Jump to content

kostask

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by kostask

  1. καλησπέρα

     

    ενα τραγούδι με τους εξης στίχους:"Eγω κι εσυ, έχουμε μαζί εναν μαγικό σκοπό

    να φύγουμε απο δω

    να παμε μια φορα, στ'αστερια μακρια

    εκει που δεν μπορει, κανεις

    κοντα μας βρεθει

    μονο εμεις

    δως μου ενα φιλι σου

    θα γίνω η ζωη σου"

     

    ξερουμε τραγουδίστρια και ονομα τραγουδιού?

     

    ευχαριστώ

  2. να ρωτησω και εγω κατι μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει. εχω ΒΤ το samsung WEP 410. ενω δεν έχω καθόλου αποσυνδέσεις έχω ενα άλλο πρόβλημα στην σύνδεση του με το G600. δεν δουλεύουν τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου απο το ακουστικό και επίσης όταν πατήσω το πλήκτρο κλήσης στο ακουστικό κάνει αυτόματα κλήση της τελευταίας εξερχόμενης. εδω να αναφέρω πως με το προηγούμενο κινητό μου (samsung Ε900) σε αντίστοιχη κίνηση με έβαζε στο αρχείο κλήσεων ενω και τα πλήκτρα αυξομείωσης του ήχου δούλευαν κανονικά.

    εχει κανείς κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως μπορεί να διορθωθεί?

     

    ευχαριστώ

  3. αν θυμαμαι καλα, γιατι δεν το εχω και μπροστα μου τωρα, την συσκευη, μπαταρια, καλωδιο usb, καλωδιο hands free (stereo) και το cd με το προγραμμα. αυτα
  4. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ctony_a ( 5 Οκτ. 2004 , 22:58)

     

    Hello παιδιά τι κάνετε? Εχω καιρό να μπω στο forum. Διαβασματα βλέπετε είμαι London UCL κάμω MS'C COMPUTER SCIENCE και γενικά μας έχουν πεθάνει.

    Μια βοήθεια αν κάποιος ξέρει. Εδώ έχουμε τρέλες ταχύτητες όταν λέω τρελές επειδή μένω σε εστία έχω σύνδεση πανεπιστημίου και κατεβάζω απο http και ftp με 8mb/sec το έχω δει και παραπάνω!! Το πρόβλημα όμως είναι πως μάλλον υπάρχει firewall και δεν μπορώ να μπω σε κανένα peer2peer ουτε καν bittorent οπότε για να δω καμιά ταινιούλα αναγκαστικά ψάχνω για ftp πράγμα κουραστικό.

    Μηπώς κανείς ξέρει κάνα κόλπο ή γενικά αν μπορώ να κάνω κάτι, κάποιος που έχει σπουδάσει σε Uk University?

    Thanks guys

     

     

    ριξε μια ματια στο θεμα socks οπου αναφερω την εμπειρια μου...

  5. ειχα το ιδιο προβλημα εδω στο Newcastle. δεν μπορουσαμε να συνδεθουμε στο dc++ λογω proxy. τελικα ομως κατι βρηκαμε. λοιπον εμας εδω ο αρχικος ηταν της μορφης wwwcache.ncl.ac.uk ενω τωρα ειναι wwwsocks.ncl.ac.uk και ολα μια χαρα. α, port εμεις εδω 1080. δεν πιστευω να βοηθησα αλλα ελπιζω να πηρες μια ιδεα τι παιζει.
  6. εδω και μερικες μερες προσπαθω να κανω εκκαθαριση στον σκληρο αλλα δεν κανει. ανοιγει το παραθυρο φορτωνει 3 γραμμες απο κατω γραφει "συμπιεση παλιων αρχειων" αλλα σταματαει. δεν κανει τιποτα αλλο. το εχω αφησει μεχρι και 10 λεπτα αλλα τιποτα. το pc δεν κολαει μονο αυτο. το περιεργο ειναι οτι μετα απο 2-3 λεπτα αρχιζει να ακουγεται το ανεμιστηρακι. παταω ctrl alt del και βλεπω οτι η χρηση cpu εχει κολλησει στο 100%. αν κανω ακυρο πεφτει στο 50% στα8ερα. καποιο προβλημα μυριζομαι αλλα δεν ξερω τι. εχει κανεισ καμια ιδεα?
  7. λοιπον καταφερα και μπηκα στο dc++. (ειμαι εγω που ελεγα πιο πανω οτι ειμαι σε lan t3 και δεν μπορουσα να συνδεθω). τελικα ηθελε ρυθμισεις socks. τωρα ειμαι μεσα για πρωτη φορα και βλεπω οτι πραγματικα υπαρχουν απειρα αρχεια. εβαλα προχειρα 1 gb sharing για να συνδεθω. παρατηρω ομως οτι δεν εχω καλη ταχυτητα. κατεβαζω με 50kb/s το πολυ. φταιει το hub στο οποιο ειμαι συνδεμενος? φταιει ο χρηστης? πρεπει να αλλαξω τιποτα ρυθμισεις? τα αλλα hub που ζητανε μεγαλυτερο sharing εχουν καλυτερες ταχυτητες? ευχαριστω εκ των προτερων....
×
×
  • Create New...