Jump to content

ndeirm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ndeirm

  1. Γία σου marvin.Για τις 32 ιντσες μιλαω.. Ναι ειδα και γω την τιμη της toshiba και απομακρυνθηκα .Αν ηταν γυρω στα 1200 μαλιστα αλλα 1450 πολλα βρε παιδι μου. Με την sony v2000 που εχω τωρα παντως το τηλεοπτικο σημα ειναι φοβερο (ειδικα το ψηφιακο) καλυτερο και απο dvd με scart(το hdmi δεν παιζεται...εξωγηινο). Το προβλημα με την κινηση ειναι σαν να μην υπαρχει δεν το προσεξα τι να πω.. Μόνο σε ποδοσφαιρικους αγωνες μερικες στιγμες κατα την κινηση της καμερας το χορτο αλλαζει λιγο μορφη σαν να χανει την αναλυση του... Αυτο ενοείς? Είναι σαν να παιζεις παιχνιδι σε pc και να εχεις βγαλει το antialising..Οταν σταματαει η κινηση ξαναερχεται η καλή αναλύση. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1) Το scaler τί είναι? 2) Αξίζει να βάλω component καλώδιο?(κανει καμια 30 ευρω) σε σχέση με το scart θα δω διαφορά ή ειναι μονο για τους πολυ ψαγμένους 3) Εχει κάνει κανένας ασύρματη συνδεση με pc της προκοπής?
  2. Εχει κανενας την toshiba wlt 68 p στα 100 hertz να μας πει αν η διαφορα ειναι μεγάλη? Αξιζει ο κόπος να δωσεις 350+ ευρω για να την παρεις σε σχέση με την sony kdlv2000 η ακόμη και την v2500 poy einai kamia 200 ευρώ φθηνότερη?
  3. Πάντως αποτι καταλαβα μονη σου τολεισες το προβλημα. Τωρα πρεπει να νιωθεις τελεια. Εγω παντως οταν εχω ενα προβλημα με το pc πορωνομαι να το λυσω και μετα οταν το λυσω ξενερωνω .... Μάλλον μαρεσουν τα δυσκολα
  4. ati ΘΑΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΟΥ...motherboard δυσκολα αν εχεις abit nf7s οπως και εγω πανε στο επiσhμο site της abit νομιζα απο κει τους κατεβασα και γω πριν απο κανα μηνα που το εκανα απο εδω αν θυμαμε καλα http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-S+V2.0&pSOCKET_TYPE=Socket%20A κατεβασε τους drivers για sil3112 καντους δισκετα. Πατα f6 στην εκκινηση και θα βρει τον sata σκληρο σου.... Eαν δεν πετυχει πες μου. Οταν λες το cd που εχεις ειναι κατεστραμενο ποιο cd ενοεις? Αν ενοεις το cd της motherboard τωτε θα λεει και πια είναι...
  5. Μετα απο καμια εβδομαδα ψαξιμο τηλεvρασης LCD 32 ΚΑΤΕΛΗΞΑ και πηρα την SONY KDL V2000 απο m...a m..rkt . H περιπετια μου ξεκινησε αρχικα με samsung 32 οταν την ειδα ομως απο κοντα ξενερωσα και μου φανηκε και λιγο κιτς με με το φθηνο πλατικο (ειδα και κατι σχολια για κακο ηχο και ξενερωσα). Μετα πηγα σε toshiba 32 wlt68 αλλα η καλυτερη τιμη που την εβρισκα ηταν πανω απο 1300 ευρω. Και τελικα κατεληξα στην sony με 999 ευρω!!! Φοβερη τηλεωραση εχω πορωθει και με τα ψηφιακα της ερτ τωρα εχει 3 αγωνες ουεφα ταυτοχρονα. Παιδια την προτεινω ανεπιφυλακτα. Την τιμη πως την βλεπετε? Καλή ευκαιρία?
×
×
  • Create New...