilling

  1. Zwilling

    Meizu MX5

    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
  2. Zwilling

    Meizu MX5

    Καλησπέρα στην ομάδα! Εδώ και 2 βδομάδες περίπου το κινητό μου κλείνει στο 49%. Το είχα παραγγείλει από vickmall. Νομίζω έχει 2 χρόνια εγγύηση και ήθελα να ρωτήσω, πρέπει να το στείλω εκεί για να μου βάλουν καινούρια μπαταρία (που θα το καλύπτει η εγγύηση) ή υπάρχει περίπτωση να γίνει και στην Ελλάδα αυτό, χρησιμοποιώντας την εγγύηση; Ή να το πάω σε ένα μαγαζί, να μου βάλουν μία μπαταρία, να την πληρώσω να τελειώνουμε; Έχετε κάτι να προτείνετε;; Σας ευχαριστώ πολύ. Κάθε βοήθεια πολύτιμη!
  3. Zwilling

    Meizu MX5

    Ναι, δεν αποκλείεται να είχα κάνει κάποιο λάθος στην αναβάθμιση.
  4. Zwilling

    Meizu MX5

    Καλησπέρα σε όλους! Έκανα πριν λίγες μέρες αναβάθμιση του κινητού στην έκδοση 5.1.11.0G και το κινητό άρχισε να κολλάει. Επίσης είδα κάποιες αλλαγές που δε μου άρεσαν συν του ότι - επειδή έχω δύο κάρτες sim - σταμάτησα να έχω 3G στην 1η sim (που την έχω για ιντερνετ) και πήγαινε στη 2η sim, που εκεί δεν το χρειαζόμουν. Το 3G το έδινε πάντα στην 1η σε όλες τις εκδόσεις που είχα. Παρόλο που τις άλλαξα θέση, συνέβαινε το ίδιο (ίδια εταιρεία κινητής και οι δύο κάρτες). Γενικά πάντως είχα θέματα (και με τα μηνύματα και τις επαφές), οπότε εγκατέστησα την 5.1.10G και όλα μια χαρά πάλι. Ταπεινή συμβουλή μου, μην πάτε στην 5.1.11.0G.
  5. Zwilling

    Meizu MX5

    puzzle21 ευχαριστώ για την απάντηση!
  6. Zwilling

    Meizu MX5

    Παιδιά καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω, εσείς έχετε ραδιόφωνο; Στο μοντέλο που παρήγγειλα εγώ έγραφε πως έχει (με χρήση ακουστικών).
  7. Zwilling

    Meizu MX5

    Έχω το κινητό στα χέρια μου εδώ και 2 βδομάδες περίπου. Έχει πολλά - φαντάζομαι - που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το πόσο γρήγορα ανοίγει εφαρμογές, μπαίνει στο ίντερνετ, δεν "κολλάει" καθόλου, η οθόνη του έχει ωραία χρώματα και ανάλυση, "σηκώνει" τα παιχνίδια και τα βίντεο που τραβάει έχουν πάρα πολύ καλή ποιότητα. Στα αρνητικά θα έλεγα τα εξής: 1. (Το μοντέλο το δικό μου) δεν έχει ραδιόφωνο. 2. Αν επιλέξεις ποιότητα βίντεο 4Κ, στον Η/Υ δεν παίζει μετά (χρειάστηκε να εγκαταστήσω πρόγραμμα). 3. Οι φωτογραφίες δε με τρελαίνουν (για τέτοια κάμερα, αν και τα megapixels δεν παίζουν πάντα ρόλο) όταν τις βλέπω μετά στον Η/Υ. Ίσως κάνω κάτι λάθος στις ρυθμίσεις. Υ.Γ. για το φίλο που ρώτησε για launcher, εγώ έβαλα τον nova launcher (είμαι ευχαριστημένη) Θα ήθελα να ρωτήσω και κάποιον/α αν γνωρίζει: Έχω μεταφέρει όλα τα μηνύματα από την προηγούμενη συσκευή με το "Sms Backup & Restore" και έχω εγκατασταστήσει και το handcent και το chomp sms. Στο πρώτο ναι μεν έχει το όριο με τους 160 χαρακτήρες (ελληνικά) που με ενδιαφέρει, αλλά α) δεν ξέρω αν έχει επιλογή sim και β) γιατί δίπλα σε κάθε μήνυμα, σε ΟΛΕΣ τις επαφές, μου εμφανίζει ένα κόκκινο θαυμαστικό (ή κίτρινο με άλλο theme). Στο δεύτερο έχω την επιλογή να διαλέξω sim, δεν έχω το κόκκινο θαυμαστικό, αλλά δε βρίσκω τη ρύθμιση για τους 160 ελληνικούς χαρακτήρες και επίσης πώς γίνεται να αλλάξω τη μορφή της ημερομηνίας από ΜΜ/DD/ΥΥ σε DD/MM/YY.
  8. Zwilling

    Meizu MX5

    puzzle21 ευχαριστώ!
  9. Zwilling

    Meizu MX5

    Τι γνώμη έχετε για την global. Τελικά θα παίρνουμε τα updates;
  10. Zwilling

    Meizu MX5

    Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς μπαίνουμε σε recovery mode στο meizu mx5 για να κάνουμε update? Προτείνει κανείς να βάλω τη global 5.1.3.0 ?
  11. Zwilling

    Meizu MX5

    Ok παιδιά με πείσατε. Τα Xiaomi Piston 3 φαίνονται καλή επιλογή. Έχω φτιάξει λογαριασμό στο paypal για να τα πληρώσω, αλλά (είμαι λίγο άσχετη η αλήθεια είναι) τι κάρτα να δηλώσω; χρεωστική ή πιστωτική; Επειδή οι τιμές είναι σε $, τι με συμβουλεύετε να κάνω για να μην υπάρξει μεγάλη προμήθεια; Εσείς πώς κάνετε τις αγορές σας; Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
  12. Zwilling

    Meizu MX5

    AlexanderCool Ευχαριστώ πολύ!!
  13. Zwilling

    Meizu MX5

    Παιδιά, καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω α) αν τα ακουστικά Xiaomi Piston 3 είναι συμβατά (λειτουργούν τα κουμπιά κανονικά) με το κινητό Meizu MX5, β) αν γίνεται αλλαγή κομματιού όταν ακούμε μουσική, γ) αν τα παραγγείλω από gearbest EU Warehouse πόσο καιρό πιστεύετε ότι θα κάνουν να έρθουν Ελλάδα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
  14. Καλησπέρα! Μήπως κάποιος γνωρίζει το κομμάτι που ακούγεται στο τρέιλερ του 3ου κύκλου της σειράς "Κλεμμένα Όνειρα"; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. http://www.youtube.com/watch?v=Y8K2YzAV9_s
  15. Από την περιγραφή σου, μου ήρθε στο μυαλό το παρακάτω κομμάτι:
  16. Δεν είμαι σίγουρη αλλά μήπως είναι το Insomnia;
  17. Το κομμάτι είναι του Rene Aubry και λέγεται "Mimi & Fredo" από το δίσκο του Ne M'oublie Pas (1999, κομμάτι 4) :)
  18. Είναι από το soundtrack της ταινίας "2046" και λέγεται "Dark Chariot ". http://www.youtube.com/watch?v=koM48s00ZFQ
  19. Είναι από το soundtrack του The Truman Show και λέγεται "Living waters"... Είναι του Craig Armstrong και λέγεται Glasgow Love Theme. Θα το βρεις στο soundtrack του Love Actually.
  20. food and the city επεισοδιο 8 http://www.megatv.com/foodandthecity...=21030#toppage 1ο κομματι απο: 28.00 μεχρι 29.00 2ο κομματι απο: 31.18 μεχρι 32.15 Το πρώτο κομμάτι που ψάχνεις είναι το Chocolate Distance από Karuan http://www.youtube.com/watch?v=xh8ryjEgkqU
  21. Το Eros του Einaudi είναι το κομμάτι που ακούγεται μετά (από το 0:52 μέχρι το τέλος). Εγώ ψάχνω αυτό που ακούγεται πριν το Eros. THANKS πάντως!!
  22. Ψάχνω το κομμάτι που ακούγεται από το 0:19 έως το 0:52 του τρέιλερ της ταινίας "Black Swan". http://www.youtube.com/watch?v=rWeEJBCMz58&feature=related
  23. Μήπως γνωρίζει κάποιος το (σαν) μπιτάκι τραγούδι (πιθανότατα από κάποιο Soundtrack) που παίζει στο trailer "Κούκλες" στο Mega; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  24. Ωχ!! Συγγνώμη. Έχεις δίκιο. Άκουσα από το 12:14 κατά λάθος....
  25. Είναι από το soundtrack του "The Bourne Identity" (2002) - John Powell, κομμάτι 3, τίτλος: "Treadstone Assasins".
×
×
  • Create New...