Jump to content

theodots

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by theodots

  1. Γεια χαρά και καλή χρονιά σε όλους. Τις τελευταίες μέρες προσπαθώ να συνδέσω το Galaxy S μου με το bluetooth του αυτοκινήτου (ένα Renault Megane) και έχω το εξής πρόβλημα. Ανοίγω το BT στο κινητό και κάνω σύνδεση με το αυτοκίνητο. Βάζω τον κωδικό που μου δίνει και γίνεται το pair κανονικά. Μόλις κάνει το pair συνδέεται το κάρο με το κινητό. Τόσο το κινητό όσο και το αυτοκίνητο μου βγάζουν ότι είναι connected, αλλά αν δεχτώ κλήση ή καλέσω κάποιον τίποτα δεν ακούγεται και στην οθόνη του αυτοκινήτου δεν μου εμφανίζει κάτι όπως θα έπρεπε. Πριν δοκιμάσω το Galaxy S ένα παλιό Nokia συνδεόταν και δούλευε κανονικά. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?
  2. Γεια χαρά σε όλους. Μια ερωτησούλα. Μόλις πέρασα απο Froyo σε 2.3 έκδοση χρησιμοποιώντας τον πολύ καλό οδηγό του tyxerakia. Πέρασα κανονικά το firmware και όλα δουλεύουν μια χαρά. Απλά στην διαδικασία ξέχασα ένα βήμα όπου λέει να κανουμε format την εσωτερική sd κάρτα. Το τηλέφωνο το έκανα reset σε εργοστασιακές ρυθμίσεις πρίν ξεκινήσω την διαδικασία να φλασάρω, απλά ξέχασα να κάνω format στην εσωτερική κάρτα. Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό ή από την στιγμή που όλα φαίνονται ok να μην ανυσηχώ?
  3. Γεια χαρα σε όλους! Μόλις αγόρασα και εγώ το w810 και μεχρι τώρα έχω ενθουσιαστεί! Βασικά επειδή οι σελίδες του forum είναι πάρα πολλές για να τις διαβάσω όλες έχω τρείς ερωτησούλες 1. Πώς μπορώ να περάσω στο κιν εφαρμογές και παιχνίδια java τα οποία έχω στo pc μου; 2. Από αυτονομία αν χρησιμοποιεί κάποιος το walkman για να ακούει μουσική πόσο αντέχει η μπαταρία απο την εμπειρία σας. 3. Σχετικά με το φόρτισμα πώς είναι καλύτερα να το φορτίζω. Να αδειάζει η μπαταρία ή να το φορτίζω πρίν αδειάσει εντελώς; Πάντως όσο το έχω τσεκάρει το κινητάκι φαίνεται super!:)
  4. Χαιρετώ όλους όσους συμμετέχουν στο forum. Είμαι καινούργιος user και είπα να ρωτήσω καμια ερωτησούλα καθώς την ψάχνω για καινούργιο κινητό. Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει αρκετά είναι να μπορώ να το χρησιμοποιώ και σας mp3 player. Οπότε αυτομάτως τσέκαρα το w810i. Αλλά απ την άλλη είδα ότι δεν έχει και μεγάλες διαφορές από το k750. Αν σκεφτεί κανείς ότι μου έρχεται καμια 90αρια ευρώ πιο ακριβά αξίζει, ή να πάρω ένα k750 καλύτερα; Το μόνο που με στεναχωρεί στην φάση που ψάχνω (δηλαδή να έχω το κινητό και σαν mp3 player) είναι ότι τα περισσότερα κινητά είναι ψιλομεγάλα και δεν είναι clamshell ή slide.( και αυτό κυρίως γιατι ξεσκίζω την οθόνη στις γρατσουνιές.):p . Περιμένω καμια γνώμη και thanks προκαταβολικά!!! Α και επίσης με ενδιαφέρουν και τα java (εφαρμογές και παιχνίδια).
×
×
  • Create New...