Jump to content

fotis3d

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fotis3d

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

fotis3d's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους. Πήρα ενα 2ο S7 Edge (γιατι το πρωτο εσπασε η οθονη) από Skroutz αλλα δυστυχως (για εμενα) εχει περασμενη την ROM της Cosmote. Προσωπικα με εκνευριζει στο ανοιξε-κλεισε να βλεπω το logo της Cosmote. Ξερει κανεις τα υπερ-κατα αυτης της ROM εναντι της original ? Γιατι κοιταω μηπως μου το αλλαξουν με αλλο που να μην ειναι Cosmote.
  2. εχει δοκιμασει κανεις κανενα προγραμματακι για encrypt ? η τελος παντων καποιον τροπο να κλειδωνει αρχεια η να ζηταει κωδικο στο ανοιγμα τους ?
  3. Λοιπον επειδη ειχα πει οτι θα ενημερωνα οταν θα τα παρελαμβανα. Ακουστικα πολυ καλυτερα που μπαινουν μεσα στο αυτι και ειναι super, και μπορεις ν αλλαξεις τα ακουστικα αφου ειναι αποσπωμενα απο το handsfree. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260505234196&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Στο πλαισιο αν θυμαμαι καλα εχουν 22€. Επίσης προστατευτικες ζελατινες για την οθονη. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150397678938&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Εβαλα μια και ειναι αψογες. αυτα ;)
  4. το εκανα πολυ ωραιο ειναι . Παιζει ομως εκτος απο τα σημεια να βλεπουμε και τη διαδρομη? τη γραμμη ενωσης δλδ . ;) Το προγραμμα παντως ειναι πολυ καλο . Αξιζει τον κοπο να φτιαξεις τους χαρτες και μετα να τους εχεις offline . Ειναι πολυ σουπερ. :D
  5. ελα ρε φιλε σοβαρα ? για να δουμε ;) παντως εβαλα κι εγω Αττικη με hash 1 και tiles 256 και ειναι μια χαρα ζοομ μεχρι 17. Τωρα εχω βαλει και φτιαχνει Ελλαδα με ζουμ 7-16 αλλα το εβαλα χτες το βραδυ και ακομα κατεβαζει , και πρεπει να εχει ακομα . Του χρονου θα τελειωσει :D
  6. το σταματησα γιατι μου φανηκε τραγικο. Βασικα δοκιμασα και κατεβασα μονο την Αττικη που με ενδιαφερει σε πρωτη φαση. Το εβαλα σε zoom 12-17. Μου το εβγαλε καπου στα 550mb με περιπου 230.000 αρχεια . :D:D Ακομα παλευω να το κανω copy στην καρτα αφου διαπιστωνω σιγα σιγα οτι με τα windows 7 εχω καποια προβληματα. Κυριως οταν βαζω το κινητο σε μαζικη αποθηκευση καποια στιγμη την ωρα του copy σταματαει και αποσυνδεεται . Αυτο σε XP δεν το παρατηρησα. Λεω τελικα να πειραματιστω κι εγω λιγο με τα tiles και hash γιατι μου φαινεται λιγο υπερβολικο αυτο που εβγαλα . ;)
  7. Το εβαλα και ειναι οντως καλο . Αλλα ποσο μεγαλοι πρεπει να ειναι οι χαρτες. Εβαλα να μου κατεβασει μονο για Αττικη και κατεβαζει εδω και 3-4 ωρες και εχει ακομα απο οτι φαινεται . Μηπως ειναι τραγικο ? και ειναι ηδη στα 400mb . Μηπως φταιει το Zoom Level που εβαλα απο 0-19 ?
  8. Βασικα τωρα που το ξανασκεφτομαι αυτο δεν ειναι απλα μια λυση . Ειναι και γ@μω τις λυσεις πωπω με γλυτωσες απο πολυ κοπο ρε φιλαρακι . Thanks man :p Εγω τις εστειλα με bluetooth απο το παλιο κατευθειαν και δουλεψε μια χαρα . ;) Σειρα εχει σιγα σιγα να λυσω και το θεμα με το WeTravel και ειμαστε κομπλε. :)
  9. mini usb - micro usb http://www.intomobile.com/photos/uncategorized/2007/05/27/motorola_razr2_v8img_3995.jpg http://golffy.com/2009/04/08/mini-vs-micro/ οντως αυτο ειναι μια καλη λυση . ;)
  10. Πακετο . Για μενα ειναι σημαντικο αφου θα το χρησιμοποιω να ακουω μουσικη στα ταξιδια με τη μηχανη κι ετσι εχω πολλα τραγουδια .
  11. Παιδες τελικα τα παρηγγειλα αυτα Δεν επελεξα τη λυση μετατροπεα Micro Usb σε Usb για να μπορω να τα εχω και σαν handsfree και οχι μονο ακουστικα. Εδω να πω επειδη το διαβασα , δεν ειναι Mini Usb του κινητου η θυρα αλλα Micro Usb . Δεν ειναι οι ιδιες για να ξερει οποιος θελει τι να ζητησει . ;) Επίσης παρήγγειλα και αυτά γιατι εδώ τα γίδια μου ζήταγαν 7€ για μια ζελατινα. Οταν παραλάβω θα ενημερώσω τι λενε μηπως θελει και κανενας αλλος . Τωρα οσον αφορα το θεμα του WeTravel ακομα δεν το εχω καταφερει να δουλεψει .Ανοιγει μεν αλλα χαρτη δεν βλεπω. Ολη την ωρα μου γραφει 64Km . Αλλα επισης δεν μου λεει και NoMapData αρα υποθετω διαβαζει τον χαρτη . Ρε παιδια επισης για να φτιαξω μια λιστα αναπαραγωγγης πρεπει ντε και καλα να επιλεξω αναμεσα σε 100αδες κομματια που εχω βαλει ? Στο sony που ειχα του ελεγα να φτιαξει λιστα περνωντας τα τργουδια του ταδε φακελου . Εδω δεν το βλεπω να γινεται ρε γμτ . Μου τα δειχνει χυμα και πρεπει να καθομαι να επιλεγω . Δεν παιζει αλλη λυση ?
  12. Καθοτι θεωρω οτι τα ακουστικα που δινουν ειναι για τον λουτσο και ειδικα με το κρανος δεν μπορω να τα βαλω αυτα τα εχει δοκιμασει κανεις ? http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Handsfree-Headsets/LG-PHF-110M-Handsfree-PHF-110M.htm υπαρχουν και εδω φυσικα ;) http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-LG-PHF-110M-HEADSET-HANDSFREE-FOR-GT505-GM730_W0QQitemZ260505234196QQcmdZViewItemQQptZUK_Mobiles_Accessories_RL?hash=item3ca7526b14
  13. για κινητο ειναι αρκετα ικανοποιητικη . Προσωπικα δεν μου λεει βεβαια τιποτα το οτι ειναι 5mp αφου ποιοτικα δεν ειναι σαν φωτογραφικη απλα εχει μεγαλη αναλυση στην φωτο του . Οπως τα περισσοτερα κινητα αν τσεκαρεις σε οθονη Pc εχει τον κοκκο του .
  14. ναι αυτο το ξερω . Τελος παντων προσπαθουσα να βαλω το WeTravel αλλα βαρεθηκα να προσπαθω. Εξαλλου δεν το πηρα γι'αυτο . Πραγματικα ειναι πολυ ωραιο κινητο παντως . Εχουμε κανενα καλο link για themes,games, κτλ ?
  15. ωραια λοιπον . εχω καρτα μνημης , πηρα μια 4αρα χτες που πηρα και το κινητο (firmware v10e). Οποτε πως θα βαλω το wetravel ? πως να κανω copy το φακελο με τα maps ? Στο pc suite απο οτι ειδα μονο αρχεια κανει μεταφορα και οχι φακελους ολοκληρους.
×
×
  • Create New...