Jump to content

varantony

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About varantony

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

varantony's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε sites, εκτός myview, χρεώνεσαι απο την πρωτη στιγμη το σερφάρισμα, με το ημερήσιο πάσο. Αν δεν θες λογαριασμούς άνω των 100euro για μερικά ΜΒ καλύτερα να κάνεις ένα πρόγραμμα για internet.
  2. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία. Επιτέλους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην αγωνία μας, με πήραν και μένα και μου είπαν για τεχνικό λάθος. Το my view βέβαια τέλος,τουλάχιστον από τη σύνδεση με πάγιο, δεν αντέχω άλλο τα τεχνικά λάθη. Χρόνια πολλά.
  3. Όπως τα λέει ο Spyr0s. Σύνδρομο δυσκοιλιότητας του δημοσίου.
  4. Αυτό δεν το κατάλαβα???????? Ακριβώς όπως εμένα και βέβαια ακόμα περιμένω τηλέφωνο, παρά τη δέσμευση τους ότι θα με έπαιρναν τη Δευτέρα (21/12). Αφού ακριβώς το ίδιο πράγμα συνέβει σε τουλάχιστον 2 συνδρομητές, επιβεβαιωνόμαστε ότι εμείς δεν ευθυνόμαστε για τις χρεώσεις και είναι δική τους λαλακία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. Το whats up το είχα έτσι και αλλιώς σε άλλη συσκευή οπότε... Ήμουν στη vodafone πριν 5 χρόνια και λόγω άλλων "λαλακιών" εκεί έκανα χρήση φορητότητας. Κοίτα τώρα πως τα παίρνει κανείς στη γκράνα ανεπανόρθωτα... Σήμερα ήρθε ο νέος λογαριασμός, περίμενα φυσικά κάποια ογκοχρέωση, κατάλοιπο του προηγούμενου, που έκανα χρήση μέχρι να μου έρθει η λυπητερή. Κοιτώντας λοιπόν τις ογκοχρεώσεις βλέπω ξαφνικά να σταματούν... όπα το πάγιο επανήλθε ως δια μαγείας, χωρίς να κάνω ΤΙΠΟΤΑ και τώρα δεν χρησιμοποιώ internet αλλά πληρώνω πάγιο... σωστός???????? Στο καπάκι τους παίρνω τηλέφωνο και έγινε της ...τάνας, με τα πολλά δεσμεύτηκαν ότι οι "αόρατοι", του τμήματος λογαριασμών θα με πάρουν τη Δευτέρα, είδωμεν λοιπόν.
  6. Spyr0s εμένα με ζαλίσανε με τα μυνήματα ότι εαν δεν τους πληρώσω θα μου κάνουν προσωρινή διακοπή, εκβιασμός. Εν μέσω Χριστουγέννων δεν μπορώ να μείνω χωρίς τηλέφωνο. MyView, ΤΕΛΟΣ από τη σύνδεση με συμβόλαιο, μόνο από Whats up και δεν σου ξανακόβουν τον "λοκό".
  7. Καλύτερα φίλε να τον πληρώσεις γιατί θα στο κόψουν και 'γω αυτό θα κάνω. Τους πήρα πάλι χθες και είπαν είναι στην επεξεργασία και δεν χρειάζεται να τους ξανακαλέσω θα με καλέσουν αυτοί. Δεν άντεξα και ρώτησα "τον έλεγχο ποιός θα τον κάνει, η cosmote για την cosmote ???". Από που ελέγχονται αυτοί??? Ποιός μου λέει ότι δεν θα το μαγειρεύσουν??? Χρόνια σου πολλά Spyr0s !!!
  8. Εγώ από τις 21/11 και μια από τα ίδια, παρ' όλο που τους ενόχλησα τηλεφωνικώς (μια βδομάδα αργότερα) και μου είπαν ότι δεν το είχαν επεξεργαστεί ακόμα, αλλά θα του έδιναν προτεραιότητα. Νομίζουνε ότι είμαστε βόδια!!! Η αντιμετώπιση είναι επιεικώς αδιάφορη. Τα στοιχεία μου στη διάθεση σου.
  9. Φίλε SpyrOs, τα ίδια έπαθα και εγώ, ξαφνικά απενεργοποιήθηκε, μετά από πολλούς μήνες το pass (χωρίς βέβαια να το απενεργοποίησω εγώ μιας και η home page είναι google και δεν μπαίνω στο my view) και βρέθηκα αυτό το μήνα με ογκοχρέωση 70€. Πήγα και 'γω σε Γερμανό για τη διαδικασία αμφισβήτησης και αναμένω... Αν έχεις νέα please post.
  10. Συνήθως ελληνικά ή ξένα και μετά κατά είδος. Και μια και μιλάμε για μουσική ξέρει κανείς πρόγραμμα ή υπηρεσία να διορθώνει αυτόματα τα tag στα mp3. Έχω μερικά Gb τραγούδια που τα tag λένε ότι θέλουν, που χρόνος να τα διορθώσεις με το χέρι.
×
×
  • Create New...