Jump to content

antdouk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by antdouk

  1. Σε κατάστημα Γερμανός στην Κομοτηνή μου είπαν ότι σε iPhone XS Max δεν λειτουργεί γιατί δεν το έχει ενεργοποιήσει ακόμα η apple Ελλάδας !!! Ισχύει κάτι τέτοιο ;; Γιατί θέλω να βάλω COSMOTE esim και Vodafone nanosim !!

     

    Δεν υπάρχει Apple Ελλάδας.

  2. καλησπέρα σε όλους

    μια ερώτηση στους ειδικούς του thread:

    σε τι τιμή να πάρω ενα μεταχειρισμένο (σε καλή κατάσταση βέβαια) Xperia X10 mini pro?

     

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

     

    ΥΓ αν κάποιος το πουλάει περιμένων pm

  3. Παρακολουθω το συγκεκριμενο thread, μηπως βρω κατι χρησιμο για τη νεα μου συσκευη και γιατι οχι, να βοηθησω αν μπορω καποιον αλλο, να λυσει καποιο ενδεχομενο προβλημα που αντιμετωπιζει.

     

    Ανταλλαγη Πληροφοριων, λεγεται αυτο. Πιστευω αυτο το νοημα εχει ενα θεμα που ονομαζεται Sony Ericsson P990i [new].

     

    Αλλα ως φαινεται...καποιοι αλλοι εχουν αντιθετη αποψη.

    Διοτι το μονο πραγμα που βλεπω, με συντριπτικη πλειοψηφια, ειναι η μονιμη απαξιωση, της εν λογω συσκευης.

     

    ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!!!

    Eνταξει...το χρυσοπληρωσατε καποιοι, δεν αντιλεγω. Αυτο σιγουρα ειναι το κυριοτερο αρνητικο στοιχειο. Αλλα δεν μπορειτε μονιμως να χαντακωνετε τη συσκευη, επειδη δεν καταφερνει να ανταποκρινεται σαν βελτιωμενος Ναπολεοντας! Και ουτε σας ειπε υποσχεθηκε κανεις, οτι θα εκτελει πολλαπλες εργασιες-εφαρμογες ωσαν αλλος Quad Core!!! Και ας το αγοραζατε 1700 ευρω! Αλλωστε ειναι-τουλαχιστον-ουτοπια, να περιμενεις εφαμμιλη αποδοση και παραγωγικοτητα απο εναν ταπεινο επεξεργαστη 208 MHz, σε σχεση με ενα τερας, που κατασκευαστηκε για αντιστοιχες χρησεις.

     

    Και στο κατω-κατω της γραφης...με ποιο δικαιωμα αποτρεπετε καποιον να το αγορασει, χωρις να γνωριζετε τον ιδιο και τις αναγκες του?

    Γιατι, ξερετε, ΔΕΝ εχουν ολοι οι ανθρωποι τις ιδιες αυξημενες προσδοκιες καποιων αλλων ανθρωπων. Και αυτο διοτι-ευτυχως-δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. Προσωπικα για desktop pc στο σπιτι μου, εχω εναν AMD XP ATHLON 1800+ (στη "ροδα" 1533 MHz), εδω και πεντεμισι χρονια (2002). Πολυ ΣΠΑΝΙΑ ειχα την Πραγματικη αναγκη κατι "ταχυτερου-δυνατοτερου", προκειμενου να σερφαρω, ας πουμε, να ακουω μουσικη και να χρειαστει να shrink(αρω) κι ενα DVD.

    Μιλαω καθαρα υποκειμενικα, προσωπικα.

    Και ξερετε κατι? Καποιοι αλλοι φιλοι μου, που εχουν state of the art μηχανακια, Ελαχιστες-αντιστοιχα-φορες αποσβεσαν την "επενδυση" τους και ειχαν τελικα την ικανοποιηση οτι αξιζαν τα Πολλα χρηματα που εδωσαν για το super-wow pc, που εστησαν!

     

    Εννοω ΔΕΝ ειναι δεδομενο, οτι οποιος παρει το Ρ990 θα το παρει για να το βαζει στο δυναμομετρο καθε μερα! Ουτε θα test(αρει) τις δυνατοτητες του Συνεχως. Ισως αυτο διαρκεσει μια εβδομαδα...σε αλλους εναν μηνα...Ε...καπου εκει, νομιζω οτι πλεον το χρσιμοποιεις Αποκλειστικα σαν Τηλεφωνο! Γιατι αυτο ειναι πανω απο ολα (μην το ξεχναμε αυτο). Φυσικα στην καθημερινοτητα του, θα τον συντροφευσουν οι αρκετες εφαρμογες και φυσικα θα τον εξυπηρετησουν και θα τον διευκολυνουν. Για αυτο αγοραζεις αλλωστε ενα τετοιο τηλεφωνο. Γιατι ειναι πιο εξυπνο απο τον μεσο ορο των ομοειδων του.

     

    Προσωπικα το ειχα λατρεψει οταν ανακοινωθηκε. Μετα...κρυωσα λιγο. Κατι η καθυστερηση...κατι τα 700+ ευρω...το ανεβαλλα. Τωρα ομως που κυκλοφορει σε Δελεαστικοταη τιμη για αυτα που προσφερει (κατω απο 300 ευρω καινουριο), νομιζω πως ειναι το Απολυτο Value 4 Money.

    Οθοναρα 2,8 inch με την τεχνογνωσια και την εγγυηση της Sony, που θα ζηλευαν παααρα πολλα dedicated media players:wink: Ααα...ειναι και αφης...ξεχασα. Εξωτερικο πληκτρολογιο...Ανθρωπινο, παραδοσιακο, οπως στο 99% των Κινητων τηλεφωνων, που ειχαμε μαθει τοσα χρονια να χρησιμοποιουμε. Εξοπλισμενο με ολες τις απαραιτητες-στον μεσο χρηστη-συνδεσεις και με μια καμερα Συμβολο, πλεον, στη συνειδηση του μεσου καταναλωτη (αυτην του Κ750, με ολες τις ρυθμισεις που αρμοζουν σε μια "κινητη" φωτογραφικη μηχανη).

     

    Δεν νομιζω να υπαρχει αντιστοιχο "πακετο" στα 290 ευρω, μεση τιμη πλεον και για Οσο ακομη υπαρχει στα ραφια. Προσωπικα το εψαξα πολυ πριν το παρω. Διαβασα, διαβασα, διαβασα...σχεδον τα παντα, απο αλλους κατοχους. "Ζυγισα" τα συν και τα πλην και το πηρα. Και σαν player τελικα να το χρησιμοποιησω-αφου το βαρεθω-παλι επιτυχημενη αγορα θα την θεωρω. Η ποιοτητα αλλωστε της Sony ειναι αναμφισβητητη.

     

    Αντιθετως λοιπον με τους "ταλαιπωρημενους" χρηστες απο την συσκευη:tease:, ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ το προτεινω σε οποιον θελει να δοκιμασει κατι αλλο, αλλα δε θελει να χασει τις ευκολιες μιας απλης συσκευης. Αλλωστε με το τελευταιο firmware, σχεδον ολα τα bugs εχουν εξαφανιστει, η συσκευη ειναι σταθεροτατη και τελικα αισθανεσαι ικανοποιημενος. Υπερ του δεοντως!

     

    + 10000 κι απο εμένα Εγιναν όλοι ειδήμονες....

  4. Αν κάποιος το έχει κάνη ας απάντηση ,μέσω Bluetooth ακούτε mp3 ?????

    Γιατί εμένα μου λέει ότι ο ήχος είναι σε ηχείο χωρίς να έχει άλλη επιλογή μεταφοράς ήχου σε ακουστικό Bluetooth μόνο εάν βάλω τα ενσύρματα ακουστικά τότε ρωτάει για μεταφορά ήχου σε ακουστικά Η σε ηχείο τίποτα άλλο . Για Bluetooth ούτε λόγος μόνο σε σύνδεση ομιλίας τηλεφώνου λειτουργεί η μεταφορά ήχου σε Bluetooth . Και σχετικά με τα RDS εμένα λειτουργεί κανονικά στους σταθμούς που το υποστηρίζουν.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

     

    για να ακούς Mp3 με bluetooth, πρέπει τα ακουστικά να υποστηρίζουν ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο (A2DP) το οποίο υποστηρίζει ΚΑΙ το τηλέφωνο μας

    εγώ με ακουστικά DS970 ακούω μια χαρά.

  5. Που θα βρώ τους s-ata drivers ρε παιδιά θέλω να κάνω ένα format σε xp sp2, και δεν μου τους εμφανίζει...βοηθήστε με!!! θέλω να τους κάνω μέσω δισκέτας πατώντας f6...έχω ati m'board και όταν μπαίνω στο site δεν τους βρίσκω και το cd που έχω λέει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο.:cry: :cry: :cry: ...

     

     

    βοήθησε λίγο : πες μας ποιά ακριβώς motherboard έχεις

  6. Κυκλοφόρησε:

     

    1. νέα έκδοση του PC suite (υποστηρίζεται ότι όσοι θα θελήσουν να περάσουν το επόμενο FW και θα θελήσουν να κάνουν προηγουμένως backup, θα πρέπει να το κάνουν στο νέο PC suite)

     

    2. άλλαξε και το interface του Service Update

     

    Πιστεύω πως όλα αυτά προμηνύουν τον ερχομό νέου FW. Το θέμα είναι πότε...

    γιατί στο support της SE δεν υπάρχει η νέα version?

  7. μια που αναφέρφηκε, σκέφτομαι να πάρω το bluetooth ακουστικό της sony ericsson που είναι για μουσική,το θέμα είναι όμως έχει τόσο καλή ποιότητα όσο τα ενσύρματα ακουστικά;πόση ώρα έχει αυτονομία;

     

     

    έχω ΗΒΗ DS970

    Ποιότητα ήχου εξαιρετική !!!! υποστηρίζει βέβαια πρωτόκολλο Α2DP

    Αυτονομία μόνο ως hands free 4-5 ημέρες με μέτρια χρήση (εξαιρετική ποιότητα ακόμα και όταν οδηγείς μηχανή και ταυτόχρονα μιλάς )

    Αυτονομία για μουσική 6-7 ώρες...... maximum

    Ευκολία στο χειρισμό των κλήσεων

    Εμβέλεια όση αναφέρει, περίπου 10μ σε ανοιχτό χώρο.

    Μειονέκτημα ότι έχει καλώδια για τα ακουστικά τα οποία μερικές φορές πρέπει να βολέψεις κάπως.

  8. Nα ρωτήσω κάτι,προσπαθώ να το αναβαθμίσω αλλά δεν μου το βλέπει το πρόγραμμα αναβάθμησης στο πισί...

    Δλδ ξεκινάω την εφαρμογή,κρατάω πατημένο το c, και το συνδέω στο καλώδιο...ούτε φωνή,ούτε ακρόαση όμως,σαν να μην συναίβει τίποτα...

    από ότι βλέπω τα xp μου το βλέπουν το ρ990ι ως άγνωστη συσκευή,πρέπει να περάσω τίποτα drivers πρώτα και μετά να το αναβαθμίσω?

     

     

    Φυσικά !!! πρέπει να περάσεις πρώτα το Sony ericsson PC suite for smartphones

     

    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10336

  9. Να κάνω μια ερώτηση...το Pc suite λειτουργεί κανονικά σε vista??? Σκέφτομαι να τα περάσω και προβληματίζομαι, γιατί αν δν μπορώ να συνδέσω το p990i μου με το pc, την έβαψα!

     

     

    προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι τα VISTA έχουν ακόμα πολλές ασυμβατότητες με κάποιες εφαρμογές. Μήπως είναι λίγο νωρίς για τέτοιες δοκιμές ???

    Μια ερώτηση στην SE ίσως να σε βοηθούσε...

  10. Λοιπόν παιδια το προβλημα συνεχίζει.Καποιος φίλος πιο πάνω ισως φταίει ότι έχω εγκατεστημένο άλλο PC SUITE.Όντως έχω εγκατεστημένο αυτό του Ρ910 και το κακό είναι όταν πάω να το διαγράψω από το ADD or REMOVE PROGRAMMS δεν μπορεί να το διαγράψει και μου βγάζει αυτό ''AN INSTALATION SUPPORT FILE COULD NOT BE INSTALLED.THE SYSTEM CANNOT FIND THE FILE SPECIFIED''. Κάποια βοήθεια??????????

     

     

    Είναι προφανές ότι δεν βρίσκει τα αρχεία που είναι απαραίτητα για την απεγκατάσταση της εφαρμογής. Θα σου πρότεινα να το ξαναεγκαταστήσεις και μετά να προσπαθήσεις ξανα ....

  11. Παιδιά μόλις είχα το πρώτο μου....crash τεστ με το κινητο απο το 1,5m πάνω σε άσφαλτο:(.Ευτυχώς τα σημεία που απορρόφησαν το χτύπημα ειναι σημεία μακριά από 'ακριβές περιοχές' του κινητού (πχ. οθόνη)..

     

    Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα σημεία αυτά όπως φαίνονται στη φωτο θέλουν αλλαγή όλης της πρόσοψης ή μόνο των μικρών κομματιών που από οτι φαίνεται σωστά τοποθέτησε εκεί η SE..;)Ποσο εκτιμάτε οτι θα μου κοστήσει πόσο εκτιματε οτι θα πάρει σε χρόνο αν παω εγω στο service της SE.

     

    http://img326.imageshack.us/img326/4295/1qs0.th.jpg

     

    http://img389.imageshack.us/img389/5913/2qu5.th.jpg

     

    http://img389.imageshack.us/img389/1826/3nb1.th.jpg

     

    και γιατί δεν πάς στο service να ρωτήσεις? Αυτό είναι ερώτηση για τα γνωστά μέντιουμ και όχι για το forum, νομίζω

  12. Οντως μια θηκουλα 8α το εκανε ενα υπερπληρεστατο πακετο...αλλα ευκολα 8α βρειτε θηκες ειτε τις αυθεντικες της SE ειτε μια θηκουλα της Hama...εχει αναφερ8ει μεσα στο forum αν θελετε πληροφορειες

     

     

    Η αυθεντική δημιουργεί προβλήματα σε όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν ενσύρματα ακουστικά. Η τρύπα στο πλάι ταιριάζει μόνο για το 910. Η ΗΑΜΑ είναι θήκη για φωτογραφική μηχανή και όχι για κινητό (καθόλου τρύπα)

  13. εχω ξαναπει οτι ληψη βιντεο χωρις επαρκη φωτισμο τη νυχτα η στο σκοταδι δεν ειναι καλη και αυτο γιατι το φωτακι που εχει για τις φωτο ,στο βιντεο δεν αναβει οπως σε αλλα sonyericsson (w900,z800...) και μαλιστα εχω κανει προηγουμενος καποια σχετικη ερωτηση μηπως ξερει καποιος καποια λυση η καποιο προγραμματακι για την ενεργοποιηση του. απορω λοιπον πως δεν εχετε κανενα προβλημα και ολα ειναι ενταξει αφου σε πολυ χαμηλο φωτισμο τιποτα δε τραβαει η μαλλον αυτα που τραβαει δεν ειναι ευδιακριτα .αν θελετε πειτε μου τι μαγικα κανετε ?

    οσο για την βιντεο κληση ολα λειτουργουν κανονικα και το ηχειο ανοικτης ακροασης ανοιγει μονο του.παντως θεωρω σωστο οτι καποιοι πρεπει να κοιτανε ολες τις αναφορες σχετικα με το τηλεφωνο σε ολες τις σελιδες μια και ανακυκλωνουμε τα ιδια και τα ιδια μια και οσο αφορα την ληψη βιντεο εχουν γινει καποιες αναφορες σε προηγουμενες σελιδες μη τα θελουμε ολα ετοιμα ας διαβαζουμε ολες τις αναφορες για το π990 απο την αρχη της ενοτητας!!!

     

    χίλια συγγνώμη αφέντη που δεν μπόρεσα να βρώ μέσα σε 750 απαντήσεις κάτι σχετικό με το θέμα που ρώτησα για την κλήση με 3g και την ενεργοποίηση του ηχείου. Δεν είδα όμως να γίνεται παρατήρηση όταν οι 650 απαντήσεις αντί να αφορούν τυχόν προβλήματα αφορούν τον πόνο του κάθε πικραμένου που έρχεται να κλάψει στο myphone τα λεφτάκια του.......Α' και όσον αφορά τη λήψη video (νυχτερινή) που ανέφερα η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή (το φλάς είναι άχρηστο στο video αρκεί να ξέρεις να τραβάς), απλά ρώτησαάν στην αναπαραγωγή κάνει slowdowns....

  14. --------------------Στο θέμα μας τώρα:

    1. έχει παρατηρήσει κανείς άλλος χρήστης άν κατά τη διάρκεια λήψης video (νυχτερινή λήψη) κάνει slowdowns?

    2. κατά την διάρκεια κλήσης 3g (βιντεο κλήσης ) η διαχείρηση του ήχου γίνεται και με το ηχείο? Αν και το επιχείρησα (μεταφορα ήχου κ.τ.λ.) το ηχείο είναι νεκρό. Έχω καταφέρει να ακούω μόνο με το hands free. Σημειώνω ότι ο συνομιλητής μου με ακούει κανονικά.

     

     

    Κανένας δεν έχει παρατηρήσει τίποτα σχετικά με τα παραπάνω θέματα??????

    δεν έχει δοκιμάσει κανένας 3G κλήση?

    δεν έχει δοκιμάσει κανένας λήψη video?

  15. Ίσως αν στέλναμε ΟΛΟΙ ένα mail με την περιγραφή των προβλημάτων μας, διότι τα γραπτά μένουν, να αντιλαμβάνονταν επιτέλους κάτι....

     

    Αρχικό Μήνυμα από powerser Εμφάνιση Μηνύματος

    Φιλε μου εχω να σου πω οτι σχετικα με τα οσα ρωτας για το ρ990 αληθευουν και το χειροτερο ειναι πως εγω το αγορασα στις 6-10-2006 και δεν το εχω χαρη καθολου γιατι απο την αρχη εχωντας προβληματα διαφορα και μιλωντας με την SE καθυστερησα να το παω στο σερβης και τωρα διανυω την 16 μερα που το εχουνε και μετα απο τηλεφωνημα προ 10 λεπτων μου απαντησαν οτι ακομη δεν γνωριζουνε τιποτα και οτι ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ Ρ990 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΑΤΥΧΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΟΟΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ

    ας κανουμε μια αρχη να παιρνουμε ολοι τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων της sony ericsson καλο θα μας κανει και στη συνεχεια mail στη μαμα εταιρια

    --------------------

     

    Λοιπόν επειδή το θέμα πρέπει να αλλάξει τίτλο και να γίνει "παράπονα για το Ρ990" εγώ νομίζω ότι πρέπει να πια να κάνει ο καθένας ότι μπορεί και άν θέλει κάποιος mod(ακούς florinaperis?) να φτιάξει ένα ελεγχόμενο θέμα, να μην γράφει δηλ ο κάθε πικραμένος τον πόνο του, απλά να καταχωρούνται οι απαντήσεις που έχει με e-mail πάρει ο καθένας απο το service της SE, ώστε να ενημερώνονται και οι υπόλοιποι.

    Στο θέμα μας τώρα:

    1. έχει παρατηρήσει κανείς άλλος χρήστης άν κατά τη διάρκεια λήψης video (νυχτερινή λήψη) κάνει slowdowns?

    2. κατά την διάρκεια κλήσης 3g (βιντεο κλήσης ) η διαχείρηση του ήχου γίνεται και με το ηχείο? Αν και το επιχείρησα (μεταφορα ήχου κ.τ.λ.) το ηχείο είναι νεκρό. Έχω καταφέρει να ακούω μόνο με το hands free. Σημειώνω ότι ο συνομιλητής μου με ακούει κανονικά.

  16. σημερα μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων της sony ericsson και τους ελεγα για τα προβληματα του π990 και μου απαντησαν πως ολοι οι πελατες ειναι πολυ ευχαριστημενοι δεν υπαρχουν παραπονα και το μονο που εχουν σημειωσει ειναι με τη γραμματοσειρα με κλειστο καπακι και οτι εχουν ενημερωσει την μαμα εταιρια και περιμενουν την αναβαθμιση αυτη για τους ελληνες χρηστες ολα τα αλλα ειναι τελεια!!!

    εγω λοιπον τους ειπα πως καλο ειναι να ανοιγουν και κανα site οπως αυτο μπας και καταλαβουν τι ακριβως γινετε γιατι εχουν μαυρα μεσανυχτα.

     

    Ίσως αν στέλναμε ΟΛΟΙ ένα mail με την περιγραφή των προβλημάτων μας, διότι τα γραπτά μένουν, να αντιλαμβάνονταν επιτέλους κάτι....

  17. 3) δεν εμφανιζει την επιλογη τερματισμος διαχειρισεις εργασιων
    ****Τερματισμό διεργασιών μπορείς να κάνεις ΜΟΝΟ με πρόσθετο πρόγραμμα (π.χ. Swiss manager Pro)

    Καλησπέρα σε όλους ...

    Ειναι καιρός νομίζω να καταλάβουμε ότι το post αφορά Ερωτήσεις και Προβλήματα για το ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Sony Ericsson P990i. Μέσα σε όλες αυτές τις σελίδες έχουν γραφτεί διάφορα όπως 'γιατι δε παίζει βιντεο πάνω απο 50 ΜΒ? γιατί είναι θολές οι φωτογραφίες? γιατί χάνει το ρολόι? γιατί χτυπάει το ξυπνητήρι? αγαπητοί φίλοι ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ αγοράσατε ...Οχι φορητό village cinema, ούτε dslr φωτογραφική και φυσικά δεν το διαφημίζει σαν τέτοιο η SE. Καιρός νομίζω είναι να αναφερθεί ότι πραγματικά έχουμε ένα κινητό που τα κάνει ΟΛΑ στα μέτρα ενός ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ. Έχει πολύ καλύτερη φωτογραφική μηχανή σε σχέση με το Ρ910 , ράδιο, wireless lan, ΦΟΒΕΡΕΣ δυνατότητες για κινητό γραφείο , 3G και άλλα πολλά. Συμφωνώ πώς υπάρχουν bugs(π.χ. άν ανοιξεις το πορτάκι με κλειδωμένα πλήκτρα όταν το ξανακλείσεις εξαφανίζεται το task bar_Kλήσεις μενου περισσ_ και θα πρέπει να κάνεις ξεκλείδωμα κλείδωμα για να εμφανιστούν, δεν εμφανίζει Ελληνικά γράμματα με κλειστό πορτάκι κ.τ.λ.)

    Συμφωνώ πως αυτά τα λειτουργικά προβλήματα μπορούν να βελτιωθούν με το επερχόμενο update, αλλά απ΄την άλλη μην ξεχνάμε ότι το βασικό του σκοπό τον εξυπηρετεί ΑΨΟΓΑ. Σ'αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο mpampir τον morfeus αλλά και όλους όσους βοηθούν σε αυτό το thread.Aκόμα θέλω να πώ ότι η συνύπαρξη παλαιότερων PC Suite στο ίδιο Pc προκαλεί προβλήματα. Προσωπικά με την εγκατάσταση ΜΟΝΟ του pc suite for smartphones έλυσα τα προβλήματα μου.:!: Ουφ τα είπα

  18. Βασικα ηθελα κατι να αγορασω και ειπα να τη παρω. :lol:

     

    Τωρα εχω αυτη τη θηκη...

    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1563967#post1563967

     

    Αυτό που έχει στο link είναι θήκη για φωτογραφική μηχανή και όχι για κινητό.

    Αντίστοιχη είναι η IEC 20 η οποία έχει και το κατάλληλο άνοιγμα για να χρησιμοποιείς ακουστικά για ράδιο η ενδεχόμενα ενσύρματο handsfree.

    Η εν λόγω κοστίζει 19.00 η 21.5 euro ανάλογα το κατάστημα.

  19. Επειδή και εγώ στον υπολογιστή μου έχω το pc suite του Ρ910 πιστέυω ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορώ να συνδέσω το Ρ990 με usb και έτσι δεν μπορώ να πάρω backup...

     

    Με bluetooth συνδέεται κανονικά και ευτυχώς μπορώ και κάνω συγχρονισμό...;)

     

     

    εγώ δεν είπα ότι δε με αφήνει να συνδεθώ με USB. Συνδέομαι κανονικότατα μερικές φορές όμως με αφήνει να εγκαταστήσω εφαρμογή στο κινητό και άλλες όχι. Επίσης back up μπορώ να κάνω και το PC suite είναι το τελευταίο σύμφωνα με την εταιρεία.

    Μήπως μπορεί κάπιος να μου πεί τελικά αν στον Windows Explorer όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο του εμφανίζει μία ή δύο φορές το memory stick?

  20. Στο PC μου εκτός απο το PC Suite for Smartphones είναι εγκατεστημένα και το παλιο 910 Pc Suite & Se PC suite για να εξυπηρετούνται ένα Κ800ι & ένα W810. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα (υπόθεση κάνω) να μου δημιουργεί προβλήματα ορισμένες φορές όταν συνδέω το Ρ990. Εξηγούμαι, είχα γράψει σε παλιότερο post ότι δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση εφαρμογών πλήν όμως διαπίστωσα ότι μετά απο restart (Pc ή κινητού) όλα παίζουν μια χαρά. έχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Είναι δυνατόν να γίνεται comflict?

    Επίσης θέλω να επαναλάβω την ερώτηση που έκανα και παλιότερα (και απάντηση δεν πήρα) Στο my computer όταν βλέπουμε το Ρ990 διαχείριση αρχείων της Telca όπως αναφέρεται βλέπει κανείς άλλος ΔΥΟ φορές το memory stick?

  21. [Καλησπέρα σε όλους

    Δύο θεματάκια απο εμένα

    1.Στη διαχείριση αρχείων (teleca/P990) μέσω PC εννοώ βλέπω 2 ! ναι 2 φορές το memory stick σαν drive _κουφό?

    2.Επίσης δε με αφήνει να εγκαταστήσω μέσω του PC suite εφαρμογές πχ handy safe είτε είναι trial απο την εταιρεία είτε είναι ......(ονόματα δε λέω)

    Αυτά :(

    Αν ξέρει κάτι -κάποιος κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη

  22. Παιδιά λιγάκι ηρεμία.Ας καταλάβουνε κάποιοι ,οτι πήρανε κινητό τηλέφωνο(και ΟΧΙ camera)που μεσα στις λειτουργίες του,είναι και μια"απλή"φωτογραφική μηχανή.Τίποτα παραπάνω!!!ΑΝ βγάλει η Νikon κινητό ΤΟΤΕ ας την καταδικάσουμε,και ας προβούμε σε συγκρίσεις.Νομίζω πως πρώτα πρέπει να λυθούνε πιο σιμαvτικά προβλήματα του P990i(Π.Χ εφαρμογές):) :)Y.Γ Κλείνω στελνοντας αυτη την" θολή "και "απαράδεκτη" φωτογραφία που τράβηξα εχθές στο Αττικό πάρκο:) με το φρικτό μου P990!!!

     

    Πέστα Χρυσόστομε !!! Πρέπει ορισμένοι να καταλάβουν επιτέλους τι θέλουν να αγοράσουν ή τι τέλος πάντων έχουν αγοράσει....

    (πάντως φίλε εγώ θα αγοράσω Cannon κινητό χεχεχεχε)

×
×
  • Create New...