Jump to content

skafetzakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    254
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by skafetzakis

  1. Γεια σας παιδια,

    εχω ενα παλιο iphone SE, και πλεον δεν ανοιγει και κατα την εναρξη κολλαει στο logo της apple το μηλο.

    Ξερει κανεις πως μπορω να το κανω ενα hard reset μηπως και ανοιξει? Εχω ενα mac book pro, υπαρχει καποια εφαρμογη που μπορβ να το συνδεσω και να το κανω να ανοιγει ?

     

    ευχαριστω

  2. Γεια σας παιδια,

    εχω ενα παλιο iphone SE, και πλεον δεν ανοιγει και κατα την εναρξη κολλαει στο logo της apple το μηλο.

    Ξερει κανεις πως μπορω να το κανω ενα hard reset μηπως και ανοιξει? Εχω ενα mac book pro, υπαρχει καποια εφαρμογη που μπορβ να το συνδεσω και να το κανω να ανοιγει ?

     

    ευχαριστω

  3. Παιδιά να ρωτήσω κατι, εχω το Samsung S5 και πλέων δε μου αποθηκευει τους κωδικους απο τα wifi που συνδεομαι. Το διαγραφω σαν δίκτυο αλλα κ παλι τα ίδια.

    Εχω βγαλει μπαταριά, εχω σβήσει ολα τα παλια δίκτυα που ειχα συνδεθει, αλλα το κινητο επιμένει να μην αποθηκευει νεα router... εχει καποιος αλλη ιδεα?

     

    Thanks

  4. ααα νομιζα οτι θα το εκανε απο μονο του reset !!! αν κ απο το λιγο που το δούλεψα ειναι μια χαρα!!! τεσπα θα το δουλεψω λιγο ετσι και το κανω αργοτερα!

    μπηκα στην διαδικασία να το κανω γιατι πολλες φορες χανει το σημα του σε μερος που παντα ειχα !

    ευχαριστω

  5. ευχαριστω :)

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    ρε παιδια το εκανα , τελειωσε η εγκατάσταση και οταν ανοιξε ειχε οτι ειχα πριν ! ολα τα προγράμματα εικονες κτλ! δεν έσβησε κατι !

    δεν θα επρεπε να σβήσει τα παντα ?το logo Παντος που ειχε οταν ξεκινούσε δεν υπαρχει πλέον !

  6. παιδια κατεβασα την UK εκδοση απο το site της samsung sammobile για το S5 κατεβασα και το ODIN και φτάνοντας στο Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin δεν ανοιγει η μπλε ένδειξη για να πατήσω το start .

     

    http://s14.postimg.org/zermcyvsd/image.jpg

     

    βλεπω στην αναζήτηση του driver απο τα win 7 δεν το βρίσκει ! πρεπει να εγκαταστήσω κατι αλλο ?

  7. παιδια να ρωτήσω, σας εχει τυχει να κολλήσει η καμερα ? παταω την καμερα και μου βγαζει ενα μήνυμα οτι δεν ανταποκρινεται και δεν ανοιγει . πρεπει να κανω reboot για να ανοιξω τελικα την καμερα! ξερετε τι μπορει να ειναι ? το ειχα κανει αναβάθμιση πριν λιγο καιρο απο την samsung (service) σε android v5 lolipop !

    ευχαριστω

  8. Βάλε την αγγλική btu για να παίρνεις πιο γρήγορα αναβαθμίσεις. Την κατεβάζεις απο sammobile.

     

    υπαρχουν καπου οδηγίες γιατι δεν το εχω κανει ποτε ? και αν το κανω θα βγει το logo που τρεχει στην αρχη ?

    υπαρχει πιθανότητα να χασω τιποτα απο την εγγύηση ?

     

    δηλαδη απο αυτην την σελιδα να βαλω την 1η ?

    http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G900F/BTU/

  9. Παιδια μπορω να βαλω την ελληνική επίσημη έκδοση της samsung για το S5 ? δεν θελω να βαλω αλλη rom, αυτη που εχω τωρα βγαζει ενα logo μια ισπανικής εταιριας .

    Αν γίνετε πως μπορω να το κανω?

  10. Δεν υπαρχει κατι τετοιο, ισως απλα δεν εχεις καλο σημα και τυχαινει οταν το πιανεις να ερχεται

    δεν γίνετε με κανενα αλλο τηλεφωνο ομως μονο με αυτο ! το σημα εινα καμπανα εδω που ειμαι ! να παρω τηλέφωνο μηπως την cosmote να με ενημερώσει ?

  11. ρε παιδια να ρωτησω κατι ? μου εχει συμβει πολλες φορες να με παιρνουν τηλεφωνο και να λεει οτι δεν εχω σημα., αλλα μολις το πιανω στα χερια μου το τηλ να μπορουν να με παρουν ! μηπως αδρανοποιητε το τηλεφωνο οταν δεν το χρησιμοποιω ?

    υπαρχει καποια τετια επιλογη?

  12. Το πηρα τελικα το s5

    Ειναι απο ισπανια κ ξεκιναει με λογοτυπο της mobistar .υπαρχει τροπος να το βγαλω ? Τις εφαρμογες της τις εβγαλα ολες.

     

    μηπως να το παω στην samsung για μια αναβάθμιση και να τους πω να μου το βγαλουν ?

  13. αν δεν εχεις καταληξει μονο σε αυατ που γραφεις θα σου προτεινα και το z3 compact,κι αυτο γιατι πολυ απλα το κινητακι ειναι τουμπανο σε ολα,Ok,δεν εχει ναι μεν 5 ιντσες οθονη,ομως η μπαταρια του κανει ολους τους υπολοιπους κατασκευαστες να χαζευουν,αντε ακολουθει ισως και το g2,καλυτερη ομως διαχειριση εχει το ze compact.

    επισης κι απο τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι οπλο.

    το G2 τωρα,αν θες επισης καλη μπαταρια και μεγαλη οθονη τοτε κι αυτο αποτελει μονοδρομο στις επιλογες σου.

    Το s5 σαν χαρακτηριστικα θεωρειται καλο,οπτικα δεν μου αρεσει,σαν φθηνη κατασκευη ειναι,αυτονομια στα πλαισια του ανταγωνισμου,εξαιρουντε βεβαια οι 2 παραπανω προτασεις,καλη καμερα και καλη οθονη.παιζει και σε καλη τιμη αλλα δε θα το προτιμουσα.

    το a5 απεκλεισε το,κατωτερο απο τα υπολοιπα που κοιτας.και χωρις notification led?μπα.

    Στα του G3 τωρα.μια συσκευη που προσωπικα μου αρεσε και συνδιαζει και τα παντα,η μπαταρια φυσικα μην ακουσεις κανεναν στο θεμα του οτι ειναι χαλια,δεν ειναι,παρομοια αυτονομια με του s5 δινει,υπηρχαν μερες που μου εβγαζε 5:30 ωρες οθονη κι αλλες μερες μονο με δεδομενα ανοικτα και χρηση κοντα στις 4:20 λεπτα,στο περιπου με υπολειπομενη ενδειξη 15%.ολα αυτα φυσικα εχουν και αποκλεισεις καθως ειναι και αναλογα και με την χρηση που θα κανει κι ο καθενας.αν ας πουμε το λιωνεις σε παιχνιδια σε καμια συσκευη μην περιμενεις τρομερη αποδοση στην μπαταρια.

    Επισης μεγαλο ατου το μεγεθος του,5,5 ολοκληρες ιντσες σε ενα σχετικα μικρο καλουπι.συγνωμη αλλα κανεις αλλος δεν το εχει πετυχει αυτο,ισως η sharp αλλα μας πεφτει πολυ μακρια και κινητα της δεν υπαρχουν εδω.

    πολυ καλη καμερα και σπιρτοζικο πλεον κατα την πλοηγηση στα μενου του.

    και τελος,μπορεις να δεις και το z2,που ουτε κι αυτο μου αρεσε στο χερι,ομως αν σε βολεψει ειναι σουπερ συσκευη και μεγαλη αυτονομια κι αυτο.

     

    Σε ευχαριστω για την γνωμη σου, ηταν πολυ κατατοπιστικη, οπως τα βλεπω τα πραγματα αποκλειω το SONY για λογους κολληματος δικου μου, οπότε οι επιλογες που μου μενουν ειναι το S5 και το G3 που στο πλαισιο μου λενε οτι δυσκολα θα το βρω.

    Επισης γιατι λετε οτι σε 3 καταστηματα που ρώτησα (και ανθρωπος της samsung) οτι το Α5 ειναι καλυτερο απο το S5?? Ειναι απολυτοι για το A5

×
×
  • Create New...