Jump to content

dpan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

dpan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πρεπει να ειναι bug του firmware..το κανει και στο δικο μου!! Τι να κανουμε θα ζησουμε με αυτο μεχρι να αξιωθουν να βγαλουν κανενα firmware της προκοπης!!
  2. τι να πω ρε φιλε δεν ξερω...σημερα εκανα την 6η ή την 7η φορτιση και ειμαι περιεργος για το ποσο θα κρατηση η μπαταρια...παντος τοσες μερες ενα 24ο κρατουσε και με μετρια χρήση που να το ζοριζα κιολας μονο μερικες ωρες θα κρατουσε...σκεφτομαι να το παω πισω στο μαγαζι απο οπου το πειρα και να τους πω για αυτο το προβλημα...ευχαριστω παντος.
  3. Kαι εμενα ετσι ηταν φιλε μου , μετα την 5η , 6η φορτιση στρωνει , απλως κοιταξε οι πρωτες φορτισεις σου να ειναι σωστες , πληρης αποφορτιση και μολις φορτισει να το αφαιρεις αμεσως απο το ρευμα.Πλεον εμενα μου κραταει 4 μερες με απλη χρηση και 3 αν το ζορισω πολυ !
  4. ειμαι κατοχος του jet και εγω αλλα εχω ενα προβλημα με την μπαταρια.Κραταει μονο ενα 24ωρο το εχω 4 μερες και σημερα κανω την τεταρτη φορτιση...η μπαταρια με το καιρο θα στρωση η οχι;;
  5. Nεα εκδοση υπαρχει , αλλα δεν ειναι εξελληνισμενη , στη samsung θα σου πουν κλασικα να πας σε ενα απο τα κεντρα υποστηριξης και οτι εκει μονο μπορουν προς το παρων να στο φλασαρουν με το νεο firmware , το οποιο οπως ειπα και πριν δεν υποστηριζει προς το παρων ελληνικα! Οσων αφορα τη λειτουργικοτητα του τηλεφωνου με το νεο pc studio που υπαρχει στο site της samsung (μεταγενεστερη εκδοση απο αυτη στο συνδευομενο CD) υποστηριζονται αριστα τα λειτουργικα WinXP,Vista32,Win7_32 , για τα Vista64 και Win7_64 απλα ακολουθεις τον οδηγο που ποσταρα λιγο πιο πανω και εισαι ΟΚ. Για το θεμα περι εξαφανισης του μοντελου απο την αγορα θα ηταν ενδιαφερον να παρακολουθησουμε το εν λογω νημα για τις φημες που θα κυκλοφορησουν στο μελλον ή και την ιδια την ανακοινωση της samsung - αν αξιωθει να βγαλει δελτιο τυπου καποτε!
  6. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ NPS (NEW PC STUDIO) ΣΕ WINDOWS 7 64 BIT ---------------------------------------------------------------------------------------------- Οσοι εχετε windows 7 32 bit κατα πασα πιθανοτητα το New PC Studio (NPS) θα παιξει καρφι , για οσους εχετε ομως Windows 7 64bit δεν θα παιξει - ο λογος ειναι προφανης : το 64μπιτο λειτουργικο της ΜS μπορει να υποστηριζει εφαρμογες 32 και 64bit ταυτοχρονα αλλα δεχεται drivers ΜΟΝΟ για 64bit , και η samsung αυτη τη στιγμη δεν εχει ενσωματωσει σε κανενα ΝPS suite τους 64bit drivers - Οσοι εχετε 64μπιτα λοιπον θα κανετε κανονικα την εγκατασταση του NPS στο pc αγνοωντας τα σφαλματα του λειτουργικου (για το compatibilty των drivers).Εν συνεχεια θα κατεβασετε το αρχειο απο εδω : http://ultrashare.net/hosting/dl/e716ae43d1 το οποιο περιεχει τα drivers για win7 64bit και θα το κανετε extract σε ενα σημειο οπου θα το θυμαστε. Θα πατε στο Control Panel και στο Device manager και συνδεοντας την συσκευη σας (JET s8000) μεσω USB (επιλεγετε απο το κινητο την επιλογη PC Studio) θα εμφανιστει ενα samsung mobile device με προβλημα (θα εχει και ενα θαυμαστικο) , θα κανετε δεξι κλικ πανω του και θα πατησετε update drivers , θα κανετε browse το folder του αρχειου που πριν κατεβασατε και κανατε extract και θα πατησετε ΟΚ.Τα Win7 θα βρουν τον 64μπιτο driver και η συσκευη θα εγκατασταθει σωστα. Πλεον μπορειτε να μπειτε στο NPS και συνδεοντας το Jet σας με USB η συσκευη θα εμφανιστει κανονικα στο NPS Ελπιζω το παραπανω να βοηθησει αρκετο κοσμο :) Δημητρης
  7. Πραγματι πολυ παραξενη η εξαφανιση, ισως γιατι βγηκε το Omnia II και προφανως ειδαν οτι οι περισσοτεροι επερναν το s8000.Δηλαδη ντε και καλα για να εχεις παραπλησιες επιδοσεις με το JET - το οποιο σημειωτεον ειναι value for money - πρεπει να πληρωσεις 500+ ? Δεν μας τα λεει καλα η samsung. Τωρα για το ενδεχομενο σοβαρου ελλατωματος που ανακαλυφθηκε στην πορεια δεν θελω καν να το σκεφτομαι !!
  8. Για το 1ο : πατας *#0*# και επιλεγεις το mega cam
  9. Πως απενεργοποιουμε τελειως το 3G ρε παιδια? Δεν βλεπω καποια σχετικη επιλογη στο μενου..
  10. Λογικο ακουγεται απο τη στιγμη που η ROM ειναι κλειδωμενη !! Reset παρατηρησα οτι κανει και στο browsing οταν τα βρει μπαστουνια σε σελιδες με cgi scripts.. Παντως για την μπαταρια εχετε δικιο , θελει καιρο μεχρι να στρωσει, μετα την τεταρτη φορτιση παρατηρω οτι εκει που ειχα 2 σκαλες στη 1.5 μερα , τωρα εχει περασει 1.5+ μερα και ειμαι στις 4 σκαλες.. :)
  11. Oκ τα μηδενισα , αν και τα ειχα αρκετα χαμηλα , τοσο πολυ μπαταρια δηλαδη τρωει η δονηση στην οθονη αφης?? Ωστε να χανεις αυτονομια 2 ολοκληρες μερες? Αδυνατο να το πιστεψω παντως.. Η διαρκεια της μπαταριας σε σενα μεγαλωσε προοδευτικα η οχι? Δεν λεω οτι η μπαταρια ειναι μικρη αυτη καθευατη απλα η συσκευη τεινει να ειναι πολυ ενεργοβορα σε σχεση με τον τυπο μπαταριας που εχει επιλεχθει..
  12. Oχι. Vodafone εχω (GSM 900)
  13. Aπορω πως λενε αρκετοι στις προηγουμενες σελιδες οτι η μπαταρια του ειναι φοβερη.. Οταν αναφερω νορμαλ χρηση εννοω χρηση για μηνυματα και τηλεφωνα , με τη δονηση στο επιπεδο 2 , με φωτεινοτητα στο επιπεδο 2 και χωρις χρηση wifi και agps που ξελυγωνουν την μπαταρια.2 μερες διαρκεια γιαυτο το επιπεδο χρησης το θεωρω τουλαχιστον ξεφτιλα!! Γιαυτο μηπως ανοιγει και αλλο η διαρκεια? Τι λενε οσοι το εχουν 1 μηνα + ? ΥΓ : Εννοειται βεβαια οτι οι 3 προηγουμενες φορτισεις εγιναν οταν πληρως εκφορτιστηκε η μπαταρια..
  14. Η μπαταρια ποσο σας κραταει? Με νορμαλ χρηση με βγαζει 2 μερες και κατι..4η φορτιση χθες, ανοιγει και αλλο η διαρκεια ή τοσο ειναι?
×
×
  • Create New...