Jump to content

nshad06

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nshad06

  1. Tελικα το μεγαλο μυστηριο λυθηκε! Οι ρυθμισεις ηταν οντως σωστες. Αυτο που ειχε προβλημα ηταν η ιδια η SIM καρτα μου! Οπως τελικα διαπιστωθηκε στο τμημα εξυπηρετησης της ΤΙΜ, η καρτα μου ηταν απο μια παρτιδα ελλατωματικων SIM που δεν επετρεπαν την προσβαση σε GPRS δικτυα. :rolleyes: Εγινε αλλαγη με νεα καρτα σε καταστημα TIM και ολα καλα! Οχι τιποτε αλλο αλλα καποιος χριστιανος θα ετρωγε ενα Viewty στο κεφαλι χωρις να φταιει κανεις! :lol:
  2. :mad::mad: Εχω αρχισει και χανω την υπομονη μου με αυτο το @@$@@%%κινητο παιδια!!!!! :mad: ΟΤΙ και να δοκιμασα δεν δουλευει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ οσον αφορα το Internet. Ουτε το browser, ουτε το opera, ουτε google maps, gmail, blogs, ΤΙΠΟΤΑ. Πολυ απλα μου πεταει οτι δεν υπαρχει συνδεση στο δικτυο!!! Υπαρχει κανενας που να εχει Wind συνδεση και να εχει καταφερει να συνδεθει στο internet με το viewty;; Αν ναι, τι ρυθμισεις χρησιμοποιειτε; Ειλικρινα εχω αρχισει να πιστευω οτι εχει καποιο προβλημα το κινητο! Θα το παω πισω και θα αρχισω να σπαω κεφαλια! :mad::mad::mad::mad::mad:
  3. Καλησπερα παιδια! Μολις σημερα πηρα το Viewty και αντιμετωπιζω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα, για το οποιο οσο και να παλεψα δεν βρισκω λυση: συνδεση στο Internet. Συγκεκριμενα με το που παω να ανοιξω το Internet browser μου βγαζει ΑΜΕΣΩΣ ενα μηνυμα λαθους λεγοντας Αποτυχια Συνδεσης. Τονιζω το αμεσως διοτι δεν περιμενει ΚΑΘΟΛΟΥ για να συνδεθει στο internet (το γνωστο σηματακι με την γη διπλα στο σημα κεραιας). ΟΠΟΙΑ ρυθμιση και να δοκιμασα μου κανει το ιδιο. By default το κινητο ειχε ρυθμισεις μονο για Wind Plus που ομως ΟΥΤΕ αυτη μπορει να συνδεθει. (Πεταει το μηνυμα Αποτυχια Συνδεσης). Επισης ουτε οι χαρτες Google που δοκιμασα συνδεονται -παροτι εβαλα τις ρυθμισεις για internet στην Κατηγορια Παιχνιδια & Εφαρμογες. Αντιμετωπισε κανεις το ιδιο πραγμα; Οπως βλεπω κανεις δεν αναφερει καποιο προβλημα με το internet και με προβληματιζει το γεγονος οτι σε εμενα αρνειται πεισματικα να συνδεθει! Ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω! Η εξυπηρετηση πελατων της Wind ειναι αχρηστη, οποτε..... :( Σημειωση: Εχω συνδρομητικο πακετο Wind και στο αλλο μου κινητο SE S500i βαζοντας την ιδια καρτα το internet δουλευει αψογα. Ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε! Η συνδεση στο δικτυο ειναι ΠΟΛΥ σημαντικη για εμενα (λογω δουλειας) και χωρις αυτη το κινητο μου ειναι σχεδον αχρηστο. :mad:
×
×
  • Create New...