Jump to content

xvass

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Proximus - Βέλγιο

xvass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Την ασημένια έκδοση την βρίσκω επίσης μονο σε ολλανδικά (.nl) και βελγικά (.be) site. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να κανεις κατευθείαν root τότε δε συνιστώ την αγορά από βελγικό site. Λογικά το Desire θα φοράει βελγική ROM όπως το Hero. Η γλώσσα ήταν ολλανδικά-γαλλικά-αγγλικά, αλλα υπήρχαν κάποιες αλλαγές όπως το keyboard που ήταν AZERTY και επίσης λείπουν ορισμένα widgets (όπως πχ το Youtube) λόγω διαμάχης εδώ και χρονια μεταξύ Google και βελγικής κυβέρνησης. Ακόμα και στο browsing στους υπολογιστές μας να φανταστείς, πολλά video στο Youtube δεν έχουμε τη δυνατότητα να τα δούμε και μέχρι πριν κάνα-δυο χρονια στο Google search δεν έβγαιναν βελγικά αποτελέσματα.
  2. Σε εμάς στο Βέλγιο, το pre-order είναι στα 469€, 40€ ακριβότερο από το Legend. http://www.pdashop.be/merk/421/category-4214-smartphones/htc.html
  3. Ειδικα για συσκευες που ειναι αγορασμενες στο εξωτερικο πρεπει να ειμαστε αρκετα επιφυλακτικοι. Κλασικο παραδειγμα τα hero που κυκλοφορουν στο Βελγιο τα οποια φορανε μια rom στην οποια δεν υπαρχει το YoutubeApp και εχει limited market (λογω διαμαχης της βελγικης κυβερνησης με την Google) και για αυτο δεν γινονται upgrade με τα packages που εχει η HTC στο site της. Το "θετικο" με την αγορα βελγικου hero ειναι μονο η τιμη τους (349€ το ασπρο).
  4. Συμφωνα με την Flurry (http://www.flurry.com/) οι εκτιμησεις των πωλησεων του Nexus την πρωτη βδομαδα της διαθεσης του το φερνουν σε αρκετα χαμηλη θεση και αν αναλογιστουμε το hype που ειχε δημιουργηθει απο τα ΜΜΕ, τα πρωτα αποτελεσματα ειναι απογοητευτικοτατα. Οπως φαινεται απο την παρακαταω εικονα, μολις 20000 συσκευες πουληθηκαν τη στιγμη που το Milestone/Droid πουλησε 250000 ενω η τριτη γενια του Iphone πουλησε μεσα στην πρωτη βδομαδα πανω απο εναμιση εκατομμυριο κομματια. Οι αναλυτες αποδιδουν το ασχημο λανσαρισμα του τοσο στην πολιτικη της Google να το διαθεσει αποκλειστικα μεσω του site της και στην επιλογη της περιοδου (αμεσως μετα τις γιορτες) που παραδοσιακα ειναι "ρηχη" περιοδος για τις πωλησεις. Πηγη: http://www.thisandroidlife.com/ http://4.bp.blogspot.com/_lYNvkh3Y0K0/S02i2U6_KcI/AAAAAAAAAlc/YNFf_8MlR7w/s1600/flurry-nexus-one.jpg
  5. Hdh to egrapsa sto attached gia firmware. Orismenoi isws na mhn to diavazoun opote allh mia edw: Pros olous tous xrhstes E900, E770 kai D800: Kapoioi rwsoi isxyrizontai oti evgalan mia firmware h opoia ksekleidwnei toso tis java efarmoges oso kai to Vibetonz. Afto shmainei oti mporoume na pername paixnidia xwris na mpainoume sto internet (wap) kai oti mporoume na epileksoume donhsh mazi me hxo klhshs pera apo aftous pou dinontai ws default. Sxetika me thn firmware kai tous tropous pou mporeite na thn egkatasthsete, plhrofories tha vreite edw alla kai edw.
  6. Pros olous tous xrhstes E900, E770 kai D800: Kapoioi rwsoi isxyrizontai oti evgalan mia firmware h opoia ksekleidwnei toso tis java efarmoges oso kai to Vibetonz. Afto shmainei oti mporoume na pername paixnidia xwris na mpainoume sto internet (wap) kai oti mporoume na epileksoume donhsh mazi me hxo klhshs pera apo aftous pou dinontai ws default. Sxetika me thn firmware kai tous tropous pou mporeite na thn egkatasthsete, plhrofories tha vreite edw alla kai edw.
  7. De nomizw donkonta. Milame gia dyo teleiws diaforetika chipsets (HPE gia to E900, Dragonfly gia to D600) pou exoyn anaptyxthei apo diaforetikous oikous. Ara mallon apithano...
  8. Από τα παιχνίδια που έχει στη λίστα του ο Teodoro ξέρετε ποια είναι συμβατά με Samsung; Εχω δοκιμάσει καμιά 15αριά αλλά έχω βρει μόνο 2 που να παίζουν... Κάθε βοήθεια δεκτή...
  9. Tha se gelasw...Alla mou fainetai sta forums tou mobile-review h sta forums tou mobiledia...
  10. Αλεξάνδρα επειδη θέλω να βάλω και εγώ κάρτα μνήμης, έχεις παρατηρήσει μεγάλη μείωση στη διάρκεια της μπαταρίας? Κάτι άκουσα ότι πέφτει τρομερά γρήγορα ακόμα και όταν δεν ανοίγουμε αρχεία που βρίσκονται μέσα στην κάρτα...:)
  11. Με την κάρτα μνήμης στο κινητό, έχετε παρατηρήσει να πέφτει αρκετά πιο γρήγορα η μπαταρία;
  12. Προς το παρόν ΔΕΝ υπάρχει τρόπος να περάσουμε παιχνίδια μέσω BT στο E900. Το μοντέλο αυτό όπως και τα E770 και D800 βασίζονται σε διαφορετική πλατφόρμα (HPE) από αυτή των D500 και D600 (Dragonfly). Επομένως οι κωδικοί για το ξεκλείδωμα της java ΔΕΝ λειτουργούν. Το μονόπου μπορούμε να κάνουμε (αν δε θέλουμε να τις περάσουμε μέσω WAP) είναι υπομονή μέχρι να βρεθούν οι κωδικοί αυτοί.
  13. Στο Media Markt, στις Βρυξέλλες...:) Κατα καιρούς κάνουν τέτοιες προσφορές τις οποίες τις κρατάνε για αρκετό διάστημα.
  14. Την τελευταία βδομάδα έβαλα το Tomb Raider Legend... Βρε παιδιά σούπερ γραφικά, πάρα πολύ καλός χειρισμός (εμένα που δεν μου άρεσαν ποτέ τα TR, αυτό με τράβηξε περισσότερο) αλλά με 1-1,5 ώρα κάθε μέρα και σε λιγότερο από μια βδομάδα είμαι στο 90%!!! Κρίμα τα 8 GB στο σκληρό μου...(κατι μου λέει ότι σε 1-2 μέρες θα το φάει το uninstall του...) Και επειδή αυτή την περίοδο θέλω να παίζω αγχολυτικά παιχνίδια, ψήνομαι να αγοράσω την τριλογία Prince of Persia, που την βρήκα καινουρια με 20€. Ουσιαστικά θα είναι το δεύτερο παιχνίδι που αγοράζω μετά το Vampire The Masquerade : Bloodlines που το είχα βρει καινούριο με 8€...(μακράν το καλύτερο παιχνίδι σε σχέση απόδοσης/τιμής που έχω βάλει στον ΗΥ και με φοβερό replayability)
  15. Εχει κάλωδιο στο κουτί? Αυτό είναι μοναδικό για samsung κινητό!
×
×
  • Create New...