Jump to content

spymen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spymen

  • Ημ. Γέννησης 19/07/1975

spymen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μάλλον δεν το εξήγησα καλά. Εννοούσα την wireless συνδεση του laptop με τον router!!!!
  2. Καλησπέρα...Είμαι κ εγώ κάτοχος του HTC Touch Cruise. Έχω το εξής θέμα με το ActiveSynch: συνδέω το PDA στο laptop μου ενεργοποιείται το ActiveSynch και κάνει connect. Μόλις όμως κάνει connect, αμέσως μετά μου κάνει disconnect την wireless σύνδεση με τον router. Το περιέργο είναι ότι αυτό δεν γίνεται όταν είμαι συνδεδεμένος με καλώδιο στο router. Επίσης, νομίζω ότι αυτό έγινε μετά που εγκατέστησα το GPRSMonitor. Διάβασα για κάποιο conflict που υπήρχε για παλιότερες εκδόσεις του ActiveSync (4.1, 4.2), εγώ όμως έχω το 4.5 που είναι το τελευταίο version. Any ideas????
  3. Επίσης, επειδή ενδιαφέρομαι άμεσα για την αγορά του GT, και δεν έχω αποφασίσει ακόμα από ποιον έμπορο να το πάρω, θα ήθελα να ακούσω γνώμες για τους διάφορους αντιπροσώπους από την εμπειρία σας. Σαν έκπτωση στην τιμή αγοράς, επειδή έχω ρωτήσει 3-4, όλοι πάνω κάτω είναι κοντά (300€-400€). Για after sales όμως???? Ευχαριστώ Πολύ!
  4. Παιδια θα σας πω κάτι που ίσως φάνεί χρήσιμο σε όσους προβληματίζονται με το USB stick. Από την αντιπροσωπεία μου είπανε ότι η VW από την 22η εβδομάδα παραραγωγής του GOLF GT θα βάζει ράδιο-cd που θα παίζει και mp3. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 17η εβδομάδα. Οπότε αν κάποιος το παραγγείλει τώρα, σίγουρα θα έχει ράδιο-cd που θα παίζει και mp3. Για το αν θα υπάρχει διαφορά στην τιμή δεν γνωρίζουν ακόμα, αλλά θα ξέρουν μεσα στον επόμενο μήνα μου είπαν.:rolleyes:
  5. Ξέρει κανείς κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα me to DashFly Minutes για το Ν80?
  6. Egw pantws 8a se sumbouleva na akouseis tous sunergates apo to grafeio...sigoura autoi 3eroun kalutera!!!!!Pare kai ena WET54GS5 pou telika uparxei k sthn Ellada k ase tis mapes ta DLink!!!!! A, kai peta thn DLink PCMCIA karta pou exeis na breis thn ugeia sou!!!! Auta...ta leme
  7. To PC Suite douleuei kai me IR kai me Bt, arkei na diavaseis to manual tou kai na kaneis step by step tis odhgies..(des kai to 8ema pou anaferetai se Bluetooth..)
  8. H anava8mhsh ginetai mono mesw Nokia Club, h kai kapoio allo tropo??? Thanx!! :D
×
×
  • Create New...