Jump to content

manolis1057

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by manolis1057

  1. Καλησπέρα παιδιά… Το WM6 πάει πάρα πολύ καλά έχω να πω. Βρήκα πάρα πολύ χρήσιμο το να βρίσκεις τα contacts σου μέσω του Phone.Σχηματίζεις το όνομα που θες να πάρεις πατώντας τους αριθμούς. Κατάργησα τελείως το index dial…ΠΟΛΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.. Με τα ελληνικά στα sms μόνο υπάρχει πρόβλημα. Το AEKmap είναι καλό, μόνο που πρέπει να το τρέχεις κάθε φορά που πρέπει να γράψεις ένα sms και η καθυστέρηση είναι ενοχλητική. Μήπως πρέπει να το κρακαρουμε; Έχει κανείς βρει κάνα κωδικό; Καλό είναι και το LEng_national. Το έχει παίξει κανείς; Κάνει μετάφραση σε όλη τη συσκευή (οπότε όλα γίνονται Ελληνικά), η απλός προσθέτει ελληνικά στο keyboard, αλλά δεν κατάφερα να βρω πώς γίνεται η αλλαγή από English σε Ελληνικά και αντίστροφα όταν γράφεις.
  2. Καλησπέρες Για να δουλέψει το AEKmap σωστά στο δικό μου m700 έπρεπε να το εγκαταστήσω από το .CAB αρχείο κατευθείαν στο κινητό, όχι από το install μέσω pc. Συνέβη και σε σας, η έχω την παιδική ασθένεια που ονομάζετε “ Ηλιθιότητα Νεοσύλλεκτου;” PS: Έχουμε κανένα καλό μετρητή για sms και κλήσεις;
  3. Ναι θέλει IE, όχι Firefox που δουλεύω εγώ. Χωρίς αποτέλεσμα όμως. Ειδικά στο SMS Layout όλες οι γραμμές του κώδικα χτυπάνε. Κάνω copy-paste το layout στο pda και μόλις τρέχω το AEKMapSettings βγάζει ένα popup: Error reading layout Line (ολες οι γραμμές το ενοχλούν):Invalid key definition. Καμιά ιδέα;
  4. Τα layouts που κατεβάζω από το site είναι σε .php. Τα μετατρέπω σε .ΑΕΚ μέσω notepad και τα κοπιάρω στο pda. Σωστά; Κάποιες σειρές όμως δεν του αρέσουν και χτυπάει. Κάτι δεν κάνω σωστά, σωστά? Για διαφωτίστε με. Α και αν τα έχει κάποιος έτοιμα, στημένα θα με υποχρεώσει αν μου τα στείλει στο manolis@ans.gr Ευχαριστώ, προκαταβολικά.
  5. Καλημέρες… Το AEKmap με ταλαιπωρεί. Το HTC Universal και το Wizart δουλεύουν καλά(εκτός από τα κεφαλαία ) αλλά το greek sms δεν τρέχει με τίποτα(βγάζει errors). Τα έχει φτιάξει κανείς να τα βάλω στο δικό μου; Thanks προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...